Despre dragoste ( partea 2-a )

Buna,ma numesc Madalina si este primul meu articol pe blog.Vreau sa va vorbesc cate ceva despre dragoste.Dragostea este cel mai nobil sentiment trait de oameni. Prin dragoste inveti sa iubesti ,sa respecti si sa traiesti.
Dragostea e ca un vis.Vi s-a intamplat vreodata sa visati ceva atat de frumos incat dupa ce va-ti trezit sa incercati sa adormiti la loc ca sa va continuati visul?Asa este dragostea din punctul meu de vedere.Dar ati reusit vreodata sa va continuati visul?Nu!Asa este si dragostea.Dragostea adevarata e unica.Nu vine de doua ori in aceeasi viata.Din dragoste te schimbi,fizic si psihic.
Vezi lumea cu alti ochi.Vezi lucruri minunate pe langa care treceai poate zilnic si nu le vedeai.Florile au un miros mai puternic,pasarile canta mai frumos,cerul e mai albastru si multe alte exemple.
 Dragostea pentru mine e cel mai puternic drog.Cand iubesti esti atat de sensibil la tot ceea ce te inconjoara.Nu te mai poti concentra la nimic.Consider ca dragostea este tot ce avem ,este singura modalitate in care ne putem ajuta unul pe celalalt.Pentru a descoperi dra gostea ai nevoie de persoana potrivita pentru acest lucru.In caz contrar esti expus la pericolul de a nu intelege dragostea ,si poate chiar de a renunta la ea.
Aceasta este dragostea din punctual meu de vedere.

Share:

Un comentariu:

  1. Măi, Robby, măi, de unde faci tu rost de atâţia postatori ? Ia să-mi mai "împrumuţi" şi mie câţiva. :))
    Bine ai venit pe blogul lui KRobby, Mădălina.Sper să te simţi bine aici.
    Frumoasă postare:x

    RăspundețiȘtergere