Hai să facem o plimbare cu MIZERIA

Hmm, oare ce înseamnă MIZERIA? Eu așa numesc tramvaiele din România. Sincer nu dau 2 bani pe ele. Să vă prezint mai exact ce înseamnă să faci o tură cu tramvaiul. Păi să vedem câteva chestii pe care poți să le găsești prin aceste MIZERII:
  1. Duhoarea: E o formă foarte bună de terapie , dacă ai nasul înfundat , bagi o tură cu tramvaiul și ca prin miracol ai scăpat fără să folosești medicamente. Dacă nu ai nasul înfundat poți să te trezești cu câteva probleme grave de stomac sau de lăcrimare abundentă a ochiilor.
  2. Frigul Vs. Căldura: Normal trebuie să fie așa: Iarna cald , vara mai răcoare. E invers defapt. Iarna mori de frig , poți să digeri , deci te sfătuiesc să fugi pe lângă el sau să îți iei plapuma de acasă. Există riscul de accidentare datorită patinuarului format în urma înghețării podelei. Se recomandă patinele.Pentru încălzire pot să mai recomand un tramvai plin ochi, suflând fiecare pentru el , în așa fel , fiecare poate să ajute la încălzirea tramvaiului. Iar vara , pe lângă putoare , transpirație , posibilitatea de a leșina,etc. Există aer condiționat. Depinde cât de cald este afară. De exemplu: Dacă afară temperatura este de 35 °C în tramvai temperatura trece de 40 °C , recomandare pentru cei care vor să facă saună gratis. 
  3. Oamenii în vârstă: Aceștia sunt foarte periculoși. Dacă nu ai cedat un scaun în favoarea lor , poți să te alegi cu o înjurătură , cu o poșetă/baston în cap sau cel mai rău cu un blestem. Deci eu zic să vă feriți de ei. 
  4. Boschetarii: Miros foarte bine , nu au boli , sunt de treabă , sunt conștienți. Glumesc! Aveți grijă și la ei. Poți să iei diferite boli , să ajungi în vorbă cu ei nu e o recomandare , deoarece pot să te jefuiască. 
  5. Statul în picioare: Foarte bun exercițiu fizic. Dacă te ții bine , acest mijloc de transport își face treaba singur. Ce sală domnule? Stai în picioare , te dă de toți pereții , te zdruncină , mai pui puțină forță la ținutul barei , care apropo , se poate rupe oricând , deci aveți grijă. Pentru posterior pot să vă recomand statul pe scaun , legat cu o centură de siguranță(dacă nu aveți așa ceva se poate folosii și un cablu rupt pe acolo , nu prea contează).
Cam atât , nu prea am idei. Dacă îmi mai aduc aminte , o să completez. Numai Bine!
Share:

Un comentariu:

  1. sa facem un joc de cuvinte si in loc sa spunem tr-an am spune : tr-auma si cred ca vai nu mai trebuie sa mai explic la ce gand ne duce ;((((.

    RăspundețiȘtergere