Avem și noi un pod în țară

Ia uite cu ce se mândresc românii.Avem și noi un pod frumos în țară.Mie îmi place fraza următoare: Podul a trecut cu brio testul de stres,altfel spus PRIMA Megaconstrucție din București.Băi fraza asta mă face să râd.Cum să spui așa ceva.Chiar dacă este un adevăr,se uită străinul și aude: Prima Megaconstrucție:)).Deci vă las să priviți videoul următor să râdeți și voi un pic.Alții se mândresc cu autostrăzi,poduri imense peste ape,clădiri gigant,noi ne mândrim cu un pod.Nu zic că nu este frumos,dar să stăm și să analizăm puțin câți oameni au lucrat pe șantier,câți au dormit,câți au jucat cărți și câți au venit la lucru să i-a prânzul.Să ne gândim cât timp ne-a luat să terminăm această MEGACONSTRUCȚIE.

Share:

Desktopul meu.

Dacă tot am văzut pe multe bloguri această leapsă,vreau și eu să vă prezint desktopul meu.Dacă ai curajul,arată-mi și tu desktopul tău lăsând mai jos un comment.
Share:

Rio

După cum am promis,în fiecare sâmbată vă recomand un film.
RIO-When Blu, a domesticated macaw from small-town Minnesota, meets the fiercely independent Jewel, he takes off on an adventure to Rio de Janeiro with this bird of his dreams.



Share:

Epic Fail

Deci eu nu mai înțeleg unii oameni.Uitați-vă la pozele de mai jos,vă spun totul.


Share:

AtotFutătorul

Poza de jos descrie tot.Un copil care vrea să facă sex și cu băieți și cu fete.Vi-l prezint pe ATOTFUTĂTORUL( termenul cred că este inventat de mine).
Share:

Cheloo-Unde se termină visele




Share:

21 mai, lumea mai trăiește 1000 de ani

Iată dragi prieteni,este 21 mai ziua în care un tembel a zis că se sfârșește lumea.Dar eu văd că încă trăim,asta e bună nu?Sincer cred că este o prostie faza asta.Sfârșitul lumii trebuia să vină de 30 de ori până acum,dar se pare că trăim.Deci să vă spun ceva,nu vă mai luați după acești oameni care pur și simplu vor să-și facă publicitate.Voi vedeți cât haz de necaz a făcut știrea asta,ce campanii de promovare s-au făcut,dar omul acela stă acasă și cică se uită la TV cu familia la sfârșitul lumii.Deci încă o țeapă luată de cei care cred în prostiile astea,cred în oameni care vin la Tv cu Biblia în mână.Sfârșitul lumii vine când vrea Dumnezeu,nu când vine un cretin și se laudă că a făcut nu știu ce calcule și Pac a rezultat din teoria coi-lung că vine sfârșitul.Vă zic noapte bună și un sfârșit de lume frumos la culcare.
Share:

Vă recomand

M-am gândit să vă recomand în fiecare sfârșit de săptămână câte un film.Deci filmul recomandat în săptămâna aceasta este I Am Number Four.
L-am vizionat acuma câteva ore și pot spune că este un film grozav.Are o poveste interesantă,efecte care chiar m-au impresionat,deci îi dau nota 10.Chiar dacă are pe IMDb 6.2,eu vă recomand acest film.Am văzut multe filme tari care aveau pe IMDb note mici.Nu vreau să vă spun mai multe lucruri,deoarece strică farmecul celui care vrea să-l vadă.



Share:

Joc

Acuma ceva timp am jucat pe vechiul meu blog,pe Krobby.com un joc foarte interesant preluat parcă de la Razna.Jocul era foarte tare,chiar am adunat la el 250 de comenturi:)).Deci să incepem din nou.Iată regulamentul:
  • Eu scriu 2 cuvinte și tu trebuie să alegi unul dintre ele,care iți place și să scrii la rândul tău mai departe înca 2 cuvinte pe care altă persoană o va prelua.Jocul este foarte simplu.Să vă arăt un exemplu: X: mașină sau motocicletă; Y: mașină: albă sau verde...și tot așa mai departe.
  • Vă rog nu insultați alte persoane pe parcursul jocului.
  • Folosiți un limbaj adecvat.


      Share:

      O leapșă din plictiseală

      Sunt cine sunt.
      vrea să cadă bani din cer.
      Păstrez aproape orice.
      Mi-aş dori să dispară inculții.
      Nu-mi place să mă trezesc dimineața la 6.

      Share:

      Cruzime de nedescris

      Căutând niște faze haioase pe Vimeo,am dat peste un video despre care pot spune că este unul cu un impact emoțional imens.Niște retardați din China(cu ocazia asta le doresc sa moară în chinuri) desfigurează,fierb,omoară câini și pisici.Nu mai spun nimic,vă las să vă uitați singuri.Atenție,urmează imagini cu un impact emoțional.Dacă știți că aveți probleme vă rog să nu vă uitați.


      Share:

      Iți plac jocurile?

      Am văzut pe mai multe bloguri posturi în care se vorbește despre jocuri.La Razna am văzut un post care avea titlul Ești gamer.Dacă tot venii vorba de jocuri,vreau să vă întreb dacă vă place să jucați jocuri,ce gen preferați,cât timp îți petreci jucându-te,etc.Eu sincer mă joc Modern Warfare 2 în rețea alături de mai mulți prieteni.Iată planșele:




      Share:

      Epic!

      Uitați-vă la poză,ea spune totul.Omul e nebun după părerea mea.Dacă nu știi îți spun eu că mai exista 2 uși care pot fi deschise.Dar ce să-i faci,asta-i România!
      Share:

      Leapșă:Dacă eram….

      Dacă eram o lună , aș fi fost Aprilie.
      Daca eram o zi a saptamanii , as fi fost Sambata.
      Daca eram o parte a zilei , as fi fost Noaptea.
      Daca eram un animal marin , as fi fost un Rechin.
      Daca eram o directie , as fi fost Vestul.
      Daca eram o personalitate istorica , as fi fost EU.
      Daca eram o planeta , as fi fost Pamant.
      Share:

      Mini-Seriale recomandate

      Vreau să vă recomand 2 mini-seriale de exceptie pentru pasionații filmelor de război.Poate multă lume crede că sunt obsedat,dar nu pot să nu recomand astfel de mini-seriale care sunt pur și simplu excepționare.

      1) The Pacific(2010): A 10-part mini-series from the creators of "Band of Brothers" telling the intertwined stories of three Marines during America's battle with the Japanese in the Pacific during World War II.

      Share:

      Am revenit!

      După cum știți am deținut KRobby.com.După multă vreme am revenit pe un nou domeniu,de data aceasta am optat pentru Blogger,deoarece am fost pe Wordpress pe vechiul blog.O să imi ia mai mult timp de acomodare dar sunt pregătit pentru această încercare.Sper sa vă placă noul blog.O să revin cu mai multe posturi,până atunci numai bine!
      Share: