5 Days Of War

Vreau să vă recomand acest film.Pe mine sincer m-a impresionat.Vă las să vizionați trailerul dar și filmul dacă doriți.De la mine are un 10.

A drama set centered around the war between Russia and Georgia, and focused on an American journalist, his cameraman, and a Georgian native who become caught in the crossfire.Sursă:IMDb

Share:

Evoluția mea ca blogger

Să vă povestesc și eu evoluția mea ca blogger.Ionuț Ungureanu a deschis acest subiect și eu vreau să-i îndeplinesc dorința,aceea de a afla de unde am început.Să vedem.
Evoluția mea ca blogger a fost una deosebită,cu momente plăcute dar și momente neplăcute.Îmi aduc aminte acest lucru,parcă ar fi fost ieri.Primul blog l-am avut pe wordpress.Era la modă pe vremea aceea.Inițial m-am inspirat de la Daniel,cu ajutorul căruia mi-am deschis primul blog având numele de Blogul lui Robby(adresa era www.robbybloggerul.wordpress.com).Primul contact cu blogging-ul a fost la vârsta de 13 ani,într-o zi de decembrie când am fost la Daniel acasă.Neavând ce face și cu dorința de a face bani,mi-am creat acest blog.Blogul a ținut aproximativ 8 luni după care l-am șters.(nu mai țin minte din ce motive).După ștergerea blogului,am continuat pe Blogger,unde din nou cu ajutorul lui Daniel mi-am creat un alt blog.Dacă nu mă înșel avea numele de Robby Blog iar adresa era aceeași ca și în cazul blogului de pe wordpress.După vreo 3 luni și acel blog a avut de suferit,până la urmă murind.După aproximativ un an de așteptare am avut primul meu blog cu domeniu si host plătit.Este vorba despre Krobby.Com, adresa: www.krobby.com.Pe acest blog am început să spunem așa,adevărata viață de blogger.Am descoperit multe lucuri,am învățat,am trecut prin momente plăcute și neplăcute,iar la un moment dat a pierit și acest blog.După ștergerea blogului  mi-am deschis alături de Bruno un site de prezentări jocuri.Era vorba despre Addict2Games,www.addict2games.com.Am continuat cu el 1 an,dar ne-am lăsat.Dar iată,în present am un blog,pe care vreau să continui orice s-ar întâmpla.Vreau să descopăr viața de blogger cu adevărat.Nu mai vreau momente neplăcute.Sper să citesc acest post și peste 10 ani,cu aceeași tărie cu care am scris și acest post!
Share:

Old Kids vs New Kids

Am crescut,m-am maturizat,dar n-am uitat de unde am plecat.Să începem.În acest post vreau să vorbesc numai despre copii.Astăzi stăteam pe bancă la bunămea și din întâmplare dau de un prieten pe care îl invit să stea lângă mine.Deoarece am copilărit cu acest prieten,ne-am hotărât să vorbim despre trecutul nostru,mai precis în perioada de aur,când eram doar niște copii fără probleme.Subiectul pe care l-am deschis mi-a dat și câteva lacrimi și o spun fără nici o rușine.Este vorba despre copii din trecut și cei din prezent,de copii care odată se jucau cu lopățica si de copii care astăzi se joacă pe telefon.Când eram eu mic,îmi aduc bine aminte că toată ziua stăteam pe afară,nedespărțit de prieteni.Jucam diferite jocuri în grup,fotbal,volei,ascunsa,baba oarba,prinsa,etc.Nu era zi în care să nu merg afară și să mă joc cu prietenii mei.Era o lume cu totul și cu totul diferită față de ceea din prezent.Nu aveam griji sau probleme.Astăzi ce înseamnă să fi copil? Să stai toată ziua pe calculator,să vorbești la telefon cu prietenii în loc să discuți cu ei face2face,să joci fotbal pe calculator în loc să te duci afară la un teren.Lumea s-a modernizat,stiu!Dar să uiți copilăria este un lucru de neacceptat.Unde este farmecul de altădată când veneai acasă cu vânătăi,plin de noroi,ud din cap până în picioare?Toate s-au dus cu modernizarea.Recunosc,mai vezi și astăzi câțiva copii jucându-se pe afară dar oricum în proporții mult mai reduse decât în anii precedenți.Oricum eu sincer vă jur că încă duc dorul acelor ani!:)
Share:

Un simplu mulțumesc nu te strică

Nu vreau să fac haz de necaz dar sincer un simplu mulțumesc nu strică.Dacă ajuți te aștepți și la un mulțumesc,nu? Hai să dăm cărțile pe față.Toate s-au strâns nu mai pot ține în mine anumite lucruri.Am ajutat,dar am fost uitat.Cu aceste cuvinte vreau să încep acest post.În decursul anilor am ajutat,dar de la puțină lume am primit măcar un mulțumesc.Poate îți spui în minte,asta este,România nu ai la ce să te aștepți.Eu te contrazic!Dacă îmi ești prieten îmi mulțumești nu fugi de acest cuvânt exact?Zilele trecute am ajutat un așa zis prieten,dar în loc de un mulțumesc am primit reproșuri și înjurături.Am ajutat dar când ceream ajutor mi-a fost întors spatele.Prin acest post vreau să anunț că de acum încolo o să ajut doar persoanele bine cunoscute sau care mi se par demne de a fi ajutate,pentru restul un simplu cuvânt: Învață!Cum știu eu așa o să știi și tu.Eu am învățat de pe internet,am fost ajutat dar nu am uitat de unde am plecat.Adevărate sunt versurile lui Ombladon: Aveti sufletul gol/Nu mai exista sentimente/Si doar false zambete.
Share:

Unde sunt?

Unde s-au dus oare desenele copilăriei? Acum 2 zile stăteam în clasă și din lipsă de ocupație deschidem un subiect.Desenele!.Fiecare dintre noi spuneam câte un desene al copilăriei.Ba că era vorba de Louie/Curaj/Dexter/Familia Flinstone/Tom&Jerry/Ed,Edd Eddy/Scooby Doo/Coiotul/Batman/Liga Dreptății/Cei 4 Fantastici/Camera 402/Spider-Man,etc toate aceste desene ne-au marcat copilăria.Când era maraton,era raiul pe pământ.Stăteam ore înșir uitându-mă la aceste desene.Dar faza rea este că s-au dus,doar unele mai fiind difuzate.Astăzi un copil nu știe ce înseamnă Curaj sau Louie știe ce este Ben10 și Hannah Montana.Oricum păcat că s-au dus.Toate aceste desene ne-au format copilăria.Haideți să vă arăt o listă mică,deoarece nu am timp în acest moment cu desenele mele favorite:




Viața cu Louie:

Viața cu Louie (engleză:„Life with Louie”) este un serial de desene animate transmis de Jetix în care sunt povestite întâmplări din viața lui Louie Anderson, un copil de 8 ani care trăiește în Cedar Knoll, Wisconsin (SUA). Louie mai are 5 frați și surori, dar numai unul dintre aceștia apare des în serial, și anume Tommy, mezinul. Deși are mulți prieteni, Louie are și un inamic pe nume Glen Glenn, care îl bate de câte ori îl prinde. Multe episoade sunt inspirate din viața adevăratului Louie Anderson, un comediant american care apare la începutul episoadelor și care le vorbește telespectatorilor. Louie Anderson a și regizat toate episoadele.


 Ed,Edd and Eddy:
Acțiunea seriilor planează asupra a trei băieți preadolescenți: Ed, care este încet la minte și câteodată vorbește incoerent; Edd, care de obicei este numit „Dublu D”, este foarte inteligent; și Eddy, liderul lacom al trioului. Colectivul lor este cunoscut ca „Ezii”; cei trei locuiesc într-o suburbie din Peach Creek, învățând la o școală de acolo care este arătată doar în episoadele speciale sau de toamnă. Conduși de Eddy, Ezii fac diverse farse pentru a lua bani de la cunoscuții lor, însă planurile lor de obicei eșuează și prietenii lor se răzbună.
Numărul personajelor din 'Ed, Edd n Eddy este fixat la douăsprezece. Nici un alt personaj nu mai apare în afară de cele principale și adulții care nu sunt văzuți niciodată. Timpul nu este relevat --Danny Antonucci afirmă că dorea ca show-ul să se potrivească fiecărei generații. Așadar, dacă este nevoie de un VCR sau calculator, el va apărea.
Cele mai iubite dulciuri din show, în special de Ezi, sunt sfarmă-fălcile. Majoritatea episoadelor au ca desfășurare a acțiunii încercarea Ezilor de a căuta sfarmă-fălci. Acestea sunt vizibil mărite: mai mari ca și capul unui copil. Un personaj bucurându-se de aceste dulciuri va avea bila de mărimea unei bile de bowling într-o parte a obrazului său.



Familia Flinstone:
The Flintstones, în română, Familia Flintstone, este un serial american de televiziune sub forma unor seriale de desene animate prezentate de canalul de televiziune ABC și produs de Hanna-Barbera Productions.
The Flintstones este unul dintre cele mai pline de succes seriale de televiziune create vreodată. Inspirat din acțiuni ale serialelor anilor 1950, așa cum ar fi The Honeymooners, The Flintstones se referă la viața de zi cu zi a unui "primitiv", Fred Flintstone, membru al "clasei muncitoare" din "epoca de piatră". Aventurile sale zilnice, precum și ale familiei sale, respectiv ale vecinilor și prietenilor lor din casa de alături, alcătuiesc structura și substanța serialului.


 Tom&Jerry:
Tom și Jerry este o serie desene animate, care prezintă o pereche de dușmani, o pisică de casă și un șoricel. În numeroase episoade Tom Motanul încearcă să-l captureze pe Jerry Șoarecele colocatarul său nedorit, creând haos și dezastru. În anumite episoade Tom încearcă sa mănânce păsări, pești sau alți șoareci, însă niciodată pe Jerry sau pe Tuffy. Unele dintre motivele care duc la război sunt: sabotarea planurilor lui Tom de către abilul său inamic, consumarea alimentelor de către Jerry pe care Tom ar fi trebuit să le păzească, răzbunarea, un motan rival, o femelă sau doar din plăcerea unuia dintre cei doi inamici. Tom reușește rar să-l prindă pe Jerry, doar atunci când șoricelul ajută alte victime ale lui Tom. Destul de interesant, la începutul episoadelor din "era Hanna-Barbera" lângă titlu apar chipurile lui Tom și a lui Jerry zâmbind unul la altul, ceea ce este destul de ciudat având în vedere că cei doi sunt inamici. Există, de asemenea mai multe cazuri în care aceștia prezintă sentimente de prietenie unul pentru altul ca de exemplu în episodul "Thomas îndrăgostit" sau în episodul "Jerry și leul" când Jerry se preface că este rănit, iar Tom aduce trusa de prim-ajutor pentru a-l ajuta pe Jerry.


Courage the cowardly dog:
Curaj, câinele cel fricos se învârte în jurul lui Curaj, un câine mic și roz, care, în ciuda numelui său, îi este frică chiar și de cele mai banale lucruri. Sperieturile sale sunt, totuși, în mod normal justificate, întrucât el, Muriel și Eustache sunt constant atacați de (sau dau de) diferiți monștri, extratereștri, ticăloși, blesteme, experimente, dezastre naturale și alte forme de pericol pe care Curaj trebuie să le înfrunte.
În fiecare început al episoadelor se afișează trecutul lui Curaj: „Abandonat ca pui, a fost găsit de Muriel, care trăiește în mijlocul Nicăieriului cu soțul ei, Eustache Traistă. Dar lucruri ciudate se întâmplă în Nicăieri; se rezumă la Curaj să-și salveze noua casă.”
În serial, când Curaj vrea să își salveze familia de la ticălosul respectiv, în loc de tipica faptă eroică, cei doi se angajează într-un joc, de obicei ceva juvenil precum dodgeball sau un concurs de holbat, unde Curaj de obicei - dacă nu întotdeauna - pierde. Ticălosul este apoi înfrânt cu ușurință printr-o varietate de modalități: Curaj păcălește infractorul, scapă de el, corijează ticălosul, îl convinge cumva să se schimbe, Muriel „salvează ziua”, sau (în unele cazuri) ticălosul pur și simplu renunță voluntar, în favoarea plănuirii altei scheme diabolice. Aproape fiecare eveniment ce i se întâmplă lui Curaj îl face să țipe ca un maniac și să se metamorfozeze (în scop pur informațional) într-un obiect ce înfățișează frica, tristețea, confuzia sau alt sentiment aleatoriu. Totuși, acesta își suprimă frica pentru a o salva pe Muriel.


Dexter Laboratory:
Laboratorul lui Dexter (engleză Dexter's Laboratory) este un serial american de desene animate creat în anul 1995 de Genndy Tartakovsky. Serialul prezintă viața unui băiețel de aproximativ 8 ani pe nume Dexter, ce este tachinat de sora lui Dee Dee, cu un IQ foarte mare ce are un laborator secret plin de tehnologii foarte avansate ascuns în spatele unei bibloteci. El are și un dușman pe nume Mandark, care este la fel deștept ca Dexter, poate chiar mai deștept.




Și așa lista poate continua.Sursă:Wikipedia.
Share:

Când ești politicos,ești luat de prost

Când ești politicos,ești prost,s-au ceva de genul.Să vă povestesc.Astăzi veneam de la iubita noastă școală,iar pe drum a început să picure.Cu gândul să fug să mă adăpostesc undeva,m-am adăpostit într-o stație de tramvai.Până aici nimic neobișnuit nu? După ce am așteptat tramvaiul 26 de minute,deoarece așa e în România,m-am urcat în el.După ce urc,fac biletul și mă pun jos.La următoarea stație,urcă puhoiul de oameni,la care eu să fiu politicos,m-am ridicat și am lăsat o doamnă să se pună jos,deoarece era mai în vârstă.După ce se pune jos,mă roagă să îi fac abonamentul,după care începe să comenteze.Îmi reproșa mie locul unde am lăsat-o să se pună jos,nu era mulțumit cu el,deoarece era prea în spate.Mi-a făcut capul calendar.Nu aveam cum să înaintez așa că am rămas acolo și am acceptat injuriile.Vă jur că dacă nu erau oameni îi ziceam vreo 2.Păi cum să mai comentezi după ce te las să te pui jos,să nu stai în picioare,să nu cazi în cap dacă ală pune frâne.Mai are tupeul și să țipe pe mine.Auzi la ea,nu e bun locul:)).Trebuia să stea în picioare,poate locul acela era mai bun.Ce să-i faci,data viitoare nu mă mai ridic și pot să comenteze toți că mă doare-n bască.
Share:

Să te lămuresc cititorule

O să îți răspund la câteva întrebări,ok?
E greu să deții un blog?
Sincer pentru mine să dețin un blog este o chestie grea.Să ai un blog înseamnă să scrii pe el aproape în fiecare zi,să scrii posturi de calitate,deoarece cititorului asta îi place,etc.Când am început să scriu eram convins că acest lucru este o banalitate,dar pe parcurs am rămas zile înșir fără idei,mi-am pierdut vizitatorii,după aceea i-am recuperat scriind ca prostul câte 3 posturi pe zi și tot așa.
Cât timp îți petreci cu blogul?
Păi daca e să calculăm producerea unui post,pot spune între 40-50 de minute.Intru pe el în fiecare zi de vreo 10-15 ori.Cam atât.
Ce te-a determinat să îți deschizi un blog?
Păi în primul rând prietenii,iar în al doilea rând ideiile mele care vroiam să fie cunoscute de toți,deoarece blogul acesta este un jurnal electonic.Nu puteam să îmi scriu ideiile pe o foaie,care să fie apoi aruncată la gunoi.Vroiam să fie ceva diferit.Vroiam să explorez și să învăț lumea bloggingului.
De când ai început să scrii cu diacritice?
Păi am început să scriu cu diacritice,dacă îmi aduc bine aminte acum aproximativ 2 ani.Primele posturi pe vechiul blog erau scrise normal,dar mi se părea sec să scriu așa,deoarece unele cuvinte scrise fără diacritice nu au niciun farmec,sau pot avea sensuri comune.( fata-fata/față-fată)
Cât mai ai de gând să continui cu blogul?
Cât mă țin mâinile,așa pe scurt.Dacă e să vă spun că mâine acest blog v-a fi închis,pe unii v-ar durea fix in p..ă.Deci când iau decizia să îl închid,o să vă anunț să puneți șampania la rece și să vă îmbătați ca niște porci.
De unde numele de BandOfBrothers?
Dacă vedeți la fiecare post/comentariu apare numele de BandOfBrothers,așa-i?Păi pe celălalt blog am avut KRobby,nu vroiam să îl mai folosesc și am spus să îmi caut un nume nou.Pe parcurs m-am uitat la un mini-serial despre al Doilea Război Mondial,numele mini-serialului se numea Band Of Brothers,mi-a plăcut și l-am folosit.Dacă vreți să știți acest nume îl folosesc și la jocuri.
Ai de gând să accepți posturi de la alții?
Inițial nu am înțeles această întrebare.Mi-a fost pusă încă de la început.Constă în acceptarea unor idei scrise de către alți oameni care nu au blog și publicate la mine.Păi să vă zic cu sinceritate,accept această propunere dar în condiții decente.Mă refer la ideea cuiva,verificată de mine,fără înjurături,ceva decent și frumos,nu orice prostie.Aceste posturi vor fi publicate cu numele autorului/autoarei.
Ai recomanda ca altcineva să-și facă blog?(Ella Mary)
Recomand! Dacă aveți nervi și ambiție vă recomand un blog.Să nu uităm de calitatea unui blogger,să știi să scrii și nu orice baliverne,posturi de calitate care merită citite.Acuma să vă spun un lucru serios,eu bat unele persoane la cap să își facă blog:)),când știu că aceea persoana are talent!:).De beneficii?Hmmm....păi poate dacă este un blog citit să pună reclame,sau să își dezvolte vocabularul.Nu poți să devii milionar peste noapte din blogging.
Dacă mai aveți întrebări vă rog să le scrieți într-un comment și o să vă răspund cât mai repede posibil.
Share:

Impresionant

Nu am cuvinte să scriu un post mai lung,nu am inspirație când văd un blog atât de interesant.Mai bine vizitați acest blog.Din nou Ella Mary m-a ajutat,fără ajutorul ei nu găseam blogul.
Share:

Vise

Fiecare dintre noi visăm,unul visează lucruri frumoase,unul mai puțin frumoase sau chiar unul dintre noi poate avea un coșmar.Nu contează ce visăm,important este să ne aducem aminte de acel vis a 2-a zi.Seara trecută am avut un vis foarte complicat(nu vreau să intru în detalii).Seară de seară alt vis.Visul este construit din povești,amintiri,preocupări recente,etc.Văd unii oameni care se culcă cu gândul la un lucru și spun în felul următor: Eu acest lucru vreau să-l visez în seara aceasta,gândindu-se la acel lucru înainte să adoarmă.Poate are norocul să viseze acel lucru sau poate să aibă ghinion și să viseze contrariul sau altceva.Știai că visul durează doar câteva secunde chiar dacă tu ai presimțirea că ai visat toată noaptea?Vreau să mai precizez un lucru înainte de încheiere și anume că,postul a fost creat cu ajutorul prietenei Ella Marry:).
Share:

De ce mi-am făcut blog?

Toți mă întreabă acest lucru,de ce mi-am făcut blog?.E bună întrebarea,dar chiar de ce?.Păi să vă povestesc cum au stat lucrurile încă de la început.
Totul a început acum aproximativ 3 ani,când într-o zi de 23 decembrie a venit la mine un prieten pe nume Daniel.El avea un blog,scria pe el și m-am gândit să îmi fac și eu unul.Zis și făcut,înainte de Crăciun scriam primul meu post,era ceva impresionant și nou pentru mine.De atunci am avut un singur blog și anume KRobby.com,iar acum am trecut pe acesta.Nu vreau să mă laud,dar acel blog era chiar citit,dar din cauza mea l-am pierdut,neplătind hostul și domeniul.Am strâns pe acest blog dar și pe celălalt în total 450 de posturi,pe acest blog acesta  este al 50-lea iar pe KRobby.com aveam 400 în cap.Blogul pentru mine este un hobby,ceva ce scriu din pasiune nicidecum pentru bani sau să mă dau șmecher.Scriu pe el lucruri care îmi trec prin minte mai bine zis de toate,deoarece este un blog personal,neavând o temă anume.În decursul a 3 ani,am fost înjurat,mi s-au dat reproșuri,m-au făcut în toate felurile,deoarece aveam blog și toți râdeau de mine.Acum râd eu de ei,deoarece uite scriu pe el,ajut multă lume cu un astfel de blog mizer pe care ei îl cred.Îmi place să ajut lumea,chiar dacă nu fizic,dar dacă este ceva de publicat mă bag și fac repede un post.Am ajutat și am să ajut în continuare.Să revenim la crearea blogului.După cum spuneam inițial am fost ajutat de Daniel,prin acest post vreau să-i mulțumesc,iar pe parcurs și în prezent sunt ajutat de Bruno(mersi Bruno).În final vreau să întreb lumea ce părere au despre acest blog?
Share:

Fanii manelelor

Uite aici câteva exemple de oameni fără viitor:
Ești bun bă,ascultă-l pe Guță poate îți cad bani din cer.
Ești bun n-am ce zice.
Băi,ești prea incult.În primul rând nu știi să scrii,iar în al doilea rând ești prost.Mai comentezi și de alții,dar nu te uiți la tine,cocalar infect.
 Țara merge rău,deoarece exiști tu nenorocitule.Merge așa de rău,deoarece l-ai votat pe Băse băăă!

Și noi pe tine cu tot dragul:).
Share:

Spam pe mess

Băi frate de la o vreme tot primesc pe mess mesaje spam.Deci cred că am primit vreo 100 până acum.Cei de la Yahoo nu se pot ocupa de aceste mesaje?Deja devine enervant.
Share:

Apucături de cioară

Acest lucru ni-l demonstrează un om,care are apucături de cioară.Merg azi prin centru și zic: Hai să-mi iau o înghețată,că n-am mai mâncat de mult.Zis și făcut.În timp ce așteptam înghețata,vine unu așa mai frustrat și începe să-l înjure pe omul care făcea înghețata.Iată conversația:
  • Frustratul: Bă,tu stai aici și vinzi înghețată până seara?
  • Vânzătorul: Da!Îmi fac meseria,deoarece sunt angajat.
  • Frustratul: Vezi că eu stau aici la balconul de deasupra și tot timpul mă f..i la cap cu cornetele tale,nu mă pot odihni,deoarece aparatul ăsta al tău face gălăgie,te mut de aici!
  • Vânzătorul: Păi eu îmi fac datoria domnule,dacă vreți să vorbiți în halul ăsta,mergeți la patron și vorbiți cu el!
  • Frustratul: Păi lasă că te mut eu de aici,lasă vezi tu(și mai bagă vreo câteva înjurături)!
  • Vânzătorul: Bine,domnule nu mai țipa și dute!
Deci dacă acel aparat făcea gălăgie,ori omul ală era dus cu pluta,ori eu cu încă vreo 10 suntem proști.Cât am stat să îmi facă înghețata,a pornit aparatul de 2 ori.Nici un sunet!După ce l-am salutat pe vânzător și i-am mulțumit,am plecat.După 4 metrii,frustratul vorbea cu 2 polițiști comunitari,tipând și gesticulând.Dacă vedeați ce față aveau polițiștii,gen: Ce vrea și ăsta!:)).Deci omul era dus,în primul rând aparatul nu avea cum să se audă până la etajul 1 și în al doilea rând înghețată se vinde din câte scrie pe orar până la 22:00,are timp să se odihnească.Dacă era cazul trebuia să se ia cu toți în gură,deoarece în centrul orașului trece multă lume,în fața apartamentului său era și o terasă,dar ce să-i faci,așa sunt nebunii!
Share:

Incultură

Cum să vorbești cul?Păi în primul rând trebuie să ai un vocabular adecvat,să vorbești cu mhă,ce bhunoc,ce facki,etc.Păi eu sincer sunt sătul de ăștia.Peste tot unde intru văd astfel de oameni,care nu știu să lege 2 cuvinte,dar ei sunt cul.Cum ar fi dacă scriu pe blogul acesta cu un astfel de vocabular?Poate strang mulți vizitatori:).Am văzut acum câteva zile un post pe cocalari,unde un inapt a dat următorul comment: Bha schoate poza astha,pai kum sa vedem asa cv.Bă ți-a dat măta o spatulă după cap sau de ce vorbești așa?Eu sincer cred că are și media 10 la română,e premiat pe sate,și a câștigat premiul Pulitzer.Tu te-ai săturat de ăștia?Pe Sport.ro iarăși numai dinăștia cul.Uită pur și simplu limba română.Merg pe stradă și vorbesc la fel.La bac scriu la fel,peste tot la fel.Ne-am săturat de ăștia.
Share:

Esți obsedat?

Vrei un dildo?Unii oameni chiar sunt obsedați.Căutam ceva pe net și am intrat din greșeală pe popularul site Okazii.ro.Când unii mor de foame,alții caută vibratoare.Cele mai populare căutări spre surprinderea mea au fost vibratoarele.Uitați și poza:)).Vrei un anal dildo,un dildo normal,dildo negru sau din jeleu Okazii.ro este soluția:)).Dacă din cauza burții nu te mai poate suge,cumpără un dildo fără burtă.
Share:

Prostia e pusă în valoare

Să vă povestesc ce am pățit astăzi cu un prieten.Mergeam cu bicicleta pe la vreo 16:00 printre niște blocuri și dăm peste un băiat așa mai negru care avea piciorul bandajat.Până aici nici o problemă.Ne oprim să luăm apă de la o pompă și spre uimirea noastră vine ală și ne propune o afacere.Cică să îi dăm bicicleta,deoarece el încerca să fuga de Gardă.La un moment dat,am izbucnit în râsete,crezând că acest copil încearcă să ne păcalească.După câteva momente sare ăsta în boscheți,târându-se pe jos mai rău ca și în război,după care zăresc o mașină a poliției trecând prin apropiere.După ce pericolul a trecut iese ăla din boscheți,se scutură,ne salută și pleacă.După ce am luat apă,am plecat cu bicicletele.La un moment dat,zărim 4 mașini de poliție,din 3 curcanii ieșiră din mașini,așteptându-l pe hoț.Deci dacă aveam inspirația să le fac vreo câteva poze,să vedeți și voi cum stăteau pe capota mașinii,parcă erau la plajă,așteptând o bere.Pe lângă faptul că erau cam proști,mai aveau și o burtă mare.Deci în concluzie,cum să aștepți hoțul să vină la tine,tu nefăcând nimic:)).Asta este băieți poate data viitoare se v-a trezi un hoț să sară în mașina poliției,să își pună cătușele singur și să se bage în celulă,voi nefăcând nimic.
Share:

Unde-s desenele copilăriei

Da chiar unde-s desenele copilăriei,unde au dispărut,ce mai învață copii din ziua de azi de la desene.Acum câteva zile căutam un program pe TV și am ajuns la Disney Channel.Ca să vezi ce era acolo,Hannah Montana.Ce idioțenie!Așa m-am tot gândit și într-un final am intrat la ei pe site să văd programul,o mizerie!.Hai să nu mai vorbim de prezent ci să vorbim de trecut.Când eram eu mic,mă uitam cu drag la Cartoon Network sau Jetix(Fox Kids).Vedem diferite desene amuzante,de la care mai aveai ce să înveți.Mă uitam cu drag la desene ca: Courage,Tom&Jerry,Familia Louie,Coiotul,etc,desene de la care aveai de învățat câte ceva,fără bătăi,amuzante,etc.În prezent la ce poți să te uiți,decât la mizerii.La bătăi,mai câțiva ani și o să te uiți la pornografie.Te-ai gândit ce ar spune copilul tău dacă i-ai arăta aceste desene el fiind învățat cu desenele din prezent?Nu mai vezi un câine care se sperie de la orice(Courage),Familia unui gras care făcea prostii(Louie),Un șoricel fugărit tot timpul de o pisică(Tom&Jerry),Un coiot care încerca să prindă o pasăre,dar întotdeuna eșua(Coiotul).Deci ce să mai,odată ce lumea evoluează așa se duc și desenele copilăriei.


Share:

Bea și vei vedea

Ieri am tras o fugă pâna la Real și am dat peste doamna Aqua Sara.Poza spune totul.Deci să nu uităn,Probabil cea mai bine mineralizată apă!
Share:

Pe unde să merg domnule

Dacă ai biciletă presupun că ne confruntăm cu aceleași probleme.Mai exact,pistele de bicicliști de care România duce lipsă.Există câteva străzi aici în Timișoara care au astfel de piste,dar sunt blocate ori de oameni care pur și simplu nu știu să meargă pe trotuar,ori de tomberoane,ori de un stâlp care este amplasat ampulea.Ieri am fost cu un prieten cu bicileta,de la ora 20:00 până la ora 23:45 și am umblat cam prin tot orașul confruntându-ne cu diferite probleme.Dacă mergeam pe drum riscam să mă calce o mașina,așa că am spus să o iau pe pista de biciclete.Merg cât merg și dau peste prima problemă și anume oamenii.Neavând claxon sau ceva de genul nu am putut țipa la ei,deoarece e nepoliticos mi-am zis.Dacă nu sesizează ei,mă strecor cumva printre ei.Dar pe lângă faptul că sunt imbecili și nu respectă regulile mai și te înjură,deoarece ăsta e românul.A doua problemă de care am dat au fost tomberoanele.Mergi și dai peste ele,cazi în cap și râd toți de tine.A treia problemă sunt stâlpurile,care pur și simplu sunt amplasate ampulea.De ce să gândească oamenii înainte să le amplaseze.Cică la aștia să faci sport,circulând cu bicicleta.Dar nu s-au gândit la un lucru și anume dacă există spații.
Share:

De ce să merg la Biserică?

Peste tot am văzut posturi având legătură cu religia.Eu am dezvoltat o temă pe care vreau să o dezbat cu voi.Nu am mai mers la bisrică cred că de acum 1 an.De ce să merg?Asta e întrebarea.Deșii sunt catolic,am unde să stau(mă refer la bănci),nu mă înghesui,etc.Păi dacă merg,văd în primul rând preotii.Eu sincer nu prea îi suport pe unii.De exemplu la noi la biserică este un preot care bea și fumează,iar dacă îmi spune cineva că nu este adevărat,mai bine să tacă,deoarece l-am văzut cu ochii mei.Am fost acuma,după cum spuneam la biserică și pot să vă spun că s-au schimbat foarte multe lucruri.În primul rând de când există în biserică Glade MicroSpray,neoane,reviste puse pe bănci,alarmă,geamuri termopan,boxe și așa exemplele pot continua.În al doilea rând,preotul ăsta mă enervează rău de tot.Întotdeuna când mă vede,mă roagă să vin cât mai des pe la biserică,și să devin acel copil care îl ajută cu slujba.Merg la biserică când am eu chef nu când îmi spune el.Poate o să vină și la noi o popă gay.Că mai nou acest lucru este unul obișnuit.Și-o dau unul altiua în cur și se cred slujitorii Domnului.Mai există și popi care se i-au la harță cu credincioșii.Mergi la biserică să te rogi și te trezești cu o icoană în cap.Popi care au mașini scumpe,păi normal cutia milei e mare,omu vine dă banul și popa sare cu merțanul.Popi care au făcut pact cu internetul.Cum mă?Parcă internetul era mâna diavolului,și acum e mâna lui Dumnezeu s-au nu mai înțeleg eu.În fine asta e România și trebuie să ne obișnuim cu ea.
Share:

Îți plac știrile?

Deci sincer vreau să precizez încă de la început că nu suport știrile de la noi din țară.Peste tot vezi diferite știri care mai de care tâmpite.Azi am văzut de exemplu,un om care și-a omorât femeia cu toporul.Altă știre care m-a făcut să tâmpesc a fost aceea în care 2 părinți și-au uitat copilul afară,singur,deoarece ei erau prea beți și acesta a murit încecat într-un șanț care avea apa de 1 metru.Vezi diferite știri care te fac pur și simplu să nu te mai uiți la TV.Alte prostii vezi la 0TV,unu și-a bătut nevasta,altu și-a tăiat penisul,unu s-a electrocutat,deoarece încerca să fure un cablu de înaltă tensiune,țiganii se bat între ei,unu a călcat 3 oameni pe trecerea de pietoni,etc.Cele mai penale știri le poți vedea la 0TV.Au pe lângă știri de căcat și așa zise emisiuni.Au o emisiune în care unu încearca să combine împreună cu Dan Diaconescu niște târfe.Mai e una de căcat în care unu cică ne povestește despre sfârșitul lumii.Mi-au plăcut oamenii care s-au uitat la acele episoade celebre ,,ELODIA,, stăteau cu ochiul pe TV să vadă dacă a fost găsită,dar până la urmă l-au văzut pe DD băgat în tomberon.Aici închei.
Share:

Nu sunt model pentru nimeni,nici pentru mine

Știu,sunt un păcătos,n-ai ce să-mi faci.Vreau să dedic acest post tuturor care înjură zi de zi măcar odată.După cum știi nu există om care să nu înjure în Romania,dar și în străinătate.
  • Mergi pe stradă,vine unu cu mașina în intersecție,e începător și gata bagi o înjurătură: Băi băgami-as p..a în mașina ta și în ăla care ți-a dat carnetul.
  • Mergi pe stradă,treci pe trecerea de pietoni,trece unu și nu îți dă prioritate și iată se mai formează încă o înjurătură: Bă tâmpitule unde ai învățat să conduci,bagati-ai p..a în măta.
  • În stația de autobuz sau orice mijloc de trasnport,aștepți de îți sare zeama pe nas,vine ală într-un sfârșit cu trolobuzu,intrii în el și spre nemulțumirea ta,deoarece nu merge aerul condiționat bagi o propoziție folosind organele sexuale: Bag p..a în șofer,el stă bine mersii acolo cu geamul deschis și noi murim de cald,băgami-aș p..a în el.
  • La școală,în ora de mate de exemplu te scoate GHIBOLU la tablă,pac îți pușcă un 2 si uite cum mai zboară o înjurătură: Băgami-aș p..a în proful astă,iarăși are ceva cu mine.
  • Mergi cu bicileta,neavând piste de bicicliști,treci pe trotuar,dai din clopoțelul ală sau strigi si iată mai formează unu o înjurătură: Bă boule,pe aici trebuie să mergi,nu ai loc pe stradă,tâmpitule!.Și așa exemplele pot continua la nesfârșit.Ia să închei și eu cu o înjurătură: În p..a mea s-a terminat și postul ăsta.Apropo,tu poți să te stăpânești?
Share:

Bună asta

Știu că e veche faza,dar na ce să-i faci din lipsă de idei.Dacă ai curajul publică mai jos propoziția.
Share:

Animal de companie

Cred că i-au dat concentrate.Cică a omorât copii în Africa.Dacă îi vedeți pe stradă nu ezitați să-i dați de pământ sau mai bine îți cumperi o lesă și îi plimbi:))
Share:

Un Retardat

Copil facand "BeAtBoX"
 
Îl apucă.Atenție dăuneaza grav urechiilor și gurii.Copilul acesta câștiga Românii au talent anul viitor!
Acest copil a fost premiat cu P..a de aur!
Dacă îl vedeți pe stradă aruncați cu pietre in el!
Share:

Interviu pentru toți

Interviu pentru toți:
Nume:
Prenume:
Mâncarea favorită:
Sex:
Oraș curent:
Sportul/sporturile favorit/e:
Genul/genurile de muzică pe care le asculți:
Trupa/trupele de muzică favorită/e:
Jocul/jocurile preferat/e:
Vârsta:
Îți place blogul:
Iar în final o scurtă părere despre acestă idee.
Share:

Ce formulă?

 "Nu l-am vazut pe Dumnezeu, deci nu exista". Acesta este rationamentul clasic, bazat pe observatia directa. Un matematician excentric a reusit, insa, sa demonstreze stiintific ca Dumnezeu exista, fara a se baza pe observatia directa.

In 1940, Kurt Godel, cunoscut ca matematician si ca un personaj excentric al vremurilor sale, sustinea ca a gasit dovada stiintifica a existentei lui Dumnezeu. Formula lui matematica nu a fost copiata de nimeni pana la sfarsitul anilor ’70. Godel nu a spus un cuvant despre descoperirea sa, pana cand nu a fost sigur ca va muri. Formula matematica a existentei lui Dumnezeu a fost publicata abia in 1980, la 40 de ani de cand fusese gasita.
Godel si-a bazat argumentul pornind de la cel al Sfantului Anselm. Sfantul Anselm L-a definit pe Dumnezeu ca pe cel mai impunator lucru din Univers. Nicio fiinta mai puternica nu putea fi imaginata de mintea umana. Prin umare, daca Dumnezeu nu exista, atunci trebuie sa ne gandim la o fiinta si mai puternica decat el si care, evident, exista. Cum nu a fost posibil, prin definitie, a imagina un lucru ma impozant decat cel mai impunator lucru imaginabil, atunci, Dumnezeu trebuie sa existe.
Godel a modificat un pic argumentul lui Anselm. A folosit logica modala. Logica modala face distinctia intre diferitele stadii ale supozitiilor. Unele supozitii sunt demonstrabile in cateva cuvinte, altele sunt demonstrabile numai printr-un cuvant, iar altele sunt demonstrabile in toate cuvintele. Daca sunt posibile in toate cuvintele, atunci ele sunt considerate intotdeauna “necesare”.
Dumnezeu poate fie sa existe in mod "necesar", fie sa nu existe in acelasi mod "necesar". Daca Dumnezeu este o fiinta atotputernica si el exista, atunci el exista in toate cuvintele. Daca nu exista, atunci nu exista in toate cuvintele in mod necesar. Indiferent cat de mica este sansa, Dumnezeu poate exista. Asta inseamna ca Dumnezeu nu poate in mod necesar sa nu existe. Din moment ce alegerea poate fi facuta intre: “Dumnezeu exista in mod necesar” si “Dumnezeu nu exista in mod necesar”, si am eliminat posibiltatea ca el sa nu existe in mod necesar, atunci singura posibilitate este aceea ca el exista in mod necesar.
Sursă: Știrile ProTV

Share: