Fuck ACTA!

Acordul anti-piraterie ratificat si de Romania le permite autoritatilor sa ne verifice calculatoarele si telefoanele pentru a vedea daca toate programele pe care le avem sunt licentiate. Potrivit specialistului in comunicare new media, Dragos Stanca, ACTA contine multe lucruri pozitive, insa lasa loc si de multe abuzuri.
“Spre exemplu, este vorba de dreptul de a se verifica daca tot ce exista pe calculator sau pe un mobil este licentiat. In esenta, lucrul asta nu este un lucru rau. Insa, pe acest pretext, o autoritate poate sa-mi intre in telefon sau in calculator, fara un mandat din partea unui magistrat”, a spus Dragos Stanca.
Sursă.
Eu sincer mă chiș pe ACTA lor. Auzi la ei să interzică pirateria:)). Păi normal , cei din Guvern se uită la filme porno , luate de pe torrent , dar eu nu pot. Știi ce îmi place , românul abia are bani să cumpere o pâine , dar are 200 de lei puși acolo bine , să cumpere un joc. Cei din Guvern să deschidă bine ochii și să vadă adevărata față a României. Halal țară , condusă de boi! Deci STOP ACTA!
Share:

13 comentarii:

  1. Si eu ii chis dai dracu de perversii .. si boii astia din Romania accepta .. ce sa caute aia in PC-u meu sau in telu' meu ?? Pi le rup capul :)) Daca nu am ceva lincetiat ce face ? imi distruge pcu sau imi ia telefonul :)) II astept la mne acasa , cumpar un Deagle si ii astept la usa:))) Ce sadic sunt

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place asta "o autoritate poate sa-mi intre in telefon sau in calculator". Vreau sa vad cum intra la mine in calculator.
    Tu zici ca nu ai 200 de lei pt un joc, dar daca vrei sa folosesti Photoshop sau After Effects care costa fiecare cate 1000$ atunci sa vad :). In plus multe programe pe care le folosim in fiecare zi (Office, WinRar, etc) costa enorm de mult pt un salar de roman.
    Dar chestia cea mai interesanta e ca multe firme folosesc pe langa licentele originale si licente piratate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frustrati!!!
    Nu stiu de unde sa mai scoata bani!!! Natia lor de imbecili!!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Bruno Balint
    Dadeam si eu un exemplu:)). Stai calm , eu o sa piratez in continuare:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Suck on this ACTA ! btw ... http://tarfa-la-masculin.blogspot.com/2012/01/o-leapsa-marca-tarfu.html :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca sunteti impotriva, atunci semnati si voi petitia impotriva ACTA, impotriva cenzuri pe internet. Semnati aici:
    http://www.avaaz.org/en/eu_save_the_internet_spread/?sbc

    RăspundețiȘtergere
  7. Iti dai seama cate milioane de utilizatori de windows piratat vor ramane cu pc-ul in aer? Cum sunt multi cu windows xp si pc-urile lor doar xp le duc, multi vor renunta la cel vechi pentru unuia nou care e mai costisitor. Fapt ce determina cumpararea si unui windows 7 sau 8 care e alta cheltuiala. E o intreaga strategie aici, suntem prea orbi sa vedem!!

    RăspundețiȘtergere
  8. @Cosmintosh
    A zis cineva ca o sa cumpere sau cumpara:))?

    RăspundețiȘtergere
  9. Ceea ce e total aiurea e ca a fost semnat un document de o importanta majora, care ne afecteaza pe toti... dar culmea ca nimeni nu ne-a consultat! Unde naiba e democratia?

    RăspundețiȘtergere
  10. ACTA nu vaneaza in principal internetul. Netul este doar o anexa, ACTA vizeaza contrabanda si contrafacerea produselor, marcilor etc. eu unul nu intru in panica

    RăspundețiȘtergere