Se supără rapid

Da , bună din nou. Știu că nu prea am scris de mult , doar așa 2 cuvinte aruncate și gata postul. Acuma vreau să vorbesc din nou de prieteni. Adică încă o lecție pe care ei te învață deșii e negativă. Ai văzut , că mai nou , vechii prieteni cu care odată stăteai , mâncai o sămânță , beai un suc  , mai te distrai și tu  , te uită încet , încet. Cel puțin așa e la mine. Adică , să fiu cât se poate de sincer cu voi , nu credeam că o să se întâmple așa ceva. Mulți dintre prieteni mi-au spus o vorbă înțeleaptă: Dacă te uită așa de ușor , înseamnă că nu ți-au fost prieteni. Este foarte adevărat. Dacă cineva se supără pe tine , numai din simplul fapt că tu ai spus ceva greșit , înseamnă că nu ți-a fost prieten. El/ea cred că viața o să meargă numai drept , fără certuri , fără minciuni , dar defapt se înșală. Unii mai îți scot și ochii cu furculița când ai spus ceva despre ei , dar ei nu gândesc că și ei la un moment dat au zis ceva despre tine , dar tu cum ai fost prieten cu el/ea ai trecut cu vederea. Nu știu ce să spun despre asemenea persoane care vor ceva de la tine , faci totul să fie bine și dupaia tot ei se supără pe tine , deoarece ai zis nu știu ce. Dacă erau recunoscători , săreau cu vederea acea fază și se gândeau că tu ai făcut pentru ei foarte multe lucruri bune. Dar așa e în ziua de azi , oamenii nu știu să mai prețuiască o prietenie. Dacă tu nu mai ești , nu-i nimic este altul la colț. Gândiți-vă înainte să lăsați pe cineva cu ochii în soare! Numai bine!
Share:

6 comentarii:

  1. Prietenii adevaratii ii poti numara pe degetele de la o mana , prietenia adevarata tine si o viata , cand esti prieten cu cineva il accepti asa cum e deoarece daca nu iti place nu decizi sa ii fi prieten s-au nu il consideri un personaj care sa iti merita prietenia si viceversa .

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Dreamer: Nu stiu peste ce sa trec , hmmm. Peste prietenii astia care defapt nu is , da am trecut cu greu , recunosc da am trecut:)

    RăspundețiȘtergere
  4. la fel si la mine.. asta e , timpul trece...

    RăspundețiȘtergere
  5. ba io nu team uitat:X numa distanta na:)) oricum ai fost si vei ramane fratele meu:X:P

    RăspundețiȘtergere