Citate House MD

Am găsit niște citate foarte tari.SURSĂ!
·         ·         Uh, Doamne…InteligenÈ›a mea sclipitoare începe să devină o povară. – Gregory House
·         Sunt două lucruri pentru care oamenii devin proÈ™ti: banii È™i sexul. – Gregory House
·         A È™ti e întotdeauna mai bine decât a nu È™ti. – Gregory House
·         TrăieÈ™ti cu demnitate, nu poÈ›i să mori cu ea. – Gregory House
·         Majoritatea căsătoriilor de succes sunt bazate pe minciuni. – Gregory House
·         Nu poÈ›i crede că e vina ta decât dacă eÈ™ti atotputernic. Ä‚sta e narcisism. – Gregory House
·         Dacă poÈ›i simula sinceritatea, poÈ›i simula aproape orice. – Gregory House
·         Când joci după reguli, doar cei din jurul tău sunt fericiÈ›i. – Gregory House
·         Nu sunt trist, sunt complicat. Fetelor le place asta. – Gregory House
·         Acum singura putere care mi-a mai rămas e puterea de a te enerva. Gregory House
·         Putem să uităm de viciile mele È™i să revenim la virtuÈ›ile mele?  – Gregory House
·         EÈ™ti bun. Nu compromite asta doar pentru că eÈ™ti nefericit. – Gregory House
·         Ai trei opÈ›iuni în viață: să fii bun, să devii bun sau să renunÈ›i. – Gregory House
·         Religia nu e opiumul maselor; e un placebo al maselor. – Gregory House
·         ConÈ™tiință? Te referi la chestia aia care își face apariÈ›ia ori de câte ori nu exista nici un motiv logic să acÈ›ionezi după cum vor ceilalÈ›i? – Gregory House
·         Regulile sunt simple indicaÈ›ii pentru oamenii care nu se pot hotarî. – Gregory House
·         Succesul cuiva dureaza până la primul rateu, EÈ™ecul e nemuritor. – Gregory House
·         Suntem cu toÈ›ii patetici. Asta face ca lucrurile să fie interesante. – Gregory House
·         Am început să mă gandesc la ce mi-ai spus, că am tendinÈ›a sa devin obsesiv. Acum sunt obsesiv în legătură cu obsesia mea. – Gregory House
·         Singurul lucru pe care îl È™tii e că am reuÈ™it să fac un câine să urineze în toaleta ta. Ceea ce nu È™tii e unde am urinat eu. – Gregory House
·         DecepÈ›ia e furia pămpălăilor. – Gregory House
·         Hey, nu ămi pasă de unde vine o idee, cât timp are sens È™i stânjeneÈ™te pe cineva. – Gregory House
·         ViaÈ›a se întâmplă È™i asta te sperie groaznic. – Lisa Cuddy
·         E păcat că nu eÈ™ti amabil cu cei din jur. AÈ™a, ai primi È™i tu cadouri adevărate. – Lisa Cuddy, către House
·         O problemă amânată e o problemă negată. – James Wilson

Share:

Luați-ne tot!

Da , chiar nu mai înțeleg lumea aceasta. Sincer! Adică mai nou , cenzurați internetul , opriți pirateria , luați impozit pe fel și fel de chestii , poate mâine veniți cu ideea de a pune impozit pe cana de apă sau pe aerul respirat. Vă rog , să îmi alocați mai mult aer , nu vreau să mor. Mâine poate îmi impozitați mersul pe jos , KM pe care i-am făcut pe jos , poate îmi luați bani și pentru simplul fapt că mă uit la soare sau la stele. Deci voi ăștia care vă credeți mari și tari , uitați că sunteți și voi simplii oameni ca și noi? Poate stați acolo sus bine mersi cu fundul pe un scaun cald , în timp ce eu merg cu un tramvai jegos , răcoros dar nu uitați sunteți la fel ca și noi , SIMPLII OAMENI! Numai bine:)!
Share:

Fuck ACTA!

Acordul anti-piraterie ratificat si de Romania le permite autoritatilor sa ne verifice calculatoarele si telefoanele pentru a vedea daca toate programele pe care le avem sunt licentiate. Potrivit specialistului in comunicare new media, Dragos Stanca, ACTA contine multe lucruri pozitive, insa lasa loc si de multe abuzuri.
“Spre exemplu, este vorba de dreptul de a se verifica daca tot ce exista pe calculator sau pe un mobil este licentiat. In esenta, lucrul asta nu este un lucru rau. Insa, pe acest pretext, o autoritate poate sa-mi intre in telefon sau in calculator, fara un mandat din partea unui magistrat”, a spus Dragos Stanca.
Sursă.
Eu sincer mă chiș pe ACTA lor. Auzi la ei să interzică pirateria:)). Păi normal , cei din Guvern se uită la filme porno , luate de pe torrent , dar eu nu pot. Știi ce îmi place , românul abia are bani să cumpere o pâine , dar are 200 de lei puși acolo bine , să cumpere un joc. Cei din Guvern să deschidă bine ochii și să vadă adevărata față a României. Halal țară , condusă de boi! Deci STOP ACTA!
Share:

România , o țară frumoasă

Sincer dacă ași fi din altă țară ași vizita România. Este o țară superbă , multe peisaje care sunt incluse în top 10 ale lumii. Păcat că nu știm să exploatăm acest lucru și să ne facem publicitate. În jos un scurt istoric despre România. Și dacă aveți poze de prin România , vă rog trimiteți-le pe adresa de mail bandofbrothers94@gmail.com , ca să vadă toată lumea ce țară minunata avem. Numai bine!
România este o È›ară situată în sud-estul Europei Centrale, pe cursul inferior al Dunării, la nord de peninsula Balcanică È™i la țărmul nord-vestic al Mării Negre. Pe teritoriul ei este situată aproape toată suprafaÈ›a Deltei Dunării È™i partea sudică È™i centrală a MunÈ›ilor CarpaÈ›i. Se învecinează cu Bulgariala sud, Serbia la sud-vest, Ungaria la nord-vest, Ucraina la nord È™i est È™i Republica Moldova la est, iar țărmul Mării Negre se găseÈ™te la sud-est.
De-a lungul istoriei, diferite porÈ›iuni ale teritoriului de astăzi al României au fost în componenÈ›a sau sub administraÈ›ia Daciei, Imperiului Roman,Imperiului Otoman, Imperiului Rus È™i a celui Austro-Ungar.
România a devenit stat suveran Ã®n 1859 prin unirea dintre Moldova È™i Èšara Românească condusă de Alexandru Ioan Cuza È™i a fost recunoscută ca È›ară independentă 19 ani mai târziu. ÃŽn 1918, Transilvania, Bucovina È™i Basarabia s-au unit cu România formând România Mare sau România interbelică, care a avut extinderea teritorială maximă din istoria României (295.641 km2).
ÃŽn ajunul celui de-al Doilea Război Mondial (1940), România Mare (ÃŽntregită), sub presiunea Germaniei naziste condusă de Hitler, a fost nevoită, în timpul guvernului pro-nazist condus de Gigurtu, să cedeze teritorii Ungariei (nordul Transilvaniei), Bulgariei (Cadrilaterul) È™i Uniunii Sovietice(Basarabia, HerÈ›a È™i Bucovina de nord). După abolirea regimului lui Antonescu de la 23 august 1944 È™i întoarcerea armelor contra Puterilor Axei, România s-a alăturat Puterilor Aliate (Anglia, Statele Unite, FranÈ›a È™i Uniunea Sovietică) È™i a recuperat Transilvania de Nord, fapt definitivat prinTratatul de pace de la Paris semnat la 10 februarie 1947.
La momentul destrămării Uniunii Sovietice È™i a Ã®nlăturării regimului comunist instalat în România (1989), È›ara a iniÈ›iat o serie de reforme economice È™i politice. După un deceniu de probleme economice, România a introdus noi reforme economice de ordin general (precum cota unică de impozitare, în 2005) È™i a aderat la Uniunea Europeană la 1 ianuarie 2007.
România este o republică semi-prezidenÈ›ială. Este a noua È›ară după suprafaÈ›a teritoriului (238 391 km²) È™i a È™aptea după numărul populaÈ›iei (peste 22 milioane locuitori)dintre statele membre ale Uniunii Europene. Capitala țării, BucureÈ™ti, este È™i cel mai mare oraÈ™ al ei È™i al È™aselea oraÈ™ din UEdupă populaÈ›ie (1,9 milioane locuitori). ÃŽn 2007, oraÈ™ul Sibiu a fost ales Capitală Europeană a Culturii. România este membră a unor organizaÈ›ii internaÈ›ionale, printre care: ONU din 1955, CoE din 1993, Uniunea Europeană de la 1 ianuarie 2007, NATO din 29 martie 2004, OSCE, OIF din 2003,Uniunea Latină din 1980, È™i unor instituÈ›ii economice: Grupul Băncii Mondiale, FMI din 1972, BERD din 1991, OCDE.


De la Mihai
Share:

Peripeții cu mizeria ( partea 2-a )

După cum știți , mizeria reprezintă tramvaiul Nr.7. Deci astăzi , venind de la școală , obosit cu 2 langoși în mână , mă pun și urc din nou în tramvaiul minune , deoarece trebuia să mă ducă la locația dorită. Primul obstacol de care am trecut mult prea ușor a fost mirosul de supă de penis , când deschizi ușa aceea , trăgând de chestia aia lipicioasă de fier. După ce urci , mirosul de supă de penis te lovește în față. Bine că aveam fularul la mine , ca dacă nu , renunțam din prima. Mi-am ascuns bine langoșii în ghiozdan și m-am pus jos pe scaunul făcut din mașinuță de plastic. Al doilea obstacol a fost un pic mai greu , moșii și babele care pur și simplu strigau , nu știau să vorbească frumos , calm , mai era și o femeie care striga pur și simplu ca pe stadion. ( Alooooo! DAAA!! SUNT ÎN TRAMVAI , STAI CĂ NU TE AUD FĂ!!! ) Al treilea obstacol a fost frigul din el , mi s-a lipit curul de scaun , geaca a înghețat pur și simplu pe mine și mi-au crescut țurțuri la nas. Deci putoare + oameni nebuni + îngheț = o zi perfectă. Numai bine!
Share:

Pentru iubitorii de DubStep

Uitați o melodie care mie sincer îmi place foarte mult! Pe lângă aceasta , multe altele. Dacă vrei să recomanzi o melodie ( dubstep ) scrie-l într-un comment. Mersi și audiție plăcută!:)

Share:

Desktop de blogger

Am primit o leapșă de la C.L.M.! Trebuie să vă arăt desktop-ul meu. Uite-l! Leapșa o ia cine dorește.

Share:

Nu vă fie frică , comasarea pică!


Protest spontan al elevilor de la Liceul de Poştă şi Telecomunicaţii din Timişoara. Nemulţumiţi de posibila comasare a liceului cu Grupul Şcolar Industrial C.F.R şi cu Şcoala generală 11 din toamnă, aceştia au refuzat să mai intre la ore şi au strigat tot felul de lozinci împotriva comasării solicitând demisia directoarei.

De la ora 10 elevii Liceului de PoÅŸtă ÅŸi TelecomunicaÅ£ii din TimiÅŸoara au ieÅŸi în strada să protesteze împotriva posibilei comasări cu Liceul C.F.R. însă jandarmii au intervenit ÅŸi i-au obligat pe aceÅŸtia să intre în ÅŸcoală. „Nu vă fie frică, comasarea pică” au strigat, nemulÅ£umiÅ£i de posibila comasare a Liceului de PoÅŸtă cu Liceul C.F.R., elevii Liceului de PoÅŸtă ÅŸi TelecomuncaÅ£ii pe holurile unităţii de învăţământ.
„Nu ne convine să ne mutăm la o ÅŸcoală cu un prestigiu mai mic ca ÅŸi al nostru”, a spus unul dintre elevii Liceului de PoÅŸtă ÅŸi TelecomunicaÅ£ii din TimiÅŸoara. Un altul a adăugat: „nu vrem să ne mutăm la o ÅŸcoală de la periferie”. Alături de elevi au fost ÅŸi profesorii liceului, care i-au susÅ£inut pe aceÅŸtia ÅŸi care se declară împotriva comasării. „Hotărârea de comasare a primăriei nu există. Ni se spun numai minciuni. De la ora 10 am ieÅŸit în stradă. Elevii au strigat: «nu vrem comasarea, ÅŸcoala este a noastră»”, ne-a spus profesoara Valentina Udrescu, reprezentul FEN din cadrul Liceului de PoÅŸtă ÅŸi TelecomunicaÅ£ii din TimiÅŸoara. Directoarea Liceului de PoÅŸtă ÅŸi TelecomunicaÅ£ii, Lăcrămioara Huzoiu, este acuzată de profesori de interse personale pentru a susÅ£ine această comasare, unul dintre ele fiind de a salva Liceul C.F.R. pentru că soÅ£ul acesteia este director acolo. „Sunt ultimul care are puterea de decizie. Putere de decizie o au factori administrativ locali. Noi suntem comasaÅ£i numai acasă ”, a spus directoarea Liceului de PoÅŸtă ÅŸi TelecomunicaÅ£ii, Lăcrămioara Huzoiu Totodată ea spune că această comasare ar fi benefică pentru liceu. „Nu am fost de acord cu propunerea colegilor de a rămâne, pentru că ÅŸtiu demersurile pe care le-am făcut la primărie vis-a-vis de datoriile pe care le avem neplătite ÅŸi vis-a-vis de reparaÅ£iile care trebuie efectuate în ÅŸcoală” a mai precizat Lăcrămioara Huzoiu.
Potrivit conducerii unităţii de învăţământ din TimiÅŸoara elevii vor fi sancÅ£ionaÅ£i cu absenÅ£e pentru că nu au participat la ore. ÃŽn ceea ce priveÅŸte comasarea celor două licee reprezentanÅ£ii Inspectoratului Åžcolar TimiÅŸ spun că aceste decizii le ia consiliul local. ÃŽn acelaÅŸi timp însă, surprinzător, oficialii primăriei din TimiÅŸoara ne-au declarat ca nu ÅŸtiu nimic despre această comasare. „Nu există nicio hotărâre de consiliu local ÅŸi niciun proiect de Hcl pe această tema”, ne-a declarat Flaviu Boncea, purtătorul de cuvânt al Primăriei TimiÅŸoara.
Share:

Nu ți-e rușine?

Bun , sunt obosit , deci nu vreau să o lungesc prea mult. Despre ce este vorba mai exact. Despre plagiatorii ăștia de pe net , de care nu poți să scapi. Bine dacă mi-ai luat un post , te rog să pui și sursa , nu mă supăr , dar de ce il furi și te dai drept autorul lui? Adică dacă ai un blog de divertisment , hai să zicem că mai merge , nu am nimic cu tine , dar dacă ai un blog personal , nu știu dacă mai am aceleași sentimente. Pe lângă faptul că furi , mai și te scoți și juri pe familia ta că nu l-ai luat de la mine. De parcă nu e aceeași ordine. De parcă nu văd aceea greșeală? Este de necrezut ce se întâmplă. Am dat acuma vreo 2 zile de 2 deștepți care mă fac un copil inferior lor. Dacă vreți să știți , nu am 2 zile în blogsferă , poate nu sunt un blogger foarte bun , poate nici bun , recunosc dar nu trebuie să sari la mine pentru că îl aperi pe un coleg de-al tău. Dacă atât îți poate mintea nu am ce să îți fac , dar ai grija pentru cine sari în ajutor. Numai bine!




baiatu Q.Q cred ca ai probleme :! la mansarda :! de ce te-ar include ? o.O meriti sa faca asta ? lai invatat despre blogging ? :))) fi serios o.O asta inseamna ca mai invatat si pe mine despre blogging ? :! hai fi serios baiatu ;) in ziua de azi gasesti orice pe net ;D <3 take care baiatu :o3 si lasal pe dragos in pace :-? daca nu sti sa vorbesti frumos ;p.
;D Robotzi Rules ( jiermii :-" ce episod era ? :)) )
Nu că vorbește frumos? Mă amuză sincer!
UPDATE!
Poi ;D in primul rand :-? nu cred ca e un lucru de laudat acela de de a sti blogging :-?. Pe mine una nu ma intereseaza despre blogging pentru ca mi-am facut blog ca sa imi astern gandurile si sentimentele acolo daca tie nu iti place ai dreptul de a crede ce vrei. 
Alt lucru :-? cum scriem o.o asta e pur si simplu problema noastra nu crezi? adica daca noi suntem * analfabeti* asa cum spui tu lasa-ne sa fim asa. Eu una nu consider ca e important cum spui un gand ci valoarea acelui cuvant. 
Ca nu scrie de unde ia :-? nu cred ca e important pentru ca e un blog personal si poate nu a luat acel lucru exact de la tine ci de la altcineva ;p doar ca a fost o coincidenta. Nu inteleg de ce te enervezi o.o daca nu iti place acest blog sau blogul meu nu esti nevoit sa il citesti sau sa intri in el. Odata ce ai intrat pe blog inseamna ca te intereseaza aceea persoana. Si in plus de ce jignesti? ce crezi ca rezolvi? Pe mine una nu ma incalzeste cu nimic ^^ cum am mai spus fa pace cu Dragos daca nu sunteti prieteni macar lasal in pace ^^ orice ti-a facut chiar nu inteleg de ce traiesti cu ura. Eu una nu vreau sa ma cert pur si simplu suntem in niste tari in care democratia e la putere. 
Am citit ca ai fost la demonstratie. Foarte bine ;D ca susti tara. asa facem si noi dar din pacate nu putem fi acolo sa o ajutam fizic dar putem sa ne rugam pentru tara si sa fim acolo psihic. Tara are nevoie si de ajutor psihic ^^. Asa ca te rog ;D lasal pe Dragos in pace sa scrie ceea ce vrea in blogul lui si despre ce vrea ^^ Multumesc. 

Apropo ;D nu te lua de mine ca nu ma cunosti deloc ;p asa cum nici eu nu ma iau de tine ci doar imi spun parerea ;D.
Cine de cine se ia? Eu cred ca ea de mine dar să lăsăm așa că nu avem cu cine să comentăm.
Share:

Tot ce e frumos durează puțin

După cum știți , mâine începe din nou un calvar , mai bine zis școala. Încă un semestru , după aceea a 12-a și gata! Însă la noi , este mai dificil , deoarece școala s-a comasat. Hmmmm , ceva proteste băieți și fete? În vacanță a fost frumos , ce să zic , m-am distrat dar a trecut :)). Cam atât , nu prea am idei. Multă baftă în acest semestru!
Share:

Concurs pe Soacra.eu

De început de an , Soacra.eu , vrea să dea un premiu. Scoate la concurs un HDD extern de 30 de GB. Cum zice și în descriere , îl putem considera un stick puțin mai mare , deoarece este extrem de mic , comparativ cu alte HDD-uri externe. Nu cred că o să câștig , dar este sincer al doilea concurs la care particip. Numai bine și succes celorlalți concurenți.
Share:

Schimbarea vieții

Din start vreau să vă spun că nu mă pocăiesc:)). Mi-am luat inima în dinți și am acceptat ideea de a nu mai înjura. Stau și mă gândesc , Oare la ce e bun să înjuri? Te face mai bun s-au? Știu că înainte înjuram , chiar de multe ori prea des , dar de acuma credeți-mă că nu mai înjur. Puteți să încercați și voi , deoarece nu prea are ce rău să se întâmple. Doar nu crezi că o să vină oamenii să te bată pe stradă că nu înjuri. Dacă stai și te gândești , chiar e o idee bună. Nu de multe ori te-au părăsit unii prieteni din această cauză. Dacă stai și te gândești în timp ce citești postul acesta , o să vezi că viața se poate schimba radical. Am avut și eu o perioadă în care nu am mai înjurat cam vreo 3 săptămâni , dar m-am lăsat. Sincer au fost foarte frumoase acele 3 săptămâni. Chiar nu am avut nimic de pierdut , chiar am câștigat prieteni la care țin foarte mult. Și pe blog am fost de multe ori acuzat că înjur , atât de prieteni cât și de alți bloggeri. Mă gândesc și constat că este o prostie să înjuri mai ales pe blog. Adică , întră un om bine educat sau un simplu copil și dă peste înjurături. Vă mulțumesc că mi-ați zis acest lucru , cu ajutorul vostru mi-am dat mai bine seama. Dacă pe blog m-au ajutat alți bloggeri , în viața reală , să îi spun așa , am avut unele persoane care mi-au fost alături și cărora le mulțumesc din suflet:). Dacă spuneai că un prieten nu te poate schimba eu îți întorc cuvintele și îți spun că te poate schimba și încă mult. Nici eu nu credeam acest lucru , dar uite că trebuie să admit , este cât se poate de adevărat. Nu vreau nimic mai mult decât , când citești acest post să o faci cu atenție și să îți aduci aminte când i-ai făcut rău unui prieten pentru simplul fapt că ai înjurat. Numai Bine!

Share:

While u ...


- While your ignoring her, another guy is giving her attention
- while your giving her problems another guy is listening to her problems
- while your too busy for her another guy is making time for her
- while you making her cry another guy is trying to make her smile
- while your not sure if you still want her another guys already figured it out.
So don't give up... Girls!!!

Share:

Scrisoare către România

Știu că sunt multe astfel de scrisori , dar eu nu o să copiez s-au ceva de genul. Să începem.

Salut! Poate nu È™tiu să scriu o scrisoare foarte bine , dar măcar o să încerc să o fac cât de cât bine. O scriu din inimă! De-a lungul anilor am fost expuÈ™i , nu numai eu , ci vorbesc la plural , deoarece mai includ È™i niÈ™te prieteni sau chiar oameni necunoscuÈ›i care citesc aceste rânduri. După cum spuneam , am fost trecuÈ›i prin fel È™i fel de provocări , prin minciuni sau alte chestii prin care unii am trecut mai greu , alÈ›ii mai uÈ™or. 

Să vă povestesc despre trecutul mizer prin care am trecut atât la È™coală , cât È™i în viaÈ›a reală. Știu că , la vârsta de 7 ani , nu am fost primit la È™coala unde doream să învăț , deoarece trebuia să am ceva act , pe care nu l-am primit din cauze necunoscute. Am urmat 4 ani la o È™coală , după care m-am mutat. Din clasa a 5-a , am ajuns la È™coala dorită. ÃŽn clasa a 7-a Ministrul EducaÈ›iei , ne-a anunÈ›at cu 3 luni înainte că se introduce o nouă lege.( alte sute de legi schimbate an de an ). S-a introdus legea aceea cu Tezele Unice. Bun , după 3 luni în care profesorii , fără nici o vină , au băgat în noi materie cu lopata , a urmat în cele din urmă TEZA. Era foarte dificil , dacă mă credeÈ›i , adică era o experiență unică. Am trecut È™i peste asta cu uÈ™urință. La sfârÈ™itul clasei a 8-a trebuia să intrăm la Liceu. Altă provocare cu prostiile lor , extragere prin calculator , parcă ne aflam la Loterie. Am intrat la È™coala dorită , unde aflu acum 5 zile că se comasează cu alt Liceu. Vă mulÈ›umesc domnule Funeriu! Pe lângă faptul că È™coala noastră a obtinut o promovabilitate destul de mare la Bacalaureat , comparativ cu alte È™coli , tot noi suntem comasaÈ›i , fiind problema privatizării celor de la Romtelecom È™i a altor instituÈ›ii. O È™coală bună , cu rezultate foarte bune , este destrămată! Vă mulÈ›umim! Să vorbim È™i despre domnul Funeriu , care cică este Ministrul EducaÈ›iei. Pe lângă faptul că nu È™tie să lege 2 cuvinte , mai are È™i copii trimiÈ™i să înveÈ›e în străinătate! Foarte frumos din partea lui. Și-a dat È™i el seama că învățământul din România este la pământ. El acuma se crede SuperMan È™i vrea să facă ceva! A introdus camerele video. Sincer este o idee È™i bună , dar È™i rea. Păi să fim sinceri nu suntem nici la NASA , nici la Google , poate nici acele persoane nu dau teste cu camere de filmat. Altă prostie este faptul că elevii nu au fost obiÈ™nuiÈ›i cu aceste camere. Sincer a fost ceva în genul Tezelor Unice. O prostie! Acum vedeÈ›i È™i voi problema cu SMURD-ul. Sincer decât să tot scriu atâta , deoarece sincer nu prea are rost , mai bine tac. Adică scriu pentru voi care mă citiÈ›i , dar oare pot să schimb ceva cu acest post? Eu nu prea am speranÈ›e. Poate dacă schimb gândirea a câtorva cititori.

În final nu prea am ce să mai scriu. Sincer , stau și mă gândesc la generațiile care urmează. Sper ca ei să o ducă mai bine. Sper să nu întâmpine aceleași probleme școlare sau cele din viața de zi cu zi. Totul rămâne la stadiul de SPERANȚĂ!
Share:

Despre zodii (parodie )

Bun. Deci vreau să spun încă de la începutul postului că nu este ceva serios. Adică , cum să vă explic , este ceva făcut pentru amuzament. Nu este vreun atac spre persoane sau ceva de genul , este doar amuzament!.Să începem cu berbecul ( eu , eu , eu! )

Berbec:

  • Ideograma semnului zodiacal sugereaza cele doua coarne ale berbecului, reprezentand, prin doua semiluni incomplete, apele constiintei tasnind cu putere in afara. ( apa conÈ™tiinÈ›ei ieÈ™ind din creier! )
  • Zodie masculina de foc, predominant activa, guvernata de planeta Marte. ( aici s-au născut ăia mici cu capul mare È™i verde , ce frumos! )
  • Indrazneala, curaj, nu se da inapoi sa incerce ceva nou.( eu , după ce am căzut în apă È™i era să mă înec , nu am mai încercat , deci nu È™tiu ce să spun )
  • Metalul caracteristic: Fierul ( o p..ă roz din fier È™i luminiÈ›e :)) )
  • SimÈ›ul cel mai dezvoltat: Văzul ( văd prin haine , deci aveÈ›i grijă )
  • Talisman norocos: Piatra Sângelui ( eu îi zic bolovan înmuiat în sânge )
  • SpaÈ›ii specifice : la poliÈ›ie ( al dracu de mincinoÈ™i :)) )
  • Sunete specifice: Sunetul de instrumente de coarde ( se cântă la floci? :)) )
Taur:

  • Calitate definitorie pentru zodia Taur: semn Fix (stabilitate) ( vreau să văd persoanele zodiei Taur pe o coardă la 100 de metrii )
  • Metale caracteristice pentru zodia Taur: cupru ( ieftin , e cam 15 lei kg aici la È›igani )
  • Defecte ale nativului din zodia Taur: încapatânare, tendinta de a deveni prea posesiv si materialist: ( e al meu , al meu , al meu!!! )
  • MOTTO-UL ZODIEI:  "Gasesc securitatea in interiorul meu si dezvolt propriul meu simt al valorilor. Ma ancorez pe Terra si-mi exprim in mod firesc senzualitatea." ( eu cred că ai ceva firmă de securitate în burtă! )
Pești:

  • Calitate definitorie pentru zodia Pesti: semn Mutabil (flexibilitate) ( îl îndoi în 3 È™i nu pățeÈ™te nimic )
  • Metale caracteristice pentru zodia Pesti: cositor ( cu ăsta lucrez eu la È™coală:)) îți dau cât vrei )
  • Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Pesti: iluminare spirituala ( vezi să nu îți dai foc )
Vărsător:

  • Nativul din Varsator este predispus la boli ale inimii, spatelui, circulatiei sanguine (în special varice) ( mna...)
  • Element definitoriu pentru zodia Varsator: Aer ( închis sau deschis? )
  • Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Varsator: sa cunoasca si sa promoveze noul. ( dacă îți place să promovezi , promovează È™i tu blogul ăsta )
Capricorn:

  • Capata cu greu încredere în ceilalti. ( haide , nu-È›i fie teamă , nu muÈ™c:)) )
  • Sanatate : Nativul din Capricorn este mai expus la boli cronice decât la cele acute. ( ai auzit! fugi repede la doctor!!! )
  • Afectiuni ale stomacului si ale pielii. ( ce îi cade pielea ? )
Săgetător:

  • Ideograma semnului zodiacal sugereaza sageata arcasului tintind spre infinit. (bat pariu că nu dă mai mult de 2 metrii:)) )
  • Verbul caracteristic: A înÈ›elege.ÃŽnÈ›elege! ( È™i eu înÈ›eleg , te înÈ›eleg )
  • Muzica caracteristică: Muzica religioasă ( na , păi ai auzit , de mâine asculÈ›i numai muzică deasta , ai înÈ›eles! )
Scorpion:

  • Ideograma semnului zodiacal sugereaza litera M ca simbol al materiei primitive, terminandu-se cu un ac in varf. ( coada dracului e aia mă!:)) )
  • Personalitatea Scorpionului este magnetica. ( deci atrage fierul , de aia vedeam eu pe stradă oameni cu oale în cap.... hmmm.... mă gândeam de ce umblă aÈ™a )
  • Verbul caracteristic: A dori! Doresc! ( poÈ›i să doreÈ™ti ce vrei , că nu primeÈ™ti! )
Balanță:

  • Ideograma semnului zodiacal sugereaza talerele unei balante, linia de jos simbolizand latura fizica, iar cea de sus - cea metafizica, ce nu se ating niciodata. ( nu am înÈ›eles nimic )
  • Sunetul specific: Ciripitul păsărilor. ( când se îneacă? păi È™i eu când mă înec , cer apă È™i parcă ciripesc ca o pasăre! )
  • Organe sensibile: Rinichii , sistemul urinar ( de la o vârstă ajungi să te piÈ™i pe cur )
Fecioară:

  • Ideograma semnului zodiacal sugereaza litera M, simbolizand materia primitiva, dotat cu o trasatura care taie ideograma ca simbol al centurii de castitate a Fecioarei. ( iarăși n-am înÈ›eles nimic! )
  • Cadouri: Calculator. ( woai , dacă îl primeÈ™ti mi-l dai mie? )
  • MOTTO-UL ZODIEI :  "Obtin increderea si relaxarea. Dezvolt simtul discriminarii si al umilintei. Depasesc orice forma de limitare." ( bla bla bla ;;) )
Leu:

  • Ideograma semnului zodiacal sugereaza coada, capul si coama unui leu. ( È™i coada dintre picioare unde e? )
  • Verbul caracteristic: A voi! Vreau! ( È™i eu vreau multe să sÈ›ii! )
  • MOTTO-UL ZODIEI:   "Ma individualizez si gasesc sursa iubirii in mine. Devin constient ca sunt un creator." ( ce mă eÈ™ti Dumnezeu? )
Rac:

  • Ideograma semnului zodiacal simbolizeaza uniunea cercului spiritual cu semiluna sufletului, sugerand clestii unui crab. ( prostiiiiii!!!!! )
  • Verbul caracteristic: A simti! Simt! ( pfff , nu pot să îți dau palme , ce prostie!!! )
  • MOTTO-UL ZODIEI:  "Ma detasez de trecutul meu si de cei din jurul meu spre a-i iubi pentru ceea ce sunt si nu pentru ceea ce imi aduc. Imi exprim emotiile cu siguranta deplina." ( ia mai dăte-n p..a mea:)) )
Gemeni:

  • Ideograma semnului zodiacal sugereaza cele doua linii ale destinului unite prin doua orizontale ale fizicului si metafizicului. ( iarăși o frază de geniu , prostiÈ›i lumea bă!!! )
  • Sunete specifice: sunetul vântului ( care vânt? )
  • MOTTO-UL ZODIEI:  "Comunic cu o mare deschidere de spirit si ascult parerea altuia. Imi exprim din plin ideile si dezvolt spiritul de discernamant." ( bă ce prostie! ce citat celebru , extras din ziar! )
Share:

And that’s why I hate to make plans

Astfel, am ajuns să scriu pe blog cel de-al 300-lea post.  Congrats echipei si lui Robby ! 

ImaginaÈ›ie. Este peste tot, mă ascund în interiorul creierului meu când lumea din jur e prea dură cu mine. ÃŽnchizi ochii È™i poÈ›i visa în pace. Și totuÈ™i, doare să visezi. Acolo în interiorul sufletului meu pot să fiu orice.Să iubesc pe cine vreau fără să imi fie frică de respingere, să urăc pe cine vreau fără să mă gândesc la consecinÈ›e, să călătoresc cu inima È™i să am parte de cele mai frumoase aventuri. Dar nimic din toate astea nu e real È™i oricât de bine m-aÈ™ simÈ›i, trezirea la realitate e prea dureroasă. Èši s-a întâplat o dată să cunoÈ™ti o persoană, iar la puÈ›in timp după aceea să te trezeÈ™ti cu 100 de situaÈ›ii, conversaÈ›ii, rîsete È™i glume care nu au avut niciodată loc. De ce!? Pentru că toate s-au petrecut in capul tău. ÃŽmi place să fac planuri, să mă gîndesc cum ar fi dacă cineva* ar face o nebunie si m-ar surprinde cu ceva frumos, simplu. Gândesc fiecare situatie cu 10 paÈ™i înainte È™i mă urăsc pentru că fac asta. Niciodată nu iese aÈ™a cum mi-aÈ™ dori eu , iar de asta, pot zice că visele numai sunt aÈ™a plăcute pe cît par. ÃŽn schimb, timpul trece peste toate È™i ofileÈ™te dorinÈ›a, care moare o dată cu visele.  LaÈ™i undeva departe cei care te-au rănit È™i porneÈ™ti inainte. E greu È™i doare, dar cine È™tie? Cineva , cândva, iti va face visele să devină realitate [iar asta e inca un vis desart? Nu stiu... poate] 

*



Share:

Leapșă - versuri preferate

Bun , bun , bun. Am preluat și eu o leapșă de la emme. Mersi:). Tot ce trebuie să fac este să scriu câteva versuri preferate. Am mai făcut ceva de genul la mine pe blog , dar mi-e lene să caut printre atâtea posturi.Acuma vă rog să scrieți și voi în comment măcar un vers favorit.Mulțumesc și nu în ultimul rând , leapșa merge la cine dorește:) Numai Bine!

Dupa o noapte rece, cu cer fara stele,
Urmeaza prima zi, din restul vietii mele
Lacrimile tale grele ce se cern prin gene
Imi cer parca sa raman, dar nu mai am vreme
Am sa plec o vreme, o sa ma`ntorc, nu te teme,
N`am sa uit ca sangele tau imi curge`n vene
(Ombladon-Ultimul tren)

Suntem ruda saraca
Deci nu putem fi frati
Mesaj pentru Europa
Cred ca ne confundati

(Paraziții-Mesaj pentru Europa)


Ne-ati bagat in cap de mici ideea ca nu avem drepturi
Lasati sarmanii sa-si creasca copii fara o casa
Luati-ne tot ma, ca stam si-n p**a goala in fata voastra
Cu p**a-n sus, va rasfatati cu creme
Iar cei ce v-au ales se scalda intr-un ocean de probleme
(Paraziții-Vreau să vă doară)


Avem oroare de oameni fara onoare
Daca ar exista pe bune demoni ar fi unul in fiecare
Orice discutie e transformata in c***t ideologic
Vrem ca presedinte un bou mitologic
(Paraziții-Mereu la subiect)

Vezi cum pui p****e in propozitii ca poate te-njuri.
(Paraziții-Mereu la subiect

Avem vile luxoase langa blocuri jegoase
Masini de top oprite langa carute la stop
Avem discoteci langa biserici , gabori care fura
Primari cu 4 clase care nu stiu limba romana
In Parlament se fura , se doarme , se fac milioane
Pe strada se fura , se doare , se moare de foame
Tot statul te coboara , tot statul te scrie
Te-ngenuncheaza apoi (te ridica ?) nu iti da la m**e.
(Paraziții-Goana după iluzii)


Am scris,pentru toti oamenii din fata blocului
Am scris,pentru poeti neintelesi si cei ai nimanui
Am scris,ne ducem toti mai repede sau mai tarziu
Spre vis ,ramane'n urma noastra ce-am facut ,ce-am scris

(Bitză feat.Aforic-În urma noastră)


Poate pleci azi,
Poate pleci maine,
Stiu ca nu am avut,
O viata de caine...
Si daca sti,
Ca poate..nu ai facut bine,
Pastrez ultimul glont pentru mine.
(Bitză-Scrisoarea unui soldat)

Cand ti se pare ca viata te infrange,
Cand ti se pare ca latul ti se strange,
Rezista la tentatii ca Iisus pe cruce
Ca la final sa nu fii tu cel care plange.
(Bitză feat.Cedry2k-În lupta cu condiția)

Daca sa-r putea sa las in urma mea ce vreau
As vrea acum sa-ti dau
Pe langa Bitza,Al meu nume
Un morman de Fapte Bune
(Bitză-Fapte Bune)


Pentru mine nu exista:"Nu merg mai departe"
Nu las nici un om in spate
Si de doi ani mi-aleg bine
Oamenii carora sa le spun frate
Carora sa le dau parte
Pe care sa ii trec in carte
Care sa-mi lipseasca atunci cand sunt departe
Deci in parte,viata mea se-nparte
Oricand cu un alt frate

(Bitză-Ultima Suflare)


+Alte sute de versuri favorite:)
Share:

Iar mă caută

Da , primesc cam 40 de mailuri pe săptămână de la acești băieți. Încă îmi stă dreaptă ca un stâlp. :))

Share:

De ce ne facem rău unul altuia?

Mna , e o întrebare la care de multe ori rămân fără răspuns. Am găsit câteva dar sincer nu știu dacă sunt chiar așa de puține. Nu vreau să par nu știu ce deștept dar sincer eu asta cred. Deci motivele pentru care ne facem rău unul altuia sunt următoarele:

  1. Din plăcere- păi e simplu nu... îți dai seama și singur , doar gândește-te
  2. Din ură- asta cred că e cea mai răspândită
  3. Din prostie- poate nu te duce capul și na... eu zic să îl înlocuiești
  4. Din gelozie- al dracu ce față ai...
  5. Din invidie- eu am , tu nu ai...
  6. Din iubire- mai există și asta am uitat...
Nu prea mai îmi vin la ora asta. Completați voi dacă mai găsiți. Mulțumesc!
Share:

Prima leapșă din 2012

Am primit și eu o leapșă de la Cosmintosh. Trebuie să îmi întreb blogul ce vrea de la mine. Sper că am zis bine...

  1. Primul lucru cred că e să scriu cât mai des pe el. Nu numai eu , ci toată echipa. 
  2. Al doilea....hmmmm...cred că mai mulți vizitatori.
  3. Al treilea....modificări din când în când la temă. Cu ajutorul lui Bruno , desigur.
  4. Al patrulea....cât mai multe comenturi la posturi. Știu , poate nu scriu foarte bine , poate nu scriu de multe ori corect , poate mai înjur câte odată , dar credeți-mă că imi dau toată silința.
  5. Și ultimul....cred că mai mulți colegi de echipă , oameni de încredere precum Dreamer , Roxxy , Mădă , Bruno , Kilmster ( a fost , nu știu dacă mai se întoarce la blogging , dar eu îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine ).
Share:

Duet

Deci acesta este un post scris de mine si de Roxxy.:) Ceva nou , o să mai fac și in continuare , deoarece așa lucrează o echipă nu? Acuma despre ce este vorba? Există în lume , niște legi ciudate... Eu o să le scriu și dupaia le completăm. Să vedem ce iese...

  • In regiunea Madang, unde legile vechilor papuasi sunt inca in vigoare, sotul inselat are permisiunea si aprobarea celor din jur de a decapita amantul sotiei. Inainte de executie, amantul este obligat sa manance degetul iubitei sale. ( eu îl puneam să mănânce altceva )
  • ÃŽn Arabia Saudita, o femeie are dreptul sa divorteze de sotul ei daca acesta a refuzat sa-i faca cafeaua. ( ÃŽn România probabil divorÈ›ează dacă nu o duce la mall )
  • In Franta, este interzis sa-i pui porcului numele de Napoleon. ( da , cine a zis că îi punem porcului?:)) , îi punem la oameni! )
  • In Indonezia, pacatul masturbarii este pedepsit prin decapitare... ( îmi taie capul ăla de jos? )
  • Legal si teoretic vorbind, in Arkansas, barbatului ii este permis sa isi loveasca sotia o data pe luna. Executarea gestului de doua ori pe luna este insa echivalenta cu inchisoarea. ( păi o loveÈ™te 1 dată da bine... )
  • In Eureka ( Nevada, Statele Unite ale Americii), daca esti barbat si ai mustata, nu ai voie din punct de vedere legal sa saruti o femeie. ( dacă ai păr la stâlp , ai voie să faci sex? )
  • In Lebanon, persoanelor de sex masculin le este permis legal sa intretina raporturi sexuale cu animale. Cu o singura conditie: acestea trebuie neaparat sa fie femele! ( WTF!!! Ä‚È™tia fac chestii dealea cu zoofili. Gen: Ea: Ce faci iubitule? El: Ling pisica si i-o dau... )
  • In Bangladesh, este interzis prin lege sa copiezi in timpul examenelor scolare. Pentru copiat, elevii trecuti de 15 ani pot primi pedeapsa cu inchisoarea. ( pfff , dacă această lege ar fii în România , toÈ›i erau deja la închisoare... )
  • In Scotia, esti obligat legal sa deschizi usa si sa poftesti inauntru orice persoana (chiar si un necunoscut) care iti cere permisiunea de a utiliza toaleta. ( dute mă , eu îl mai iau È™i la bătaie... cum să las un om în casă să imi cace toaleta?... )
  • ÃŽn ElveÅ£ia este interzis trasul apei la toaletă după ora 22:00! La fel de bizar: este interzisă uscarea rufelor afară într-o zi de Dumnincă! ( deci acolo îți faci treaba mare înainte de 22:00 )
  • Grecia: ÃŽn 2002, jocurile video sunt interzise. Teoretic, asta înseamnă că ÅŸi jucând Doodle Jump pe iPhone-ul personal, încalci leagea! ( nu-i nimic , nu trebuie să ne vadă... )
  • FranÅ£a:  ÅžtiaÅ£i că se consideră încălcare a legii să vă sărutaÅ£i pe peronul din staÅ£ia de tren?Data viitoare, luaÅ£i-vă “la revedere” înainte să ajungeÅ£i pe peron! ( să È™tiÈ›i că e permis să vă aruncaÈ›i unul pe celălalt în faÈ›a trenului... )
  • Datorită sistemului juridic “deosebit”, America deÅ£ine supremaÅ£ia pentru cele mai ciudate legi întâlnite:
    Alabama: Nu ai voie să conduci o maÅŸină legat la ochi! ( da ce eÈ™ti Chuck Norris să poÈ›i să conduci legat la ochi...? )
    Florida: Este interzis femeilor necăsătorite să se arunce cu paraşuta într-o zi de Duminică! ( oare se sinucid? )
    Arizona: Dacă eşti prins furând săpun, eşti obligat să te speli pe loc cu acel săpun până se termină! ( este și supranumită legea : Spalăți-vă până la os!!! )
Share:

Faza cu petarda

Deci e prea tare:)). Vă rog să scuzați claritatea imaginii dar și sunetul. Dacă dai la 720p se vede bine:)

Share: