Adevărul doare

Bună din nou. Vreau să clarific din nou o problemă. Adică mai bine vreau să dezbat un subiect destul de interesant. Vedeți și voi lumea aceasta în care trăim , vedeți și voi oare ce văd și eu? Mă refer la fetițele acestea de bani gata , fetițele care o ard în cluburi , care vor doar bani , care vor să sugă , deoarece banana are gust bun , le vedeți și voi? Mergând eu pe stradă ieri văd 2 proaste dacă folosesc corect cuvântul. Una dintre ele , toată îmbrăcată în roz , fardată mai rău ca un papagal cu ruj , apoi cealaltă nu vreau să fiu rău , dar mergea cam crăcănată. Poate era constipată , sau a luat-o direct în găoz. Mergeau ele așa pe stradă , fiecare cu o poșetă de firmă , grăbindu-se undeva. La un moment dat , una dintre ele calcă strâmb pe lângă bordură , în timp ce încerca să treacă strada  și i se rupe tocul de 80 cm. Strigă ea: VAI FATĂĂĂĂ!!! MI S-A RUPT TOCUL LA PANTOFII ĂȘTIA DIN ITALIA!!! CE MĂ FAC!!! La care prietena ei , foarte deșteaptă că daaa , era blondă , în loc să îi sară în ajutor , stătea pe partea cealaltă a drumului și îi dădea explicații cum putea să își recupereze banii pe pantofi. Foarte frumos. Nici nu am cuvinte , asemenea pițipoance ne invadează din ce în ce mai des. Tind să cred că aproape toate fetele vor să fie pline de bani , să umble în roz , șă aibă tocuri de 80 și să o ducă bine în puf. Din partea mea un mic dar: MUIE! Și cu asta vreau să termin postul , sper că v-a plăcut. Numai bine!:)

Share:

Interesant

Câteva lucruri chiar foarte interesante.


Abraham Lincoln a fost ales la Congresul din 1846.
John F. Kennedy a fost ales la Congresul din 1946.

Abraham Lincoln a fost ales presedinte in 1860.
John F. Kennedy a fost ales presedinte in 1960.

Ambii au fost deosebit de interesati de drepturile civile.
Ambele lor soţiile au pierdut cate un copil in timp ce trăiau la Casa Albă.

Ambii presedinti au fost împuşcat intr-o zi de vineri.
Ambii presedinti au fost împuşcat în cap.

Acum, el devine cu adevărat ciudat.

Lincoln a avut un secretar care se numea Kennedy.
Kennedy a avut un secretar care se numea Lincoln .

Ambii au fost asasinati de către un sudist.
Ambele au fost urmati la conducere de catre un sudist numit Johnson.

Andrew Johnson, care i-a urmat lui Lincoln , s-a nascut in 1808.
Lyndon Johnson, care i-a urmat lui Kennedy, s-a nascut in anul 1908.









John Wilkes Booth, care l-a asasinat pe Lincoln , s-a născut în 1839.
Lee Harvey Oswald, care l-a asasinat pe Kennedy, s-a nascut in 1939.












Ambii asasini au avut nume compuse din trei cuvinte.
Ambele nume sunt compuse din cincisprezece litere.

Acum, să vă blocheze pe loc.

Lincoln a fost împuşcat la teatru numit "Ford".
Kennedy a fost împuşcat într-o masina numita " Lincoln " construita de "Ford".

Lincoln a fost împuşcat într-un teatru şi asasinul a fugit şi s-a ascuns într-un depozit.
Kennedy a fost împuşcat dintr-un depozit şi asasinul fugit şi s-a ascuns într-un teatru.

Booth si Oswald, ambii asasini au fost ucisi, la randul lor, înainte de finalizarea cercetarilor.

O alta "intamplare"...

O săptămână înainte ca Lincoln sa fie împuşcat, el a fost in Monroe, Maryland, SUA.
 
O săptămână înainte ca Kennedy saa fie împuşcat, el a fost cu Marilyn Monroe.
 





Cine si-a inchipuit vreodata acest lucru?
INCREDIBIL

1) Indoaie o bancnota de 20 de dolari odata pe lung... 
 2) Indoaie-o din nou dupa cum urmeaza:
3) Indoaie-o inca odata ca mai inainte (...si vezi Pentagonul...)
4) Acum intoarce bancnota indoita si priveste...

Ce coincidenta?! O simpla indoire geometrica a bancnotei de 20 de dolari iti arata o premonitie catastrofala !!!
COINCIDENTA? TU DECIZI DACA DA SAU NU


Asta nu este totul. Dupa ce ai vazut .......
 

Prima data
  - Pentagonul in flacari



Apoi  - Turnurile gemene.

Uite ce vezi acum ... 

TREI COINCIDENTE PE O SIMPLA BANCNOTA DE 20 $

Si asta nu este totul!! 9(luna) + 11(ziua)=20 ($)




PREMIUL NU AJUNGE NICIODATĂ LA CINE TREBUIE!





Irena Sendle
Recent o batranica de 98 de ani pe nume Irene a murit...dar dincolo de banalitatea acestei morti.....Irene, in timpul celui de al doilea razboi mondial, fiind de etnie germana, a cerut permisiunea sa lucreze in Lagarul de concentrare pt evrei din Varsovia ca si croitoreasca sau femeie de servici. Mai tarziu s-a dovedit a  avea un motiv bine intemeiat: aflase ce intentii marsave aveau nazistii cu copiii evreilor. Asa ca, zilnic, ea scotea copiii supusi pieirii intr-o cutie de unelte sau un sac de panza groasa (pt copii mai mari) pe care le cara cu ea intr-un carucior! De asemenea, mai avea un caine dresat sa latre ori de cate ori era nevoie  sa intre si sa iese din lagar, dar mai ales pt a latra ca sa acopere scancetele copiilor ascunsi in carucior! Soldatii nu banuiau nimic pt ca era germanca si nu aveau nimic importriva cainelului! In tot acest timp ea a reusit sa smulga din gheara mortii 2500 de copii sau bebelusi. Totusi ea a fost prinsa si a fost batuta cu bestialitate de compatriotii sai, fiindu-i rupte in bataie si bratele si picioarele.

Irene a tinut o evidenta a tuturor copiilor salvati de ea, carora le scrisese numele intr-un jurnal inchis intr-un borcan si igropat in spatele casei ei. Cu ajutorul acestuia ea a incercat sa localizeze parintii copiilor care au supravietuit la sfarstiul razboiului si sa le reuneasca familiile, dar majoritatea fusesera ucisi in camerele de gazare naziste. Astfel ca toti copiii care au fost salvati de ea au fost plasati in familii adoptive sau case de copii.

Anul trecut, Irena a fost nominalizata pt Premiul Nobel pt Pace pt anul 2007....dar.....nu a fost aleasa ca si caastigatoare....in schimb a castigat un anume domn...pt un banal slide show legat de Incalzirea Globala ....ce mai pacifist, domnule, nu gluma...e greu sa faci un slide show...nu??? Cu atat mai greu sa salvezi 2500 de suflete nevinovate...lumea e cu susul in jos!!! Adevarata valoare nu se mai recunoaste!


Intrebare: Care este cea mai adevarata definitie a globalizarii? 
Raspuns: Moartea printesei Diana ! 
Intrebare:Cum asa ? 
Raspuns:O printesa engleza cu un amant egiptean are un accident intr-un tunel francez..... ...intr-o masina germana cu motor olandez, condusa de un belgian, imbatat cu wiskey scotian, urmarita fiind de paparazzi italieni pe motociclete japoneze. Printesa era tratata de un doctor american cu medicamente braziliene.. Si chestia asta iti este trimisa de un ardelean, iar tu o citesti pe un monitor corean, asamblat de muncitori din Bangladesh intr-o fabrica din Singapore , transportat cu vapoare de indieni si descarcat de sicilieni, transportat din nou in camioane conduse de soferi turci si in final vanduta tie de evrei destepti.


Share:

Vă bateți joc de noi

Bună, scuzați că nu am mai scris de mult , dar trebuie să învăț pentru examenul auto. Astăzi vreau să vorbesc despre BAC. După cum știți și voi , Liviu Pop , dacă îmi aduc aminte numele fostului ministru , a fost dat afară sau a demisionat , nu știu sigur. Acuma văd și eu pe la TV, că noul ministru al educației e  imbecila Ecaterina Andronescu. De ce spun că își bat joc de noi? Păi să vedem , facem așa o paranteză. Pop a zis că Bac-ul se v-a schimba , nu știu ce băga , ce scotea , și-o băga , iarăși și-o scotea , acuma drăguța de Ecaterina , s-o mănânce viermii , spune alte treburi. Trebuie neapărat ca ministrul educației să se schimbe la fiecare 2 luni? Trebuie să vină fiecare cu ideiile lui? Trebuie să își bată joc de noi? Eu zic că nu , dar puțini gândesc ca mine , și ăsta e un lucru rău. Eu deja m-am săturat de mizeriile din Ministerul Educației. Nu înveți nimic la școală , dar la Bac trebuie să știi lucruri neînvățate. Sună foarte bine , cu profesori bețivi , cocalari , fustangii , violatori , gay și miniștrii sugători. Asta e România și trebuie să ne obișnuim cu ea. Numai bine!

Share: