S-a mai dus un an

Uite cu postul acesta am ajuns și eu la 454 , termin anul destul de bine zic eu. Sper ca anul ce vine să am cel puțin atâtea scrise , dacă nu mai multe. Vreau să îmi iau un domeniu și un host , să mă mut pe WordPress și să scriu posturi de calitate. Îmi propun ca la anul să scriu cel puțin un post pe zi , dacă e de mai multe o să scriu și mai multe pe zi. Nu prea am eu așteptări mari de la blogsfera românească , dar din câte văd eu sunt unele bloguri care merită citite. Toată lumea te critică dacă ai un blog mai nou , cel puțin așa e în cazul meu , există așa numiții hateri. Știu că peste tot există , în toate domeniile , dar sincer pe mine mă doare în 14 de ei. Ei cred că dacă te critică rezolvă ceva. Niciodată nu o să rezolve vreodată ceva , cel puțin nu în privința mea. Scopul lor este acela de a te enerva. Pe mine m-au enervat destul , dar tot continui. De ce vorbesc despre asta când acesta trebuia să fie un post despre ceea ce am realizat , fericire și chestii de genul? Păi e foarte simplu. În viață nu există numai fericire , există și momente mai puțin plăcute. Eu vorbesc despre realitate , nu am făcut blogul acesta să vorbesc din basme și povești. De exemplu în postul acesta am început eu cu ceva realizări de-ale mele , dar continui și cu momente mai puțin plăcute , pentru că vreau să vorbesc așa puțin despre anul 2012. Dacă e să trecem peste blog , să vorbim despre prieteni , e și mai bine. Tu , el sau ea ca și mine avem cel puțin 1 prieten. Nu cred că există om care să nu aibă un prieten. Că o fii fință umană sau animală , pentru tine tot prieten îți e. Tu așa îl consideri și eu nu sunt aici să te critic. Dar pe lângă prieteni mai ai și așa numiții prieteni , care îți sunt alături doar când au nevoie de ceva. Și da , eu cunosc o grămadă. Am cunoscut o grămadă până acum și o să mai cunosc cât o-i trăii. Detest aceste persoane , mi-e pur și simplu scârbă de ele. Dar știi ce mă enervează pe mine și mai tare? După ce le spui adevărul în față , tot ele sunt cele care se atacă. Cum de am putut să scriu eu așa ceva despre ele. Dar vai , sincer nu îmi pasă și cei care se simt să ia aminte. Nu vă e așa puțin rușine pentru că vă jucați cu sentimentele oamenilor? Sau vouă nu vă pasă? Nu știu ce să zic despre voi , dar sincer de la mine urări de Un an Nou Fericit nu o să primiți. Poate că nu trebuie să existați , părerea mea personală. Și nu cred că e doar a mea , am și alte sute de persoane care îmi susțin ideea. Sunteți pe degeaba. Și cu asta vreau să termin și acest post , ultimul pe anul acesta , urez UN AN NOU FERICIT persoanelor care merită! LA MULȚI ANI și ne auzim la anu! Numai bine!
Share:

Facebook-ul prostește

Da , vezi și tu bine despre ce este vorba. Vreau să îmi bat joc de persoanele care stau foarte mult pe Facebook și publică diferite statusuri care mai de care , cu îndrăgostiți , cum că l-a lăsat ăla sau aia , cum că e nu știu pe unde , etc. Să fim serioși , dacă stăm să ne gândim mai bine , acuma vreo 4-5 ani a fost Hi5-ul , unde erau cocalarii și pițipoancele. De ce nu vă mutați vă rog acolo , să scrieți cât vreți despre prosteala voastră , doar lăsați-ne pe ăștia cu mai multă minte pe Facebook. Deja am început să fiu scârbit de unele persoane , care pur și simplu au devenit prea obsedate ca să zic așa de acest fenomen. Înțeleg dacă scrii că ești prin oraș , alea alea , dar nu trebuie să scrii de fiecare dată când pleci de la calculator , nu trebuie să îți dai check-in în budă , nici în bucătărie. Multă lume dă share la unele poze cu mesaje să pară cool. Dacă dai share la o poză , de exemplu cu mesaj de iubire , eu sincer nu dau 2 lei pe tine , nici nu mă interesează , deoarece știu că ești o curvă în viața reală. Dar când prostia e prea mare , trebuie să explodeze undeva. Și unde anume? Pe Facebook normal. Să vadă toată lumea. Și să îți mai zic ceva , dacă dai share sau publici o poză nu înseamnă că ești cult. Multă lume crede că e cultă , că vai a dat share la o poză cu mesaj. Nu știu ce să zic , că dacă mă pun scriu 30 de pagini despre proști. Numai bine!
Share:

Sfârșitul lumii? Serios?

Bună din nou , știu că nu am mai scris de mult , dar na , a trebuit să îmi fac provizii pentru sfârșitul lumii. Mi-am luat foarte multe lucruri. Nu vreau să delirez pe aici cu 10 pagini despre ce lucruri mi-am luat , doar vreau să îmi bat așa un pic cartaboșul de așa zisa prezicere despre acest sfârșit , dar mai ales de acei oameni care au crezut așa ceva. Știi cum cred eu că stă treaba? Așa numiții mayași , nemaiavând cu ce să se șteargă la funduleț , au folosit și ei acele manuscrise și de aceea au rămas fără hârtie. Ce-au zis? Hai să le facem ăstora o farsă , hahaha. Și uite așa numitul om deștept , dacă pot să mă exprim așa , s-a speriat de a făcut pe el. S-a baricadat în casă , a intrat pe calculator , repede pe FaceBook și a început să scrie: ,,Azi este sfârșitul lumii , iubita mea te iubesc , te-am înșelat cu 10 femei , dar dacă tot astăzi e sfârșitul ,am riscat și am mărturisit. Cu drag al tău iubit!,, Păcat că astăzi nu a venit sfârșitul , păcat că tu de astăzi nu mai ai casă și păcat că ți-ai mai luat și un picior direct în ouă. De ce tot Facebook-ul e plin de prostii de acest gen? De ce toată lumea trebuie să pară retardă? Eu sincer chiar nu-i înțeleg , adică da , sunt dovezi că astăzi s-ar produce o catastrofă , poate există , nu știu ce să zic , dar părerea mea este că mayașii și-au bătut cartaboșul de foarte mulți oameni. De ce trebuie să fugi la magazin și să te calci în picioare ca să îți iei provizii , dar oare ce de?  Că dacă chiar venea sfârșitul lumii măi hapciupaliticule erai mort chiar și în buncărul ăla îngropat la 100 de metrii. Voi credeți că dacă e să vină sfârșitul tu o să scapi singur pentru că te-ai ascuns într-un buncăr? Tu o să mori primul îți zic eu. Și chiar dacă supravețuiești , o să fii singur. O să fii Boss-De-Boss , o să fii regele , o să asculți manele singur , fără ca poliția să îți dea amendă , o să poți să îți faci poze și să le scoți pe unde vrei , pentru că nu o să ai admiratori și like-uri pe Facebook , pentru că nu o sa mai existe , omule mă înțelegi!? Chiar nu mai înțeleg ce este cu toată această harababură. Chiar nu înțeleg. Eu zic să mai așteptați , poate o să muriți în curând. Pa!

Share:

Să râdem

Bună din nou , după cum vedeți nu prea am mai scris de foarte mult timp. Nu prea m-am mai ocupat de blog , mai mult l-am folosit pentru a expune poze. În fine , astăzi vreau să vă arăt cât de proastă poate să fie lumea din ziua de azi.(nu că nu știți). Să vă arăt ceva poze. Numai bine!





Share: