Penal? Nu! E doar România!

Voi ăștia care le țineți partea puteți să îi pupați în cur. Sincer vreau și eu loc de VIP în Catedrala Mântuirii Neamului. Mai penali decât preoții din România cred că sunt doar parlamentarii. Nu mai am nici un cuvânt , numai să vă uitați la video-ul de mai jos. Numai bine!

Share:

Vreți lux? Atunci faceți ceva pentru țară.

Bună din nou. Astăzi vorbim despre politică. Sincer mă doare undeva de ea , pentru ca e varză. Am aflat de ceva timp la TV de nu știu ce scandal pentru banii pe care îi primesc porcii din Parlament pentru cazare și cele. Am auzit că era undeva pe la 8000 de lei , iar acuma s-a ajuns la 4000. Au făcut ăștia scandal că nu vor să plece de la nu știu ce hotel , că nu știu ce. Părerea mea? Să vă duceți în p..ă cu toții. Auzi la ei , după ce au 4000 de lei , mai fac și gălăgie. Domnilor dați-mi mie 4000 de lei , că stau 1 lună în lux. Dar la voi nu se poate , vreți 8000 că da , sunteți crescuți în puf. Și mai sunteți si peste 500 , deci unde dracu e legea aia care am votat-o acuma ceva timp , ca să fie maxim 300? Nu mai e , nu? Nesimțiții dracu. Sper ca într-o zi să muriți în chinuri , dacă nu acum , poate mâine. Odată și odată , o să stați și voi la mâna noastră. Și atunci o să vedeți. Sincer , eu v-aș ține închiși în Palatul Parlamentului , să dormiți acolo pe fotoliile voastre de zeci de mii de euro. Dar ce vorbesc? Oricum dormiți ca niște porci , că de legi să nu vorbim. Mai vă uitați și la filme porno. De aceea vă trebuie vouă laptop, este singurul lucru pe care știți să îl accesați. Nu mai am ce comenta despre voi , pentru că îmi faceți scârbă , de la PDL , USL și până la PPDD. Muriți în chinuri! Numai bine!
Share:

Relațiile din ziua de azi

Bună din nou. Astăzi vorbesc despre un subiect despre care îmi place la nebunie și anume unde s-a ajuns astăzi cu relațiile. De la început o să vă spun că nu am nici cea mai mică milă față de voi. Mă doare-n p..a ce credeți despre acest post , eu doar îmi spun părerea. Nu o să mă intereseze părerile pițipoancelor sau cocalarilor , care au plecat de pe Hi5 și au stricat Facebook-ul. Chiar nu mă interesează. Punct!.Deci să trecem la subiect. Vezi și tu cum văd și eu , mai aproape toată lumea se laudă pe facebook că este într-o relație. Dar vaiiiii , te rog frumos , hai să îi aplaudăm. Și știți de ce? Pentru că această relație tine maxim 1 săptămână , după care apar comentariile gen: "Vai draga mea , lasă că vine altul. Oricum nu era destul de bun pentru tine. Pwp:*" Sincer deja mi-am borât mâncarea de azi dimineața. Cum dracu să scrii așa ceva? Sincer să fiu , astăzi nu prea mai există relații , astăzi se apelează la interese. Mă bag cu tine pentru că ai ceva să îmi oferi , dar îți ofer și eu. Sau stați așa , astăzi așa zisele fetițe , toate machiate până peste cap cu pateu pe post de fond de ten și sos de roșii pe buze în loc de ruj , o să mă atace. "Dar cum poți să spui așa ceva?"-Întreabă ele. Uite că pot să zic și sincer mă doare în cur de voi. Din partea mea , să vă duceți la Jilava să vă dea ăia o muie. Puteți să țipați cât vreți , că de aia s-au inventat dopurile de urechi. Dar să nu mai vorbim atâta despre ele , că deja îmi vine să dau afară a 2-a oară. Risipă de mâncare ,nu de alta. Ce pot să mai spun , asta e lumea în care trăim , banul e la putere iar femeia acest lucru și-l dorește. Că dacă ești sincer , ții cu adevărat la o persoană , nu ajunge. Trebuie mia de euro , că mai nou dragostea se cumpără cu bani. Atât le crește inima când văd prostul care dă banul acela pentru ele , încât mai un pic și crapă. Dar nu mai am ce să spun , decât că , sper să mai existe și persoane care gândesc ca și mine. Sper să nu se ducă de tot lumea asta de râpă. Numai bine!

Share:

Despre România, așa cum nu a mai zis-o nimeni (2)

Bună din nou. Astăzi vreau să continui postarea de data trecută , astăzi îmi propun să termin , mentionând ultimele 2 sisteme de care vreau să vorbesc. Deci să începem:







  • Sistemul de transporturi în comun: Pot să vă povestesc o grămadă despre acest sistem. Este cel mai des folosit de către mine , deci știu despre ce vorbesc. În fiecare zi , plec și vin acasă cu autobuzul. Este un lucru necesar , dacă nu ar fii , nu l-aș mai fi folosit. În fiecare zi același chin. Oameni care se înghesuie , se împing , chiar îți dau și în cap pentru un loc pe scaun. E nebunie totală. Dar acuma stau și mă gândesc mai bine , oare chinezii cum pot să stea în autobuzele lor , fără să se omoare? Bine mulți ar spune că e cultura dezvoltată , că oamenii au bun simț ,dar totuși , nu cred că sunt perfecți. La noi , dimineața de la 7 până seara la 23 , oamenii bătrâni umblă fără probleme. Cred că le plac autobuzele sau tramvaiele. Stau și se împing mai rău decât cei care joacă hochei. Dacă ar putea , te-ar împușca pentru un loc. Tare mi-e mirarea că asta se v-a întâmpla în scurt timp. O să vedem o babă care scoate shotgun-ul din plasa de rafie și te împușcă.Ce? E un lucru posibil în România.Nu da vina pe mine că trăiești într-o țară ca asta. Să vă povestesc și o întâmplare destul de haioasă , dar tanti nu prea avea bun simț: Într-o zi , de vară , soarele pe cer strălucea puternic. Neavând ce să iau până la bunica mea în zonă , mi-a venit ideea pe care o regret și în ziua de azi , și anume , să iau tramvaiul. O idee genială doamnelor și domnilor. După ce am așteptat vreo 20 de minute după el , la peste 30 de grade , în cele din urmă a sosit. Mergea cu o viteză uluitoare de 5 km/h. Odată ajuns în stație , ușiile placate cu aur s-au deschis , iar aerul mai cald decât afară m-a izbit cu putere. Pe lângă acel aer de milioane , putoarea ce se simțea , îți făcea rapid pofta de a vomita shawarma-ul pe care tocmai l-ai mâncat , scăpând și de câteva grame pe care le-ai pus în urmă mâncării. Odată intrat în tramvai , m-am pus frumos jos pe scaunul din lemnul făcut din copacul lui Adam și Eva. Atât de comfortabil mă simțeam ascultând problemele oamenilor , încât am uitat de toate problemele mele. În stația următoare , o doamnă în vârstă apare lângă mine. Politicos mă ridic de pe scaun și îi ofer locul meu. După ce se pune jos , exclamă către mine: ,,Se putea un loc și mai bun , acesta e cam mic , nu am loc unde să îmi intind picioarele,,. Acuma să nu o mai prelungim și să o facem să pară prea haioasă , dar sincer chiar am rămas mască la acele vorbe. Deci pe lângă faptul că mă ridic , obosit fiind și eu , ei nu îi place locul. Dacă eram atât de nepoliticos , puteam să îi spun: ,,Bă femeie , dăte-n p..a mea de acolo dacă nu îți convine,,. Dar am ținut în mine , că da , am cei 7 ani de acasă. Deci să fac așa un rezumat pe scurt , țara aceasta la transportul în comnun stă foarte prost. Pe lângă condițiile oferite , mai iclud și întârzieriile de zeci de minute dar și alte multe chestii. Aici cam închei cu acest sistem , deoarece mulți dintre voi știți lucrurile acestea și nu are rost să vă mai povestesc.

  • Sistemul de drumuri: Ca să îi zic așa. Este foarte nașpa. Credeți-mă. E al dracu de rău. Am luat carnetul în septembrie și credeam că o să fie distractiv să mergi cu mașina. Este foarte distractiv dacă ai drumuri. La noi lumea se laudă pe la TV că a construit nu știu câți km de autostradă. Foarte inteligent , haideți vă rog frumos să îi aplaudăm. Bravo!! Bravo!! Tu ăla din spatele monitorului , bate și tu din palme , haide! Acum să revenim la realitate. Este foarte trist ceea ce se întâmplă , oamenii apar la TV , se laudă că au construit vreo 100 de km de autostradă , dar și acelea proaste. Știu că am fost fix la 3 luni după ce mi-am luat carnetul pe așa zisa autostradă Timișoara-Arad. Doamne ferește , mai bine nu mă duceam. Cel mai mult m-au îngrozit acele crăpături care s-au format la îmbinare. De la căldură probabil , s-a deplasat asfaltul. Dar erau niște gropi de câțiva centimetrii. Ce să mai vorbesc de străzi. Dacă nu suntem în stare să facem autostrăzi , ce să zicem de străzi. Am stat 8 ani să mi se facă strada. 8 ani de zile în care era noroi de fiecare dată când ploua. Acum 2 ani s-au decis și ei să facă strada. Le-a luat aproape 3 luni , o vară întreagă să zic așa. Rezultatul este foarte dezamăgitor. Au făcut o stradă cum numai românul o poate face, asfaltând cu ce aveau mai ieftin , punând cică pistă pentru biciclete , care acum au ditamai gropiile , iar spațiul verde ce l-au alocat , este reprezentat de buruieni , chiar dacă inițial ni s-a zis că o să fie plantat gazon. Este gazon într-adevăr , dar se numește gazonul săracului. Abia aștept să se termine iarna , să văd cum arată drumurile din nou , că deja am dat în vreo 3 gropi cât casa , după ce zăpada s-a topit. Cam atât despre acest sistem , că dacă e să povestesc , scriu o carte. Numai bine!
Share:

Despre România,așa cum nu a mai zis-o nimeni

Bună seara dragi concetățeni. Astăzi vreau să fac haz de necaz un pic de România. Nu sunt lucruri mincinoase , sunt lucruri total adevărate. Dacă locuiești în România , știi despre ce o să vorbesc. M-am săturat de oamenii care caută partea bună a României dar nu o văd pe cea adevărată în care locuim. Locul în care totul este posibil cu ajutorul baniilor. O să fac categorii în parte pentru unele sisteme , care sunt cam accidentate. Priviți și citiți:


  • Sistemul de educație: Am început cu această categorie , pentru că mă reprezintă cel mai mult. După cum probabil știți , sunt elev în clasa a XII-a și urmează să dau BAC-ul împreună cu alți mii de elevi. Sunt optimist și vreau să cred că o să-l iau , dar realitatea este alta. Din generală , până în prezent am avut diferiți profesori , la diferite materii dar mai ales la diferite nivele. De exemplu: la Limba și Literatura Română , am avut cel mai mare noroc. Am prins o doamnă profesoară din generală care m-a învățat o grămadă de lucruri bune. Îi mulțumesc încă odată și prin intermediul acestui post. Să continuăm. La liceu , am prins din nou o doamnă profesoară care încă mă învață dar și își dă dăruința să iau BAC-ul. Îi mulțumesc și acestei profesoare. Însă lucrurile se schimbă. La matematică de exemplu , din generala până în prezent am schimbat 7 profesori. În fiecare an câte unul sau doi. Știți ce știu eu la matematică? Zero barat!. Le mulțumesc încă odată și domnilor/doamnelor pentru interesul acordat , acesta fiind zero. Și acuma am ajuns în situația în care trebuie să iau o grămadă de meditații , doar ca să trec un imbecil de Bacalaureat , care sincer mie mi se pare cea mai mare prostie existentă pe pâmânt. Și acum să revenim la prezent. Părerea mea despre acest sistem este una foarte proastă. Știți și voi dragi elevi care citiți acest post , o simțiți pe propria piele. De la școlile care cad pe tine , până la profesorii care nu își dau interesul nu e decât o cale scurtă. Vina cui e ? A ministerului , dar mai important, a României. Nimeni nu își dă interesul ca să remedieze această problemă. Cea mai mare întrebare a mea este următoarea: Dacă miniștrii ar da din nou Bac-ul, câți ar lua peste 5?
  • Sistemul medical: Aici poate am cât de cât o experiență urâtă. Acum 2 ani am fost internat pentru 1 singură zi. Dei vă dați seama , pentru o singură zi. Și în aceea zi , am văzut și am șimțiti tot ce trebuia ca să vă povestesc. De la paturi rupte , mâncare proastă , doctori incompetenți nu este decât o micuță distanță. Aici la noi dacă te internezi cu o simplă răceală , mori de râie. (ca să mai glumesc așa puțin). Dar credeți-mă , mai bine stai acasă decât să mergi la spital. Ca să îi recit pe cei de la Paraziții: La noi si in spital e mai murdar decat la altii pe strazi. Ce pot să mai spun , decât că , experiența mea la spital a fost foarte nasoală. M-am dus puțin bolnav și am plecat cu mai multe probleme. Ceva de genu. Știu ziua când am ajuns , mi s-au luat analize , înțepându-mă una în vreo 3 locații ca să îmi găsească vena. După aceea , mi s-a spus că trebuie să mă înterneze pentru o zii , ca să mi se facă diferite analize. Neavând loc să mă bage în salonul care trebuia , m-au trimis în salonul de cardiaci. Aici am dormit într-un pat în care au murit cu vreo 3 saptămâni în urmă un pacient. Am întâlnit un copil care era plimbat săptămână de săptămână între Timișoara și Târgu Mureș. Deci mi s-a făcut foarte milă de el. Dar ce puteam să fac? L-am liniștit și i-am spus că o să fie bine. Deci încă odată și acest sistem este varză. Văd cum din ce in ce mai mulți oameni merg cu simple probleme dar sfârșesc într-un sicriu. Nu mai am ce să spun , mi se face greațâ gândindu-mă când se v-a remedia câte ceva.
Sunt doar 2 sisteme de care am vorbit astăzi , dar promit că în postul următor o să mai vorbesc de încă 2. Nu vreau să îmi scape nici cea mai mică mizerie din această țară. Numai bine!

Share:

Bill Gates-11 reguli


Bill Gates a ținut un discurs la un liceu despre cele 11 lucruri pe care elevii nu le-au învățat la școală și nu o să le învețe niciodată.
Sursă: Alunița Makri (e-mail)





Regula nr. 1: Viaţa nu e dreaptă - obişnuieşte-te cu ideea!
Regula nr. 2: Lumii prea puţin îi pasă de stima ta de sine. Lumea se
aşteaptă să realizezi ceva ÎNAINTE de a fi mulţumit de tine însuţi.
 
Regula nr. 3: Nu vei câştiga 60.000$ pe an de îndată ce părăseşti
băncile şcolii. Nu vei fi vicepreşedintele vreunei companii cu telefon
în maşină decât atunci când vei fi muncit pentru acestea.
Regula nr. 4: Dacă crezi că profesorul tău e sever, stai să vezi când
o sa ai un şef!
Regula nr. 5: A lucra într-un fast-food nu este ceva sub demnitatea
ta. Bunicii tăi aveau o altă denumire pentru asta: o numeau şansă.
Regula nr. 6: Dacă o dai în bară, nu e vina părinţilor tăi, aşa că nu
te mai smiorcăi în legătură cu greşelile tale, ci învaţă din ele.
Regula nr. 7: Înainte de a te fi născut, părinţii tăi nu erau atât de
plicticoşi ca acum. Au ajuns aşa din cauză că trebuie să-ţi plătească
cheltuielile, să-ţi spele hainele şi să te asculte pe tine spunându-le
cât de grozav te crezi. Aşa că înainte de a te porni să salvezi jungla
de paraziţii generaţiei părinţilor tăi, încearcă să-ţi despaduchezi
propriul dulap.
Regula nr. 8: Poate că şcoala ta a scăpat de învingători şi învinşi,
însă viaţa NU. În unele şcoli au abolit corigenţele şi elevul poate
încerca de câte ori vrea el să dea răspunsul corect la o întrebare.
Asta nu seamănă, deloc, cu NIMIC din viaţa reală.
Regula nr. 9: Viaţa nu se împarte în semestre. Nu ai verile libere şi
pe foarte puţini angajatori îi interesează să te ajute să "te
găseşti". Faci asta în timpul liber.
Regula nr. 10: Ce vezi la televizor NU e viaţa reală. În viaţa reală
oamenii chiar trebuie să mai plece din cafenele şi să meargă la
serviciu.
Regula nr. 11: Fiţi amabili cu tocilarii. Există şansa ca in viitor să
lucraţi pentru vreunul dintre ei.
 
Share: