Recomandări seriale

Bună din nou! Astăzi vreau să fac un post unde voi puteți să recomandați seriale. Nu de multe ori am rămas fără idei , in ceea ce o să vizionez , deoarece multe seriale pe care le-am urmărit , ori s-au terminat , ori trebuie să aștept să apară continuarea. Deci , dacă dorești , lasă un comment cu serialele pe care tu le urmărești , iar eu o să ți-l public în post. Și apropo , dacă dorești să discuți despre diferite seriale , te invit să intrii în acest grup: https://www.facebook.com/groups/339736732747895/


Bianca Badea recomandă The Borgias (2011)

Povestea celei mai infame familii din Spania este adusă pe micile ecrane cu o incredibilă subtilitate în drama istorică ”The Borgias”. Spre sfârșitul secolului al 15-lea, Borgias era una dintre cele mai înstărite familii din Europa. Când Rodrigo Borgia este ales papa, fiii săi: Cesar, Gioffre și Juan ajung in pozitii de putere, datorita tatalui lor, care aranjeaza casatorii avantajoase politic pentru ei. Nici fiica lui, Lucrezia nu scapă de un mariaj din interes, aceasta fiind obligată să-l ia de soț pe Giovanni Sforza, fiul preferat al unei familii aflate în opoziție cu clanul Borgias. În timp ce Rodrigo se bucură de avantajele pe care i le aduc aceste mariaje, copiii lui au numai de suferit. Sursă!

Genul: dramacrimaistoric
Share:

Rușine presei , țării dar mai ales mizeriilor din parlament

Bună din nou. Știu că este foarte târziu , este trecut de ora 12 , dar nu am când să scriu posturi , decât noaptea târziu. Chiar dacă postul acesta nu va fi citit de prea mulți , vreau să îmi vărs nervii despre această țară , despre acești oameni , în acest post. Deci să începem.

În primul rând ,vreau să vorbesc despre Roșia Montană. Deci am văzut mai multe proteste în zile diferite , în orașe diferite , și le urez numai RESPECT celor care au participat! Îmi pare rău că nu am putut ajunge și eu , deoarece am fost plecat și am avut diferite treburi , dar tot respectul meu pentru cei care au fost. . În postul anterior v-am pus un video , cu adevărul despre Roșia Montană , cu acționarea interzisă a Poliției Române , cu abuzul lor și toate cele. Este o rușine pe care Poliția Română o face zi de zi. Nu mi-e frică să vorbesc despre asta , deoarece arată doar adevărul. Apoi , am vrut și eu să văd ce se întâmplă la aceste proteste , deoarece cum v-am spus , am fost plecat. La TV , nimic domne. Numai țigani. Deci da , țigănime. Hai să fim serioși. La noi mass-media-ul e plin de țigani. Dacă o zi nu apare un țigan , nu există emisiune. A fost mai importantă înmormântarea lu nenea țigan , decât un protest care are în joc salvarea Roșiei Montane. Foarte frumos! Ce poți să mai zici? Rușine!

În al doilea rând , vreau să vă vorbesc despre chestia asta cu eutanasierea câiniilor. Ba mie mi se pare cea mai mare prostie. Cum pula mea să iei viața cuiva? Adică voi credeți că este doar un câine , dar să fim serioși , are un suflet , o viață. Dacă eu te-aș omorâ pe tine? Cam tot aia ar fii. Să fim serioși. Este o prostie și o nebunie să eutanasiezi sute de mii de câini. Haideți să vă povestesc eu ceva și atunci o să îmi dați dreptate. De multe ori la bunica mea în zonă circulă $m€cherii cu 200 la oră. Să nu exagerez , dar cel puțin 3-4 câini mor pe lună. Da , călcați de mașini. Acumă să vă întreb ceva. Ei ce sancțiuni primesc dacă au călcat un câine? Primesc fix pula. Iar tot voi sunteți cei care cereți eutanasierea câiniilor , dar nu vă gândiți că în locul acelor câini puteau să fie copiii voștri. Dacă era un copil , cred că nu mai vorbeam despre eutanasierea câiniilor , ci despre trimiterea în instanță a celor care v-au ucis copilul. Dar voi nu gândiți și încă un lucru , voi sunteți cei care provocați câinii de pe străzi , dați în ei , vă bateți joc de ei , iar dacă unul din ei ripostează , săriți repede , iar voi sunteți nevinovați. Nici mie nu mi se pare normal ca acești câini să stea pe străzi , dar dacă în 20 de ani nu ați reușit să faceți adăposturi  , nu e vina mea. Dar sincer eutanasierea nu este o soluție. Gândiți-vă la un om care și-a pierdut câinele , acesta fiind călcat de mașină , sau în orice alte condiții , iar nimeni să nu ia vreo măsură pentru cel care l-a omorât. Cum v-ați simții? Eu zic că nu prea bine! Iar în încheiere , vreau să transmit un mesaj , care este la fel de adevărat: în 20 de ani ați construit mai multe biserici decât școli , spitale sau adăposturi la un loc. Deci tot voi sunteți cei cu credință care cer eutanasierea unui câine. Mi-e silă de România! 


Share:

Rușine parlamentului dar și presei din România

Bună din nou. Astăzi vreau să vă arăt un video pe care poate mulți dintre voi nu l-ați văzut. Presa din România nu arată esențialul , este cea mai josnică presă. Încă odată rușine presei din România , care are ca subiect de 2 săptămâni țiganiada. Esențialul nu îl vedeți , rușine! Lasă că vă arăt eu. Vizionare plăcută.





Share: