Concurs pe Spanac.eu

Bună din nou. Nu am mai scris de mult , știu asta , dar astăzi vreau să scriu un post scurt și la obiect , prin care sper să mă revanșez pentru zilele în care nu am scris. După cum vedeți și în titlu , particip la un concurs organizat de către Spanac.eu. Blogul său împlinește pe data de 21 decembrie , 2 ani. Eu îi urez pe această cale mulți ani înainte. Acum să vedem ce premii oferă.

Locul 1 primește 1 MP4 Player de 8 GB, verde (ca și spanacul :) ). Pe lângă acest MP4 premiul mai include și o pereche de căști BEATS by Dr.Dre. Deci ce pot să spun , premiul este unul mai mult decât valoros. A da , și era să uit , dacă o să câștig acest premiu , sau oricare altul , îl fac cadou unei persoane care nu poate să dispună de banii necesari pentru a-l achiziționa. Dacă tot e luna decembrie , măcar atât pot face. O să vin și cu dovezi , care arată că premiul a fost donat.

Locul 2 primește un ceas cu diagonala de 4.5 cm și 8 mm grosime , curea din latex și cele. O să pun și poze ca să vedeți mai clar.

Iar locul 3 primește o mini-brățară cu ceas , gri închis , etc.

Pe lângă aceste premii , primii 10 bloggeri înscriși primesc un banner pe Spanac.eu , din data de 24 decembrie până în 31 decembrie.

Aici pun pozele cu premiile , preluate de pe Spanac.eu.




Share: