2 filme exceptionale

Salut. În ultima săptămână am văzut mai multe filme din 2014. Însă 2 dintre ele mi-au atras atenția și chiar mi-au plăcut la culme. Este vorba despre Fury și Edge of Tomorrow. 2 filme excepționale pe care vă recomand să le vizionați. Mai jos o să vă arăt o scurtă descriere. Numai bine!

Fury- E aprilie 1945 şi se apropie finalul celui de-al doilea Război Mondial. În vreme ce forţele aliate îşi croiesc drum spre frontul european, un sergent călit în lupte şi poreclit Wardaddy comandă un tanc Sherman şi echipajul acestuia de 5 solaţi într-o misiune mortală în spatele liniilor inamice. Depăşiţi numeric şi prost înarmaţi, Wardaddy şi oamenii lui înfruntă cu eroism misiunea de a lovi inima armatei naziste. Sursă.







Edge Of Tomorrow- Acţiunea filmului este plasată într-un viitor apropiat, în care Pământul este invadat de o rasă extraterestră extrem de ostilă. Întreaga planetă este atacată în mod constant, iar omenirea abia mai poate face faţă.
Ofiţerul William Cage (Tom Cruise) nu a călcat niciodată pe câmpul de luptă, dar se vede prins subit într-o misiune sinucigaşă. Deşi este ucis în doar câteva minute, Cage se trezeşte în mod inexplicabil la începutul zilei fatidice, retrăind în mod repetat aceleaşi experienţe care s-au încheiat cu moartea sa.
Însă, cu fiecare bătălie purtată, Cage devine din ce în ce mai experimentat şi, împreună cu ofiţerul Rita Vrataski (Emily Blunt), ajunge din ce în ce mai aproape de înfrângerea extratereştrilor.Sursă.
Share: