Serialele pe care le urmăresc

Bună din nou. Astăzi vreau să vă prezint serialele pe care le urmăresc. Dacă nu interesează pe nimeni , vă rog să nu comentați aiurea. Postul este destinat pentru cei care caută un seriale , iar eu le pun la dispoziție serialele pe care le urmăresc , astfel poate o să se uite și ei. Iată lista:

Arrow: Oliver Queen, un playboy multimiliardar este găsit în viaţă pe o insulă pustie după o absenţă de 5 ani. Acesta se întoarce cu povara pierderii a două persoane dragi la familia sa din Starling City. Însă Oliver Queen s-a schimbat în anii petrecuţi pe insulă. Acesta ia identitatea unui justiţiar mascat şi porneste spre căutarea dreptăţii în numele tatălui său.

Sursă.







The 100Dupa 97 de ani de la distrugerea omenirii de catre o bomba atomica, o nava spatiala in care se afla singurii supravietuitori trimit 100 de delincventi juvenili inapoi pe Pamant pentru a investiga posibilitatea re-colonizarii planetei. Proiect bazat pe cartea „The Hundred”.

Sursă.







The Walking Dead: "The Walking Dead" spune povestea lumii de dupa o apocalipsa a mortilor-vii si urmareste aventurile unui grup de supravietuitori care calatoresc prin Statele Unite in cautarea unui nou camin, departe de hoardele de zombi. Grupul este condus de Rick Grimes, fost ofiter de politie. Pe masura ce situatia devine tot mai disperata, grupul este impins sa faca orice pentru a ramane in viata.

Sursă.






The Flash: După ce acceleratorul de particule cauzează o furtună ciudată, investigatorul criminalistic Barry Allen este lovit de un fulger si cade într-o coma adâncă. După 9 luni acesta se trezeşte şi îşi dă seama că ceva sa schimbat, are puterea de super viteză, acordându-i posibilitatea de a se deplasa prin Central City ca un înger păzitor nevăzut.

Deşi initial este încântat de noile sale puteri, Barry este şocat să descopere că nu este singurul care s-a schimbat după furtuna cauzată de acceleratorul de particule. Partenerii lui Barry de la laboratoarele S.T.A.R. îl ajută să îi protejeze pe cei nevinovaţi. Momentan doar caţiva prieteni apropriaţi ştiu că Barry este literalmente cel mai rapid om in viaţă, dar nu va dura mult până lumea va afla că Barry Allen a devenit... Flash.



Perception: Dr. Daniel Pierce, un profesor de neurostiinte excentric cu schizofrenie paranoidă, care este recrutat de FBI pentru a ajuta la rezolvarea cazurilor complexe. Pierce are o cunoaștere intimă a comportamentului uman și o înțelegere de maiestrie a modului în care functioneaza mintea. Mintea lui Pierce poate fi genialâ, dar este, de asemenea, deterioratâ. El se luptă cu halucinatii si iluzii paranoice cauzate de schizofrenie. In mod ciudat, Daniel consideră că unele dintre halucinații sale de a fi un cadou. Ei uneori îi permit să facă conexiuni care mintea constienta nu poate încă procesa. De multe ori, halucinațiile devin cel mai mare blestem al lui, conducându-l să se comporte în moduri iraționale, potențial periculoase. Sursă.

Share: