Adevăr

Bună din nou. Vă las o postare culeasă de pe net , insă nu știu autorul. Dacă se găseste o să fie publicat la finalul postării. Citiți cu atenție pentru că este totul adevărat. O zi bună vă doresc. 


Școala nici măcar nu ne spune că energia ar fi fost gratuită dacă nu-l manipulau pe Tesla, nu ne spune că Eminescu a fost omorât, latent, in clinica de psihiatrie a familei Donmeh, evrei ascunși sub identitate falsă, de greci fanarioți, numiți Șuțu sau ca scutul anti-rachetă, de la Deveselu, ne face ținta-n următorul război mondial, pt care sunt multe dovezi ca urmează. Școala nu ne spune despre cele 33 de vertebre, ale coloanei și despre demiurgul inerent, care poate fi stimulat prin meditație și stil de viață kosher (organic), nu spune că Michaelangelo a arătat prezența lui "Dumnezeu", in creierul uman, prin lucrarea "The Creation of Adam", nu ne spune că sunt 13 săgeți pe vulturul (pheonixul) de pe bancnotele americane, reprezentând cele 13 familii elitiste, oligarhice, nu spune că tovarășu Ceaușescu a fost omorât la presiunile grupului Bilderberg (FMI și Comisia Trilaterală), nu ne spune că Newton era kabbalist (practică ebraică) și alchimist și nici de ce l-au omorât pe Galilei, cu adevărat, pt ca a împrăștiat Kabbalah, nu ne spune că Fibonacci e aproape oriunde, in natură, că visele sunt generate de glanda pineală, pt că e singura structură, din cap, care e asemănătoare cu a ochiului și poate genera imagini (visele), nu spune că bancherii au transformat plata in aur, în plata cu bani (plastic/hârtie printata de de bancile lor), pt manipulare, nu spune că USA finanțează și înscenează toate atentatele, pretextele și presiunile, nu ne spune că putem sa trăim 100 ani, cu mâncare organică, nu spune că Da Vinci a proiectat tot ce era important (masca de gaze, tancu, elicopteru, primu transfer de sânge etc), după meditația în peșteră si că a lipsit 2 ani si că singura notiță, neștiințifică, era despre meditație și peștera in care a fost), nu ne spune că jegu de Edison, care a furat schițele lui Tesla, adormea cu o bilă pe el, ca aceea să cadă și să-l facă lucid, intr-un vis științific, in care el caută să rămână, nu ne spune că structura de dublu helix, a ADN-ului, a fost descoperită sub efectul LSD-ului, Francis a recunoscut că imaginea i-a aparut in minte si a notat-o, fără să o înțeleagă, pe moment, declarând "a fost meritul lui "Dumnezeu"

Nu ne spune că, în apă și pasta de dinți, e florura care distruge corpul si glanda, treptat, nu ne spune că banii împrumutați din bancă, se iau dintr-o parte si de dau în alta și că sunt o nota I Owe You, nu ne învață geometria sacră, observabilă in fiecare centru, al fiecărui oraș, nu ne învață psihologia hegeliană (psihologia ordine din haos, aplicată maselor), stenografia (alfabetul codat), limbajul corpului (politicienii sunt instruiți să mintă si să pară credibili), nu ne spune că viteza luminii apare aproape exact in coordonatele piramidei din Giza, nu ne spune că Einstein a recunoscut că și conștiința poate altera materia.

Titanicul a fost scufundat în 1912 pt că, la bord, erau 3 magnați care se împotriveau construirii Rezervei Federale, construită in 1913, care e deținută de dinastia Rothschild, impreună cu FMI, si la care toate statele, inclusiv cele unite, au datorii de miliarde, unde o sa ducă asta ?? La caderea banului si cresterea aurului, pana ni-l ia si pe ăla, scopul fiind depopularea, nici că Mugur Isărescu e evreu, și că și-a schimbat numele, din Isaac, și e singurul român membru in Comisia Trilaterală si se intâlnește si cu Etienne Davignon, președintele Bilderberg (dovada-n comentarii), nici infimul fapt că lungimea mâinilor fiecarui om, e egală cu inălțimea lui. Am văzut că, dacă A=1, B=2, C=3, etc, Jesus=74 si Lucifer=74 dar de ce a spus Jesus " sunt rădăcina si fructul lui David, the bright and morningstar" si Morningstar=148 (74+74).. omul e Lucifer si Jesus e omul care a trecut la nivelul următor de constiință ??? Religia e plină de puzzleuri.. Războaiele mondiale, inclusiv următorul, au fost plănuite de generalul Albert Pike, cel mai respectat și influent mason american, la data de 15 August 1871, prin o scrisoare către generalul Giuseppe Mazzini, scrisoare expusă, acum câțiva ani, in British Library Museum și scoasă repede, pt că stimula controverse.

Primele două, s-au întâmplat exact cum au vrut ei și, la al 3-lea, deodată, apare Isamul "în ecuație", coincidență cu prezentul ? "hedoniștii și ateii vor contura haosul" și Pike mai spune că o să se instaureze doctrina luciferiană, după epuizarea si depopularea adusă de război. Posibil ca elitele să vrea să rămână doar evreii, pt că ei sunt și ei domină globul, prin FMI și restul oligarhiilor, și noi suntem considerați sclavi goyem și cattle, in Talmudul lor.. Nu ne spune că, simbolul farmaciei, e șarpele Kundalini, care vindecă interiorul, energia care urcă, pe vertebre, când meditezi, paradoxal că e folosit in farmacie ??? Nici că paracetamolul, ibuprofenul si multe alte pastile, duc la diferite boli, mai ales de ficat, depopularea e si latentă, pt că natalitatea a întrecut mortalitatea, cu mult. Pastila goală (placebo) a vindecat oamenii cărora li se spunea ca pastila aia vindecă garatat, mintea e foarte puternică si inima trasmite mai mult decat transmit sinapsele neuronale. Romania nu mai are scapare, de cand Băsescu a încălcat constituția și a cedat suveranitatea. Gorbaciov, membru Bilderberg , înainte sa plece de la intalnire, i-a spus lu Ceaușescu "ne vedem in decembrie, dacă ne mai vedem ". Merkel, Hillary, Tony Blair, David Cameron, absolut toate persoanele influente, din orice domeniu, mai ales președinții sau bancherii, sunt in Grupul Bilderberg, Comisia Trilateralaă, Consiliu pt relații Externe, Clubu Bohemian, Clubu de la Roma, astea sunt oligarhiile de la care președinții primesc ordine.

Vineri 13 dar si Black Friday vine de la data masacrului templierilor, de asta vor să vă vadă cum va bateți pe produse. La Disney, există un club privat numit Club 33 , și e singurul loc de la Disney in care se fumează si se bea. Înainte să mă faceți antisemit (chiar n-am nimic cu evreii), citiți Talmudul, să vedeți cum spune că "un evreu poate sa omoare, trădeze, mintă un non evreu, fără consecinte legale si morale. ". Școala nu ne spune că, de la dreptul roman, până în prezent, oamenii au rămas "Capitis Deminutio Maxima", însemnând pierderea libertății, cetățeniei și familiei, traducerea populară fiind "sclav pregătit pentru război", spun majusculele din buletinele și actele noastre. In magazine există zahăr vanilat si zahăr vanilinat, cel bun e vanilat si cel vaniliat e sintetic si dăunător. Vadim Tudor a fost omorât pt că a vorbit despre "planul ocultei mondiale". Procesul de conservare, e cancerigen, plus efectul aluminiului, asupra mâncării. Plasticul conține, în mare parte, BPA (Bisphenol A) , compus care stimulează secreția de estrogen iar bărbații cu puțin testosteron, riscă să devină bisexuali (test facut pe animale ținute in mediu plastic) și testosteronu e diminuat prin glutenu care e in aproape orice produs. Trump a câștigat alegerile prin discursul lui anti bancheri, anti elite dar el ia sfaturi de la Henry Kissinger, unul din cei mai vechi si activi membri in Grupul Bilderberg, înca din 1954. Tot ei l-au omorat si pe Kennedy, după ce spusese ca se împotrivește presiunilor aduse de grupurile influente. La inaugurare, Trump a avut fix 70 ani, 7 luni si 7 zile, puteți vedea dovada in calculul meu, din comentarii, să fie de la 7 chakre principale, presedintele care aduce razboiul lui Pike si schimbarea omenirii și a conștiinței, prin doctrina luciferiană, menționată în scrisoarea lui ???. Casa Albă a primit numele ăsta, ca un tribut adus rosicrucianului Andrew White, am auzit multe variante, nu cred niciuna. Hitler și-a pierdut un testicol, în război și își injecta taurină și lua cocaină, să dea discursuri credibile. Fundația Rockefeller ține virusul Zika (dovada in comentarii), posibil pt o eventuală depopulare "inexplicabilă" ??? . Exemplele pot continua, Matrixu rămâne. Nu intelegeți greșit, nu blamez masoneria, doar trilionarii bancheri, care și-au imprăștiat copii-n statele principale. In 2005, erau 7 state in care nu exista o banca centrală deținută de Rothschild, acum mai sunt 3, printre care North Korea si Iran, deci, e clar de ce sunt toate conflictele cu North Korea si Iran, ca sa dea drumul la un război sau să inființeze bancile lor si in aceste state, ca sa fie siguri ca nimeni nu rezistă când ei o să dea drumul crizei, prin valuta si băncile controlate de ei si datoriile statelor la FMI-ul lor. ROTHSCHILD, ROCKEFELLER SI RESTUL DINASTIILOR AU CAUZAT TOT RĂUL.
Share: