8 mai 2012

În sfârșit am cameră foto
Da,azi mi-a venit camera foto comandată de pe Emag.Este vorba despre un Samsung ST65.
Lucioasa, stilata si cu o tenta sofisticata.
     Cea mai recenta versiune ST65 ofera un nivel inalt de performanta si un design ultrasubtire. Avand o grosime putin mai mare de 17 mm grosime, ST65 pune la dispozitia utilizatorilor cea mai eleganta camera foto de pe piata in 4 versiuni de culoare. Este suficient de subtire pentru a incapea intr-un buzunar, astfel ca o puteti lua cu dvs. oriunde mergeti.

Video de calitate HD. Acum, cu o camera foto compacta
     Camera foto ST65 combina in mod artistic o camera foto de nivel profesional cu o camera video cu calitate HD. Va veti bucura de inregistrari video HD 720p la 24 de cadre pe secunda. Utilizati zoomul de 5x pentru a realiza imagini de aproape pline de stralucire.
O perspectiva cu totul noua

    Realizati mai multe cu ajutorul obiectivului, fie ca fotografiati un peisaj remarcabil sau reunirea vechiului grup, la masa intr-un restaurant. Utilizand obiectivul superangular de 27 mm al camerei foto ST65 de mare precizie, cu zoom optic de 5x, cuprindeti instantaneu un camp vizual foarte amplu. Acum, puteti surprinde amintiri la scara reala reprezentand monumente si peisaje, petreceri de nunta, dar si cei mai inalti zgarie-nori.
Efectele superbe confera unicitate fiecarei fotografii

     Filtrul inteligent al obiectivului camerei foto ST65 si optiunile sale de culoare fac accesibile starile speciale pentru fotografii statice si pentru videoclipuri. Efectul inclinare si schimbare al obiectivului confera subiectelor un aspect miniaturizat sau la scara. Efectul de Vignetare creeaza un contrast compozitional uimitor. Efectul Ochi de peste adauga videoclipurilor o tenta interesanta, distorsionata. Efectele de culoare, cum ar fi Schita si Clarificare, adauga o tenta emotionala si insufletita. Sunteti creativi dintr-o miscare.Reactions: