11 noiembrie 2012

Târgul de Cariere eJobs EXPO de la Timișoara


Noutăți la Târgul de Cariere eJobs EXPO de la Timișoara: sute de oferte de angajare, concursuri și seminarii

                Sute de joburi dintr-o varietate de domeniivor fi oferite la ediția de toamnă a celeimaimarirețele de târguri de cariere din țarăși din Republica Moldova, care revinepe plan local,în15-16noiembrieînTimișoara, la Centrul Regional de Afaceri.
                Participanții la acesttârgvorputea intra în contact direct cu angajatoriprecumFLEXTRONICS, partenerulevenimentuluișisponsorii Amazon, Autolivși Digital Education. Tot aicivormai fi prezentecompaniile Arabesque, GraweRomânia, Inteva, Kuka, MiOS, National Instruments, MAHLE, Saguaro Technology, StefaninisauYazaki.
Târgul se adreseazăîn special tinerilor cu vârstăcuprinsăîntre 20 și 30 de ani, studențisauabsolvenți, darșialtorpersoaneîncăutareaunuiloc de muncă.
                
Accesuleste liber și se va face întreorele 10.00-16.00.
Angajatorii care și-au confirmatdejaprezența la acestetârguri se regăsesc la adresa http://www.targuldecariere.ro/angajatori.php
Încadrulevenimentuluivaavealocși un seminar, susținut de trainerul Adrian Rusu, inițiatorși manager de proiect Cool Jobs. Workshopulesteintitulat "Antrenamentpentrucariera ta", iaraicivor fi dezvoltateabilitățileșiinstrumentelenecesarepentru o carierăîndomeniile de interes. Înscrierile se pot face pe site-ul Târgul de Cariere, la adresa http://www.targuldecariere.ro/seminarii.php.
De asemenea, la evenimentulorganizat la Timișoara, participanții au posibilitatea de a se înscrie la o tombolă, unde pot câștigapremiisugestiveșiamuzante – o chitarăelectrică, o lopatăși un trafalet - cu ocaziacampaniei din acest an, "Avemjobul care ți se potrivește".
Târgul de Cariere este cea mai mare rețea din România și din Republica Moldova, care aduce împreună sute de angajatori și mii de wcandidați. Proiectul, demarat inițial în 2006 de agenția Fapte, se desfășoară în prezent în parteneriat cu eJobs.ro, care a initiat anul trecut seria evenimentelor eJobs Expo. La ora actuală suntem prezenți în orașe precum Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Tîrgu Mureș, Chișinău, respectiv Bălți și ne adresăm angajatorilor de orice profil și tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.
Mai multeinformații pe www.targuldecariere.ro
Reactions: