O lume plina de interese!

Recent

Anvelope auto

Ce sa eviti atunci cand cumperi anvelope auto
Daca te apropii de momentul in care trebuie sa schimbi anvelopele uzate ale masinii, este foarte probabil sa incepi sa fii intimidat sau confuz, datorita numarului mare de optiuni pe care ti le ofera piata azi. Preturile, de asemenea, pot sa varieze in mod considerabil - asa ca s-ar putea sa para ca gasirea unui set de cauciucuri ce sa fie atat sigure, cat si accesibile din punct de vedere financiar sa fie o adevarata provocare. Sa privim in continuarea acestui articol inspre cateva lucruri de evitat (dar si de luat in calcul) atunci cand ne pregatim pentru achizitia unor astfel de componente  auto. Pentru o noua oferta de anvelope in Timisoara, intra aici.
- Evita cu orice pret seturile de anvelope second hand. Riscurile la care iti supui masina, familia, siguranta proprie, sunt pur si simplu prea mari si nu au nicio acoperire. Pentru cateva zeci de lei, poti sa ajungi sa regreti enorm. Uzura neuniforma, defectele, vechimea, lipsa calitatii, folosirea exagerata - toate pot face ca respectivele cauciucuri sa iti puna atat viata cat si bugetul in pericol.
- Nu te grabi sa cumperi modele ieftine, fara marca (sau realizate de producatori necunoscuti). Nu ne referim aici la modelele economice, care ofera siguranta si aderenta de care ai nevoie, la un pret accesibil, ci la promotiile care pur si simplu sunt greu de crezut.
- Ia in calcul sfaturile sau sugestiile celor care au mai folosit un anume tip de anvelope. Nu orice oferta e demna de luat in seama. Experienta altora, exprimata prin viu grai sau cu ajutorul internetului poate  sa fie privita ca un ghid de incredere, in marea majoritate a cazurilor.
- Decide-te intai asupra tipului de anvelope de care ai cu adevarat nevoie - poti tine cont de cat de des conduci, tipul masinii detinute si sezonul. Alege optiunea catre care se indreapta majoritatea romanilor - anvelope de vara si anvelope de iarna, evitand pe cat posibil cele de tip all-season. Nu uita nici de dimensiunile corecte ale acestor cauciucuri.
In concluzie, incearca sa alegi variantele care iti ofera cel mai ridicat nivel de performanta, in bugetul stabilit. Nu neglija nici conditiile meteo din urmatoarea perioada, siguranta masinii tale si aloca-ti un timp indelungat pentru gasirea unor promotii ce sa raspunda nevoilor tale. Pentru o oferta de anvelope de calitate, acceseaza cataloagele Selgros Timisoara!
Selgros Timisoara
Produse alimentare si nealimentare
Calea Aradului nr. 64
Timisoara,300291 , RO
Tel: 0256 279 000
Fax 0256 279 199