O lume plina de interese!

Recent

Campania Selgros

In Constanta este nevoie de utilaje horeca din plin.

In Constanta a fost si va fi intotdeauna nevoie de utilaje horeca. Si nu ma refer doar la orasul Constanta, ci la tot judetul, dar mai exact la statiunile de pe litoral si la cele balneare, daca le putem spune asa. Stim cu totii ca acolo unde este statiune turistica, hoteluri si alte unitati de cazare sunt si continua sa apara, restaurantele la fel, iar de cafenele sa nici nu mai vorbim. Se intrec toate in aspect si atmosfera.

De departe, cele mai castigate sunt cluburile. Insa acestea nu prea au nevoie de utilaje. Cu toate acestea, fac parte din segmentul HoReCa si trebuie mentionate. Singurele utilaje horeca de care au nevoie sunt aparatele de cafea profesionale din bar si cele de racit bauturi si de facut gheata. In schimb, sunt mari consumatoare de produse, pentru ca rafturile si sticlele se golesc in club ca nicaieri altundeva.

Dar sa ne intoarcem la celelalte utilaje de care este nevoie intr-un restaurant sau un hotel. De obicei si hotelurile au restaurantul propriu, asa ca intra foarte bine in categoria unitatilor care au nevoie de utilaje horeca din Constanta. De altfel, hotelurile au nevoie de mai multe utilaje, daca stam sa analizam. Pentru a nu pierde bani aiurea pe spalatorii, au nevoie de propriile masini de spalat haine profesionale, calcatoare si chiar uscatoare mari. Toata rufaria care, in unele locuri, se schimba zilnic trebuie spalata, asa ca e mult mai bine sa ai posibilitatea de a gestiona asa cum iti doresti acest aspect. Si mult mai avantajos din punctul de vedere al costurilor.

Intr-o bucatarie de restaurant este nevoie de urmatoarele:
●     frigidere cu capacitate mare;
●     cuptor cu convectie in functie de capacitatea restaurantului;
●     cuptoare pe gaz;
●     soba de gatit cu cat mai multe arzatoare;
●     mese de lucru pentru spatiul de lucru;
●     friteuze;
●     cuptor cu microunde;
●     chiuvete pentru fiecare tip de alimente si unele mai mari pentru spalator;
●     feliator;
●     masina de tocat;
●     robot de bucatarie, etc.

Toate acestea se gasesc in oricare dintre cele doua magazine Selgros din Constanta. Tot ce trebuie sa faceti este sa le alegeti pe cele potrivite pentru unitatea dumneavoastra.

Selgros Constanta Sud

Produse alimentare si nealimentare
Str. Dragos Voda nr. 1 Constanta, Lazu – Agigea, 900658, RO