Muie Funeriu!

Hai să încep așa,deoarece vreau să vedeți ce om este acest imbecil.
,,Răzbunare la o şcoală din Timişoara, unde s-au afişat rezultatele la Bacalaureat 2011. Când au văzut că nu au promovat examenul, câţiva elevi au mâzgălit cu vopsea zidul pe care erau puse listele cu note. Au scris "Mu..e Funeriu!", furioşi, cel mai probabil, că BAC-ul din acest an a fost unul cu adevărat dur, iar măsurile antifraudă foarte riguroase.
Înjurătura la adresa ministrului trona, duminică dimineaţa, pe peretele exterior de la Şcoala 24 din Timişoara, unde a fost organizat un centru de corectare şi unde sunt foarte multi elevi picaţi. Aici era arondat şi Liceul CFR, unde nimeni nu a promovat BAC-ul, scrie opiniatimisoarei.ro.

În jurul orei 11.00, când a venit la şcoală, directoarea a dat ordin ca mâzgăleala să  fie acoperită cu vopsea. Cât despre gestul elevilor, un profesor de la Şcoala 24 explică: de vină pentru înjurătură este chiar ministrul Educaţiei, care a organizat un examen foarte dur.

Ministrul Educaţiei, înjurat, în lipsă, de elevii Şcolii 24 din Timişoara, acolo unde nimeni nu a promovat examenul de Bacalaureat. La afişarea notelor, elevii furioşi că au picat pe capete au scris cu vopsea pe clădirea şcolii numele ministrului Educaţiei.”

Sursă: Realitatea.net

Muhahahahaah!

Uitați și un fan page pe Facebook.Un like dacă se poate!Anti-Funeriu!Și dacă vreți să știți,nu am dat Bac-ul:).Am fost să aflu nota cuiva.

Share:

3 comentarii:

  1. Vezi sa nu iei amenda sau sa ai probleme din cauza articolului. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. @Daniela
    Sa iau amenda:)).Deoarece am publicat adevarul din Realitatea?

    RăspundețiȘtergere
  3. muie pt el funeriu sa fie!

    RăspundețiȘtergere