Jan Van Helsing-Organizatii secrete

Exista un plan! Va fi o lume mult mai buna pentru cei care vor supravietui…

Primul ministru britanic Winston Churchill, francmason de rang inalt, ne-a dezvaluit ca: „Este orb acela ce nu poate vedea ca aici pe pamant se initiaza un mare proiect, un mare plan, la a carui realizare noi putem contribui in calitate de servitori loiali“.

Dar ce fel de plan este acesta? Ce este acest lucru, la care aspira acesti „servitori“? Paul Warburg, cofondatorul Bancii Centrale, private, din SUA (FED) a comunicat acest lucru lumii: Vom avea o guvernare mondiala, chiar daca ne dorim acest lucru sau nu. Singura intrebare este, daca guvernarea mondiala va fi atinsa prin cucerirea oamenilor sau cu acordul acestora.

In Rivista massonica, anul 1889, pagina 19: „Ori suntem creatorii si dirijorii opiniei publice, ori nu avem nici un drept serios de existenta“.

Oare au renuntat la aceste planuri???

Jan Van Helsing, pe numele sau real Jan Udo Holey (n. 22 martie 1967, Dinkelsbuhl), este un autor german de carti bazate in special pe teorii ale conspiratiei, pe implicarea francmasoneriei in conducerea lumii, despre Protocoalele inteleptilor Sionului.

Multi adepti ai Teoriei conspiratiilor se refera la ocultii bogatasi evrei ce conduc lumea. Astfel ca unele carti ale acestui autor au fost interzise in Germania si in Elvetia, pentru ca ar incita la ura impotriva evreilor. (sursa)





Share: