Lista personala de seriale

Bună din nou dragi cititori. Astăzi vreau să vă prezint lista mea de seriale. Unele sunt apărute in 2018 , altele mai vechi , sper să vă conving sau să vă dau o idee care v-ar face să vizionați măcar unul dintre ele. O zi bună tuturor.

The Expanse este un serial TV american  bazat pe seria de romane The Expanse de James S. A. Corey. Acțiunea are loc în viitor când omenirea a colonizat Sistemul Solar și-i prezintă pe detectivul de poliție Miller (Thomas Jane), ofițerul naval Jim Holden (Steven Strait) și echipajul său în încercarea acestora de a descifra o teorie conspirativă care amenință pacea în Sistemul Solar și supraviețuirea umanității. A avut premiera on demand la 23 noiembrie 2015 și pe Syfy la 14 decembrie 2015. Un al doilea sezon de 13 episoade a avut premiera la 1 februarie 2017. (sursa) 




Iron Fist Dupa Daredevil, Jessica Jones si Luke CageNetfix si Marvel ii dau viata lui Danny Randaka Iron Fisturmand ca dupa terminarea serialului acesta sa se alature echipei The Defenders.Actorul britanic Finn Jones, celebru pentru rolul lui Ser Loras Tyrell din Game of Thrones (Game of Thrones), a primit rolul principal in serialul  Iron Fistco-produs de Marvel si Netflix si realizat de Scott Buck (Dexter).Finn Jones este milionarul Daniel Rand care revine in New York dupa ce multi ani a fost dat disparut, si continua lupta impotriva criminalilor care corup New York-ul folosindu-se de incredibilele sale cunostinte de kung-fu, dar si invocand abilitatile incredibile ale inflacaratului Pumn de Otel. (sursă) 




Arrow  este o dramă cu supereroi a cărei poveste se învârte în jurul lui Oliver Queen (Stephen Amell), un playboy miliardar care, după ce un naufragiu îl aruncă timp de cinci ani pe o insulă pustie din Pacific, este găsit și se întoarce în orașul natal Starling City. 
Pe măsură ce începe să se reconecteze cu cei dragi, care l-au crezut mort, Queen este hotărât să îndrepte greșelile din trecut, iar pentru asta își creează un alterego, devenind un justițiar vânat atât de răufăcătorii din oraș, cât și de autorități. Green Arrow și-a făcut apăriția și în “Smallville”, dar aceasta va fi o versiune mai întunecată a personajului. Îmbrăcat ca Robin Hood, înarmat cu un arc, săgeți, un abdomen demn de Mr. Universe, o grămadă de bani, și o listă de nume furnizate de către tatăl său decedat, Arrow își propune să readucă orașul la fosta sa glorie în primul rând prin eliminarea corupției.(sursa) 



Salvation Darius Tanz (Santiago Cabrera) și studentul MIT Liam Cole (Charlie Rowe) o contactează pe Grace Barrows (Jennifer Finnigan), secretarul de presă al Pentagonului, în legătură cu un asteroid ce va lovi Pământul în aproximativ șase luni. (sursa) 











The Punisher După ce includerea sa în al doilea sezon al serialului Daredevil a fost întâmpinată cu entuziasm de fani, iată că "pedepsitorul" Frank Castle (Jon Bernthal) are parte de o aventură pe cont propriu în The Punisher. Premisa o cunoaşte orişicine: asasinarea soţiei şi a celor doi copii de către un inamic misterios îl transformă pe Castle într-o adevărată maşină de ucis, gata de orice pentru o reglare de conturi. Iată mai jos care sunt atuurile noii producţii Netflix.Spunem de la început că Netflix şi Marvel Television au dat dovadă de prea multă generozitate cu numărul episoadelor acestui prim sezon: aventurile lui Castle, oricât de intense, nu justifică cele 13 episoade. Mulţi dintre spectatori vor simţi că serialul are nevoie de mult prea mult timp pentru o oferi ceea ce, trebuie să recunoaştemaşteptăm cu toţii de un astfel de serial, confruntări sângeroase, identificarea făptaşilor şi executarea acestora. Este adevărat, dramatismul experienţelor lui Frank Castle nu este cu nimic mai prejos decât tensiunea secvenţelor de acţiune, dar serialul pare lungit, iar asta nu-i ajută deloc. 
La început îl vedem pe Frank Castle încercând să treacă peste tragedia care l-a transformat în justiţiarSoţia, fiul şi fiica i-au fost ucişi într-o ploaie de gloanţe într-un parc de distracţii, iar acum îl bântuie coşmarurile. Un personaj prin excelenţă fizic, Castle îşi pierde zilele zdrobind la nesfârşit ziduri cu barosul pe un şantier de construcţii imaginându-şi, probabil, sub loviturile distrugătoare, feţele ucigaşilor familiei sale. Dar curând fostul puşcaş marin va primi dovezi clare că aceştia pot fi identificaţi şi eliminaţimaşina de ucis se pune, într-un târziu, în mişcare. (sursa) 



Dark Serialul Dark urmărește viețile a patru familii din orașul german fictiv Winden și se aseamănă cu “Stranger Things”. În serial sunt investigate disparițiile mai multor copii. 
Seria urmărește povestea lui Jonas Kahnwald, un adolescent care încearcă să treacă peste sinuciderea tatălui său, ofițerul de poliție Ulrich Nielsen. Lucrurile se complică deoarece într-o peșteră din Winden există o gaură de vierme care le permite oamenilor să călătorească în timp. (sursa) 









Stranger Things Acţiunea are loc în anul 1983 în statul american Indiana, când, după o zi petrecută jucând Dungeons and Dragons la cel mai bun prieten al său, micul Will Byers dispare ca prin minune în drum spre casă, după întâlnirea unei creaturi bizare. Mama lui, Joyce (Winona Ryder într-o convingătoare revenire la actorie), insistă ca secţia locală de poliţie să se concentreze exclusiv pe dispariţia fiului ei, iar şeriful Jim Hopper (David Harbour) va ajunge să-i dea ascultare când tot mai multe evenimente supranaturale au loc în mica suburbie. Apariţia unei adolescente (Millie Bobby Brown) cu părul tuns foarte scurt şi îmbrăcate într-un halat de spital adânceşte misterul, aruncându-i pe prietenii lui Will, Mike (Finn Wolfhard), Dustin (Gaten Matarazzoşi Lucas (Caleb McLaughlin) într-o extraordinară aventură, cea din E.T, doar că de această dată vizitatorul nu este atât de prietenos. (sursa) 




The Rain  te prinde inca de la inceput. Daca ai vazut trailerul si stii deja despre ce este vorba, inca sunt surprize rezervate in poveste. Iar asta este bine, pentru ca nu s-au risipit ideile ofertante, asta incurajandu-ma sa cred ca inca avem multe de vazut. 
Suntem in Scandinavia, o locatie perfecta pentru a crea o atmosfera dramatica, una care te face sa te temi, mai ales cand in permanenta exista teama unei ploi. Inca din primele minute asistam la un eveniment de cataclisma, care incepe brusc. Ploaia ucide, poarta un virus mortal. Inainte de asta, Simone (Alba August) este escortata de tatal sau de la scoala. Cam cum se intampla in Revolutioncand erau semne directe ca tatal stia mai multe decat voia sa arate. Confuza, Simone accepta sa isi urmeze familia – tatal, fratele Rasmus (Lucas Lynggard Tonnesen) si mama, intr-un buncar secret ascuns in apropiere. Aici, timp de 6 ani, Simone si Rasmus invata sa traiasca ascunsi, departe de civilizatiefara sa stie ca la suprafata lumea asa cum o stiau ei s-a terminat. (sursa) 


The Flash După ce acceleratorul de particule cauzează o furtună ciudată, investigatorul criminalistic Barry Allen este lovit de un fulger si cade într-o coma adâncă. După 9 luni acesta se trezește și își dă seama că ceva sa schimbat, are puterea de super viteză, acordându-i posibilitatea de a se deplasa prin Central City ca un înger păzitor nevăzut. Deși initial este încântat de noile sale puteri, Barry este șocat să descopere că nu este singurul care s-a schimbat după furtuna cauzată de acceleratorul de particule. Partenerii lui Barry de la laboratoarele S.T.A.R. îl ajută să îi protejeze pe cei nevinovați. Momentan doar cațiva prieteni apropriați știu că Barry este literalmente cel mai rapid om in viață, dar nu va dura mult până lumea va afla că Barry Allen a devenit... Flash. (sursa) 






The Walking Dead prezintă povestea care are loc după o „apocalipsă zombi”. Serialul urmărește un mic grup de supraviețuitori care traversează zona metropolitană Atlanta în căutarea unui nou cămin departe de hoardele de nemorți (sau umblători, așa cum sunt numiți de către supraviețuitori). Povestea este axată în principal pe elementul uman al unei lumi post-apocaliptice și modul în care luptă oamenii supraviețuitori.Grupul este condus de către Rick Grimes, care a fost ajutor de șerif într-un mic oraș din Georgia, înainte de apariția epidemiei care a transformat majoritatea oamenilor în zombi. Deoarece situația lor devine tot mai periculoasă, disperarea grupului de a supraviețui îi împinge la un pas de nebunie, totul în mijlocul unei lumi în care structurile societății globale s-au prăbușit. (sursa) 




The 100 Dupa 97 de ani de la distrugerea omenirii de catre o bomba atomica, o nava spatiala in care se afla singurii supravietuitori trimit 100 de delincventi juvenili inapoi pe Pamant pentru a investiga posibilitatea re-colonizarii planetei. Proiect bazat pe cartea „The Hundred(sursa) 
Share: