Bloggeri de 2 lei

Bună din nou , azi vreau să vorbesc de acești bloggeri de 2 lei. Păi de ce de 2 lei? E simplu. Sunt lingușitori , vor bannere la tine pe blog , vor să le dai comment-uri și așa mai departe. Mi-au intrat vreo 3 pe mess , cică vor nu știu ce banner la mine pe blog , vor să le dau comment , să îi ajut cu diferite chestii , etc. După un timp , i-am lăsat așa , nu mi-am bătut capul cu ei , dar acuma 4 zile au început nebuniile. Unul dintre ei mă întreabă , cum de am devenit atât de cunoscut în blogsferă ( eu nu mă consider ).? I-am spus că am scris posturi multe , am dat comment-uri pe alte bloguri , am împărtășit posturile pe facebook și așa mai departe. El a început să mă ia cu alte întrebări , care sincer m-au scos din sărite. Altul a vrut să îmi cumpere blogul și altul m-a rugat să îl dau pe gratis. Foarte bune dumele lor. Auzi la ei, vor să afle cum am devenit eu un blogger bun. Deci dacă mai ai întrebări de genul ăsta , te rog nu mă contacta pe mess.Numai bine.

Share:

Zorile Store

Deci , am auzit și eu de la Blogatu , de un concurs foarte interesant. Cei de la ZorileStore oferă primilor 400 de concurenți papuci pe gratis. Este o idee foarte bună. Nu prea am mai văzut așa ceva , deci dacă vrei și tu o pereche de papuci , vizitează ZorileStore , secțiunea papuci. Eu am ales să îi ofer lui Dreamer următoarea pereche de papuci. Ce pot să spun , sunt foarte drăguți au și o steluță (Fortza Steaua!:))) , eu sincer ca și băiat , nu prea mă pricep la papucii de damă , dar arată super , după părerea mea:). Numai bine și nu uita să participi la concurs!
Share:

Nu mai sunt!

Bună din nou! După o lungă absență , vreau să scriu și eu. Vreau să dezbat un subiect pe care toți cred că îl iubim și anume: Desenele animate! Știți și voi , Viața cu Louie , Tom&Jerry , etc. Unde dracu s-au dus? Sincer , butonând azi TV-ul , am dat și eu pe Cartoon Network , dar ce să vezi? Era un rahat de emisiune. Dansau unii pe acolo , mie asta îmi trebuie? Unde s-au dus , mai întreb încă odată? Când eram noi copii , ne uitam la adevăratele desene , nu astea de 2 lei din ziua de azi. Dacă am putea face ceva să le aducem înapoi , dar nu se poate. Înafară de Tom&Jerry și Scooby-Doo , nu prea mai văd desenele copilăriei. Oare ce pot să învețe copiii din ziua de azi. Numai violență , crime , cum cade un bolovan pe unu , după care se duce și el afară , îl lovește pe altul și dupaia râde , spunându-i că trebuie să aibă scut , că na așa a văzut el la TV. Deci , nu mai am cuvinte , chiar dacă mulți o să îmi reproșeze , că mă uit la desene , da e așa. Decât să mă uit la emisiuni de căcat în care apar numai retardați , mai bine urmăresc desenele animate. Nu sunt chiar atât de mic încât să mă uit zi și noapte , dar când mai stau în pat  , trag și eu un ochi. Acuma te provoc la ceva. Închide ochii și amintește-ți pentru câteva minute desenele tale preferate. Numai bine.

Share:

Think about this.

Watch your thoughts for they become words.
Watch your words for they become actions. 
Watch your actions for they become...habits. 
Watch your habits, for they become your character. 
And watch your character, for it becomes your destiny!

What we think we become !
 
                                                                                                        Dreamer.
Share:

A venit căldura

Da , este foarte tare. A venit căldura. Astăzi au fost 23 de grade , deci e bine. Începe încet , încet să fie cald și în Timișoara. Vine vara! Nopți pierdute pe afară , cu prietenii , cu semințe , cu bicicleta , cu de toate. Abia aștept vacanța asta de Paște , este una venită fix la timp. Mă scuzați că nu am mai scris de mult , dar pur și simplu nu mai am timp. Dacă alții de pe blog nu își dau silința să scrie , eu nu pot face față când nu am idei și nu vreau să scriu baliverne doar să fie scrise. Când am un subiect , îl dezbat tot timpul , dar acuma pur și simplu am rămas fără. O să mai scriu , numai bine:)
Share:

De ce să ajuți? De ce să fii bun? De ce să ții la unele persoane?

Sună cam ciudat titlul , dar să-l lăsăm așa. Bun deci vreau în primul rând să fac un post educativ , poate îmi iese nu prea sunt optimist la faza asta , dar să vedem ce iese.
De ce să ajuți?
Oare? Păi în viața trebuie să oferi și ajutor , nu numai să primești. Oare este bine să oferi prea mult ajutor? Din punctul meu de vedere , trebuie să oferi ajutor persoanelor care ți-au oferit și ele la rândul lor un ajutor cât se poate de mic. Dacă nu te-au ajutat , eu nu văd rostul să oferi și tu ajutor , dupaia tot ei comentează că nu le convine nu știu ce chestie. Dacă nu primești un mic mulțam , lasă-i dracu în pace că așa e lumea din ziua de azi , nu știe să ofere un mulțam. Deci morala e dacă primești ajutor , returnează-l la rândul tău , iar dacă nu primești deloc , nu oferii nici tu.

De ce să fii bun?
Ca să nu fii rău. Dacă ești prea bun , ai grijă sunt mulți proști care vor să profite de tine , așa că și aici trebuie să fii bun cu cine merită , adică cu persoanele care sunt și ele bune cu tine. Oferă bunătate aceelei persoane apropiate. Nu trebuie să arunci cu bunătate peste tot , o să greșești , ascultă la mine , am făcut prostia asta. Am oferit prea multă bunătate și am fost lăsat cu ochii în pământ , deci ai grijă.

De ce să ții la unele persoane?
Aici ai cea mai mare grijă! Nu trebuie să ții la toate persoanele la fel , fă 3 categorii: prieteni , amici și dușmani. Niciodată să nu ții la toată lumea , adică asta e părerea mea , nu pune suflet , nu te gândii că te-a lăsat pentru nu știu ce prostie mică ai făcut , deșii ai făcut alte 100 bune , deci cel mai bine e să te gândești dacă persoana respectivă merită iubirea ta. Am trecut prin multe , nu vreau să scriu aici toate prostiile din viață , dar crede-mă , am experiența necesară să îți dau un simplu sfat. Dacă vrei asculți , dacă nu , asta e. Numai bine!

Share:

Să-mi sugeți telefonul

Să nu vorbesc urât din nou , dar nu se mai poate. Eu imi bag pula în cei care tot sună de la nu știu ce firme sau agentii de turism. Păi bă! Dacă eu nu vreau să îți răspund , tu mai insiști ca un retardat?. Ți-am zis a 3-a oară să te duci undeva cu agenția ta cu tot , dar tu tot nu înțelegi. Deci ce să mai faci cu retadații ăștia. Azi m-au sunat 3 , 2 bărbați și 1 femeie de pe același număr. Le-am zis frumos prima oară că nu sunt interesat , a 2-a oară am început să mă enervez iar a 3-a am înjurat-o pe acea domnișoară. Păi cică mă întreabă ei ce părere am despre agenția lor. Am părerea unui străin care nu vă suportă și care vă bagă în morți. Păi cum dracu să mă întrebi ce părere am , dacă eu ți-am zis de 2 ori înainte că nu am fost cu jegoasa ta agenție. Al dracu de proști , ce să le faci!
Share:

Se supără rapid

Da , bună din nou. Știu că nu prea am scris de mult , doar așa 2 cuvinte aruncate și gata postul. Acuma vreau să vorbesc din nou de prieteni. Adică încă o lecție pe care ei te învață deșii e negativă. Ai văzut , că mai nou , vechii prieteni cu care odată stăteai , mâncai o sămânță , beai un suc  , mai te distrai și tu  , te uită încet , încet. Cel puțin așa e la mine. Adică , să fiu cât se poate de sincer cu voi , nu credeam că o să se întâmple așa ceva. Mulți dintre prieteni mi-au spus o vorbă înțeleaptă: Dacă te uită așa de ușor , înseamnă că nu ți-au fost prieteni. Este foarte adevărat. Dacă cineva se supără pe tine , numai din simplul fapt că tu ai spus ceva greșit , înseamnă că nu ți-a fost prieten. El/ea cred că viața o să meargă numai drept , fără certuri , fără minciuni , dar defapt se înșală. Unii mai îți scot și ochii cu furculița când ai spus ceva despre ei , dar ei nu gândesc că și ei la un moment dat au zis ceva despre tine , dar tu cum ai fost prieten cu el/ea ai trecut cu vederea. Nu știu ce să spun despre asemenea persoane care vor ceva de la tine , faci totul să fie bine și dupaia tot ei se supără pe tine , deoarece ai zis nu știu ce. Dacă erau recunoscători , săreau cu vederea acea fază și se gândeau că tu ai făcut pentru ei foarte multe lucruri bune. Dar așa e în ziua de azi , oamenii nu știu să mai prețuiască o prietenie. Dacă tu nu mai ești , nu-i nimic este altul la colț. Gândiți-vă înainte să lăsați pe cineva cu ochii în soare! Numai bine!
Share:

Ne tratați cu spatele!

Bună din nou , azi vreau să dezbat încă o prostie din societate și anume vorbitul și trimisul SMS-urilor la secundă. Adică să fim sinceri , chiar nu poți să vorbești cu persoana aceea face2face? Bine înțeleg , dacă stă la distanță atunci nu ai ce să faci , dar dacă ai vorbit cu el/ea la școală , pe drum , peste tot și dacă el/ea deja au făcut 2 pași , scoți repede telefonul și trimiți SMS sau îl suni. Nu vreau să mă înțelegeți greșit , nu am nimic împotriva trimiterii de SMS-uri și de dat telefoane. Am boală pe cei care nu pot să lase telefonul 2 secunde din mână , parcă viața lor depinde de acel gadget. Dacă trimiți mai rar nu am nimic împotrivă , dar dacă stai cu el non-stop e o problemă. Nu știu ce să mai spun. Cel mai rău mă deranjează , oamenii care nu te bagă în seamă , scriu mesaje când sunt cu tine , iar în loc să vorbească cu tine , deșii te cunosc , aleg să butoneze până sar tastele. Păi ce să mai... Am rămas și fără cuvinte... Numai bine!
Share: