13 iunie 2011

Nu sunt model pentru nimeni,nici pentru mine

Știu,sunt un păcătos,n-ai ce să-mi faci.Vreau să dedic acest post tuturor care înjură zi de zi măcar odată.După cum știi nu există om care să nu înjure în Romania,dar și în străinătate.
  • Mergi pe stradă,vine unu cu mașina în intersecție,e începător și gata bagi o înjurătură: Băi băgami-as p..a în mașina ta și în ăla care ți-a dat carnetul.
  • Mergi pe stradă,treci pe trecerea de pietoni,trece unu și nu îți dă prioritate și iată se mai formează încă o înjurătură: Bă tâmpitule unde ai învățat să conduci,bagati-ai p..a în măta.
  • În stația de autobuz sau orice mijloc de trasnport,aștepți de îți sare zeama pe nas,vine ală într-un sfârșit cu trolobuzu,intrii în el și spre nemulțumirea ta,deoarece nu merge aerul condiționat bagi o propoziție folosind organele sexuale: Bag p..a în șofer,el stă bine mersii acolo cu geamul deschis și noi murim de cald,băgami-aș p..a în el.
  • La școală,în ora de mate de exemplu te scoate GHIBOLU la tablă,pac îți pușcă un 2 si uite cum mai zboară o înjurătură: Băgami-aș p..a în proful astă,iarăși are ceva cu mine.
  • Mergi cu bicileta,neavând piste de bicicliști,treci pe trotuar,dai din clopoțelul ală sau strigi si iată mai formează unu o înjurătură: Bă boule,pe aici trebuie să mergi,nu ai loc pe stradă,tâmpitule!.Și așa exemplele pot continua la nesfârșit.Ia să închei și eu cu o înjurătură: În p..a mea s-a terminat și postul ăsta.Apropo,tu poți să te stăpânești?
Reactions: