Nu sunt model pentru nimeni,nici pentru mine

Știu,sunt un păcătos,n-ai ce să-mi faci.Vreau să dedic acest post tuturor care înjură zi de zi măcar odată.După cum știi nu există om care să nu înjure în Romania,dar și în străinătate.
  • Mergi pe stradă,vine unu cu mașina în intersecție,e începător și gata bagi o înjurătură: Băi băgami-as p..a în mașina ta și în ăla care ți-a dat carnetul.
  • Mergi pe stradă,treci pe trecerea de pietoni,trece unu și nu îți dă prioritate și iată se mai formează încă o înjurătură: Bă tâmpitule unde ai învățat să conduci,bagati-ai p..a în măta.
  • În stația de autobuz sau orice mijloc de trasnport,aștepți de îți sare zeama pe nas,vine ală într-un sfârșit cu trolobuzu,intrii în el și spre nemulțumirea ta,deoarece nu merge aerul condiționat bagi o propoziție folosind organele sexuale: Bag p..a în șofer,el stă bine mersii acolo cu geamul deschis și noi murim de cald,băgami-aș p..a în el.
  • La școală,în ora de mate de exemplu te scoate GHIBOLU la tablă,pac îți pușcă un 2 si uite cum mai zboară o înjurătură: Băgami-aș p..a în proful astă,iarăși are ceva cu mine.
  • Mergi cu bicileta,neavând piste de bicicliști,treci pe trotuar,dai din clopoțelul ală sau strigi si iată mai formează unu o înjurătură: Bă boule,pe aici trebuie să mergi,nu ai loc pe stradă,tâmpitule!.Și așa exemplele pot continua la nesfârșit.Ia să închei și eu cu o înjurătură: În p..a mea s-a terminat și postul ăsta.Apropo,tu poți să te stăpânești?
Share:

Un comentariu:

  1. unii se aptin,dar in gandul lor numai ei stiu.Cu greu te poti aptine,doar daca mergi la biserica si te pocaiesti de pacate ai sanse sa scapi de acest gen de comportament.Dumnezeu poate schimba un om,omul nu se poate schimba singur asta e clar.

    RăspundețiȘtergere