Duet

Deci acesta este un post scris de mine si de Roxxy.:) Ceva nou , o să mai fac și in continuare , deoarece așa lucrează o echipă nu? Acuma despre ce este vorba? Există în lume , niște legi ciudate... Eu o să le scriu și dupaia le completăm. Să vedem ce iese...

  • In regiunea Madang, unde legile vechilor papuasi sunt inca in vigoare, sotul inselat are permisiunea si aprobarea celor din jur de a decapita amantul sotiei. Inainte de executie, amantul este obligat sa manance degetul iubitei sale. ( eu îl puneam să mănânce altceva )
  • În Arabia Saudita, o femeie are dreptul sa divorteze de sotul ei daca acesta a refuzat sa-i faca cafeaua. ( În România probabil divorțează dacă nu o duce la mall )
  • In Franta, este interzis sa-i pui porcului numele de Napoleon. ( da , cine a zis că îi punem porcului?:)) , îi punem la oameni! )
  • In Indonezia, pacatul masturbarii este pedepsit prin decapitare... ( îmi taie capul ăla de jos? )
  • Legal si teoretic vorbind, in Arkansas, barbatului ii este permis sa isi loveasca sotia o data pe luna. Executarea gestului de doua ori pe luna este insa echivalenta cu inchisoarea. ( păi o lovește 1 dată da bine... )
  • In Eureka ( Nevada, Statele Unite ale Americii), daca esti barbat si ai mustata, nu ai voie din punct de vedere legal sa saruti o femeie. ( dacă ai păr la stâlp , ai voie să faci sex? )
  • In Lebanon, persoanelor de sex masculin le este permis legal sa intretina raporturi sexuale cu animale. Cu o singura conditie: acestea trebuie neaparat sa fie femele! ( WTF!!! Ăștia fac chestii dealea cu zoofili. Gen: Ea: Ce faci iubitule? El: Ling pisica si i-o dau... )
  • In Bangladesh, este interzis prin lege sa copiezi in timpul examenelor scolare. Pentru copiat, elevii trecuti de 15 ani pot primi pedeapsa cu inchisoarea. ( pfff , dacă această lege ar fii în România , toți erau deja la închisoare... )
  • In Scotia, esti obligat legal sa deschizi usa si sa poftesti inauntru orice persoana (chiar si un necunoscut) care iti cere permisiunea de a utiliza toaleta. ( dute mă , eu îl mai iau și la bătaie... cum să las un om în casă să imi cace toaleta?... )
  • În Elveţia este interzis trasul apei la toaletă după ora 22:00! La fel de bizar: este interzisă uscarea rufelor afară într-o zi de Dumnincă! ( deci acolo îți faci treaba mare înainte de 22:00 )
  • Grecia: În 2002, jocurile video sunt interzise. Teoretic, asta înseamnă că şi jucând Doodle Jump pe iPhone-ul personal, încalci leagea! ( nu-i nimic , nu trebuie să ne vadă... )
  • Franţa:  Ştiaţi că se consideră încălcare a legii să vă sărutaţi pe peronul din staţia de tren?Data viitoare, luaţi-vă “la revedere” înainte să ajungeţi pe peron! ( să știți că e permis să vă aruncați unul pe celălalt în fața trenului... )
  • Datorită sistemului juridic “deosebit”, America deţine supremaţia pentru cele mai ciudate legi întâlnite:
    Alabama: Nu ai voie să conduci o maşină legat la ochi! ( da ce ești Chuck Norris să poți să conduci legat la ochi...? )
    Florida: Este interzis femeilor necăsătorite să se arunce cu paraşuta într-o zi de Duminică! ( oare se sinucid? )
    Arizona: Dacă eşti prins furând săpun, eşti obligat să te speli pe loc cu acel săpun până se termină! ( este și supranumită legea : Spalăți-vă până la os!!! )
Share:

4 comentarii: