30 ianuarie 2012

Fuck ACTA!

Acordul anti-piraterie ratificat si de Romania le permite autoritatilor sa ne verifice calculatoarele si telefoanele pentru a vedea daca toate programele pe care le avem sunt licentiate. Potrivit specialistului in comunicare new media, Dragos Stanca, ACTA contine multe lucruri pozitive, insa lasa loc si de multe abuzuri.
“Spre exemplu, este vorba de dreptul de a se verifica daca tot ce exista pe calculator sau pe un mobil este licentiat. In esenta, lucrul asta nu este un lucru rau. Insa, pe acest pretext, o autoritate poate sa-mi intre in telefon sau in calculator, fara un mandat din partea unui magistrat”, a spus Dragos Stanca.
Sursă.
Eu sincer mă chiș pe ACTA lor. Auzi la ei să interzică pirateria:)). Păi normal , cei din Guvern se uită la filme porno , luate de pe torrent , dar eu nu pot. Știi ce îmi place , românul abia are bani să cumpere o pâine , dar are 200 de lei puși acolo bine , să cumpere un joc. Cei din Guvern să deschidă bine ochii și să vadă adevărata față a României. Halal țară , condusă de boi! Deci STOP ACTA!
Reactions: