16 ianuarie 2012

Nu ți-e rușine?

Bun , sunt obosit , deci nu vreau să o lungesc prea mult. Despre ce este vorba mai exact. Despre plagiatorii ăștia de pe net , de care nu poți să scapi. Bine dacă mi-ai luat un post , te rog să pui și sursa , nu mă supăr , dar de ce il furi și te dai drept autorul lui? Adică dacă ai un blog de divertisment , hai să zicem că mai merge , nu am nimic cu tine , dar dacă ai un blog personal , nu știu dacă mai am aceleași sentimente. Pe lângă faptul că furi , mai și te scoți și juri pe familia ta că nu l-ai luat de la mine. De parcă nu e aceeași ordine. De parcă nu văd aceea greșeală? Este de necrezut ce se întâmplă. Am dat acuma vreo 2 zile de 2 deștepți care mă fac un copil inferior lor. Dacă vreți să știți , nu am 2 zile în blogsferă , poate nu sunt un blogger foarte bun , poate nici bun , recunosc dar nu trebuie să sari la mine pentru că îl aperi pe un coleg de-al tău. Dacă atât îți poate mintea nu am ce să îți fac , dar ai grija pentru cine sari în ajutor. Numai bine!
baiatu Q.Q cred ca ai probleme :! la mansarda :! de ce te-ar include ? o.O meriti sa faca asta ? lai invatat despre blogging ? :))) fi serios o.O asta inseamna ca mai invatat si pe mine despre blogging ? :! hai fi serios baiatu ;) in ziua de azi gasesti orice pe net ;D <3 take care baiatu :o3 si lasal pe dragos in pace :-? daca nu sti sa vorbesti frumos ;p.
;D Robotzi Rules ( jiermii :-" ce episod era ? :)) )
Nu că vorbește frumos? Mă amuză sincer!
UPDATE!
Poi ;D in primul rand :-? nu cred ca e un lucru de laudat acela de de a sti blogging :-?. Pe mine una nu ma intereseaza despre blogging pentru ca mi-am facut blog ca sa imi astern gandurile si sentimentele acolo daca tie nu iti place ai dreptul de a crede ce vrei. 
Alt lucru :-? cum scriem o.o asta e pur si simplu problema noastra nu crezi? adica daca noi suntem * analfabeti* asa cum spui tu lasa-ne sa fim asa. Eu una nu consider ca e important cum spui un gand ci valoarea acelui cuvant. 
Ca nu scrie de unde ia :-? nu cred ca e important pentru ca e un blog personal si poate nu a luat acel lucru exact de la tine ci de la altcineva ;p doar ca a fost o coincidenta. Nu inteleg de ce te enervezi o.o daca nu iti place acest blog sau blogul meu nu esti nevoit sa il citesti sau sa intri in el. Odata ce ai intrat pe blog inseamna ca te intereseaza aceea persoana. Si in plus de ce jignesti? ce crezi ca rezolvi? Pe mine una nu ma incalzeste cu nimic ^^ cum am mai spus fa pace cu Dragos daca nu sunteti prieteni macar lasal in pace ^^ orice ti-a facut chiar nu inteleg de ce traiesti cu ura. Eu una nu vreau sa ma cert pur si simplu suntem in niste tari in care democratia e la putere. 
Am citit ca ai fost la demonstratie. Foarte bine ;D ca susti tara. asa facem si noi dar din pacate nu putem fi acolo sa o ajutam fizic dar putem sa ne rugam pentru tara si sa fim acolo psihic. Tara are nevoie si de ajutor psihic ^^. Asa ca te rog ;D lasal pe Dragos in pace sa scrie ceea ce vrea in blogul lui si despre ce vrea ^^ Multumesc. 

Apropo ;D nu te lua de mine ca nu ma cunosti deloc ;p asa cum nici eu nu ma iau de tine ci doar imi spun parerea ;D.
Cine de cine se ia? Eu cred ca ea de mine dar să lăsăm așa că nu avem cu cine să comentăm.
Reactions: