Se termină


Pentru toti cei care au urmarit si urmaresc cu mare interes House M.D., vestea de astazi nu este una tocmai roz: compania Fox a anuntat sfarsitul serialului. Episoadele sezonului opt, transmise anul acesta, vor incheia seria cazurilor rezolvate de uimitorul doctor specialist in diagnosticari, Gregory House.
Producatorii executivi ai serialului, David Shore, Katie Jacobs si Hugh Laurie si presedintele Fox Entertainment, Kevin Reilly, au lansat un comunicat de presa in care se mentioneaza:

“Dupa multe deliberari, producatorii (serialului) House M.D. au decis ca sezonul 8 sa fie ultimul. In luna aprilie a acestui an vom avea finalizate 177 de episoade, insemnand cu 175 mai multe decat oricine s-ar fi asteptat in 2004. Decizia de a pune punct show-ului acum este una dureroasa (...) pentru ca serialul in sine a fost o sursa de mandrie pentru toti cei implicati in el (...). Producatorii si l-au imaginat intotdeauna pe House ca pe o creatura enigmatica, el nu ar trebui sa fie niciodata ultimul care pleaca de la petrecere. Asa ca, cel mai bine ar fi ca el sa dispara inainte sa se opreasca muzica, cat inca mai exista (...) ceva mistic in aer."

Serialul House M.D a fost lansat in noiembrie 2004 si nu parea sa reziste prea mult. Publicul s-a lasat mai greu ,,prins" de povestea doctorului antisocial capabil sa aduca lumina in cele mai complicate si mai inselatoare cazuri medicale. Treptat, insa, serialul-drama a devenit una dintre cele mai de succes productii ale Fox Entertainment. Ultimele sezoane au fost, insa, mai greu de realizat. Costurile de productie au inceput sa creasca, iar audienta a inceput sa scada. De altfel, anul trecut, House M.D. a fost pe punctul de a fi anulat.

Cu regret spunem si noi adio pastilelor de Vicodin luate de House, lupusului, deficitului de vitamina K si altor diagnostice care si-au facut aparitia in serial.
Sursă!
Share:

5 comentarii:

  1. Ştirea asta a apărut acum ceva timp într-un număr al ziarului Ring, când Hugh a declarat că a fost "prea răsfăţat" în acest serial şi nu va mai continua alt sezon... păcat :(.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt mai multe stiri. Am auzit mai multe variante.

      Ștergere
  2. Viata mea va fi mult mai trista de acum :(

    RăspundețiȘtergere