Locuri de vis din România (Tunelul Iubirii)

Bună din nou. Nu am mai scris de mult , știu , dar am avut o grămadă de treburi , pe care le-am rezolvat in cele din urmă. Acum , cum am terminat tot ce aveam de făcut , vreau să mă bazez mai mult pe blog. Încep astăzi printr-un post care are ca și scop promovarea locurilor/peisajelor din România. Da , ca să știți , avem foarte multe locuri în România care dau clasă multor alte locuri din lume! Astăzi încep prin a vă prezenta TUNELUL IUBIRII. Așa a fost poreclit un loc situat între Oțelul Roșu și Caransebeș.

O cale ferată abandonată din România, supranumită Tunelul iubirii, ce lega Oțelul Roșu de Caransebeș, este unul dintre cele mai romantice locuri din țară și figurează pe lista comorilor ascunse din Uniunea Europeană ce merită să fie vizitate. 

Parlamentul European a publicat pe site-ul său noua listă Foursquare cu 28 de obiective puțin cunoscute din Europa, câte unul pentru fiecare stat membru.

Este vorba de inițiativa 'Descoperă Europa', lansată anul trecut, cu ajutorul aplicației mobile Foursquare. Noua listă, numită acum 'Re-descoperă Europa', include obiective despre care legislativul european ne asigură că este foarte probabil să nu fi auzit niciodată. Un castel de nisip, un buncăr sovietic secret, un sat muzeu, fenomene geologice — sunt câteva dintre propuneri, reprezentând atracții pentru toate gusturile.

Lista 'Descoperă Europa' de anul trecut, care a inclus Transfăgărășanul, a fost vizualizată de peste 30.000 de ori pe Foursquare și 1.761 de persoane s-au înregistrat. Parlamentul a dat peste 300 de sfaturi pe această platformă socială, care au fost văzute de peste 120.000 de ori, au primit 1.761 de like-uri și 717 sfaturi au fost înregistrate în lista lucrurilor de făcut (to do list).

Share: