Bine v-am regăsit

Bună seara dragi cititori. Încep acest post cu mii de scuze adresate vouă, cei care mai citiți acest blog. Au trecut câteva luni bune în care nu am mai scris. Știu acest lucru și sunt foarte conștient că deținerea unui blog necesită și activitate din parte mea. Sincer să vă spun am avut multe treburi de rezolvat, iar facultatea mi-a ocupat cel mai mult timp din acesta. Sunt în ultimul an , deci mi-e greu să scriu zi de zi , dar aceasta nu este o scuză.

Nu o să mai promit că o să scriu foarte des , cel puțin nu acum când mă aflu în sesiune, dar sper ca după aceea să scriu cel puțin câte un post în fiecare zi. Nu promit, dar sper din tot sufletul să reușesc să dedic mai mult timp blogului.

În încheiere am să vă recomand și un film pe care l-am vizionat acum 3 zile, se numește Southpaw și mi-a plăcut foarte mult. Dacă doriți un film care să nu vă plictisească vă recomand să-l vizionați.


Boxerul Billy Hope pare că le are pe toate: o carieră impresionantă, o soţie frumoasă şi iubitoare, o fiică adorabilă şi un stil de viaţă luxos. Însă când tragedia îi loveşte familia, iar managerul şi prietenul lui de-o viaţă îl părăseşte, Hope ajunge în cea mai grea situaţie din viaţa sa. În acel moment, îi cere ajutorul unui salvator improbabil, de la o sală de gimnastică de cartier: Tick Willis, un luptător pensionat, care acum îi antrenează pe cei mai duri boxeri amatori din oraş. Cu viitorul său depinzând de îndrumarea şi tenacitatea lui Tick, Billy intră în cea mai grea luptă a vieţii sale, în vreme ce se străduieşte din răsputeri să fie iertat şi să recâştige încrederea celor pe care îi iubeşte.

Sursă.


Share: