Ultimul post pe anul acesta

Da , acesta este ultimul post pe care îl scriu anul acesta. Prin acest post vreau să vă transmit un An Nou plin de fericire alături de cei dragi. Deci mai bine zis , echipa KRobby.Net vă urează UN AN NOU FERICIT!!!
Ce am reușit să facem în acest an? Foarte simplu:
  1. 287 de posturi
  2. 864 de commenturi
  3. PageRank 2 ( am avut 3 dar se pare că am scăzut )
  4. 56 de like-uri pe pagina de FaceBook ( mulțumesc tuturor care au dat like )
  5. Și cel mai important: O echipă foarte tare:)
Ce o să fac anul viitor: Foarte simplu , mai multe posturi și tot ce este necesar să fac un blog cât de cât bun:) Numai Bine!
Share:

Interviu luat de la Roxxy

Bună , înainte de a începe , vreau sa îti mulțumesc pentru că ai acceptat să completezi acest interviu:).
Vreau să aflu câteva informații legate de tine , gen ( locul nașterii , orașul actual , vârsta , etc )
1. De ce ai ales să scrii pe blogul meu ( www.KRobby.Net )
2. Te afectează comentariile negative?
3. Cât ai de gând să continui pe acest blog?
4. Reprezintă bloggingul pentru tine o pasiune?
5. Dacă tot am intrebat-o pe Deea , vreau să te întreb și pe tine ce gen de muzică asculți:)?
6. Părerea ta sinceră legată de acest blog?
7. Si o ultimă întrebare. Ce te aștepți de la acest blog , mai bine zis , ce te aștepți de la oamenii care îți citesc posturile?
Cu asta am încheiat și acest interviu , îti doresc succes în continuare și Un An Nou fericit alături de cei dragi:)

Ceau :) M-am născut în Timişoara şi trăiesc în acest oraş de 18 ani.
1.Mi-ai oferit ocazia să public când am vreun articol creat în timpul liber.
2.Nu. Fiecare are dreptul la părerea lui, eu în continuare îmi susţin ideea sau părerea.
3.Atâta timp cât am idei de articole şi eşti şi tu alături.
4.Bloggingul nu mă pasionează,în schimb îmi place să combat ideile şi părerile mele cu alte persoane.
5.Orice gen, înafara de manele. Cel mai des ascult muzica pop.
6. Îmi place acest blog pentru că se bazează pe articole pe care le cunoaştem cât de cât şi sunt diverse, de la articole amuzante până la articole serioase din care se poate învăţa sau reţine ceva.
7.Vreau ca acest blog să continue aşa cum e,poate să progreseze mai mult, personal nu aştept nimic de la nimeni.
Mulţumesc. La Mulţi Ani ! :)
Share:

Interviu luat de la Dreamer ( Deea )

Bun , bun , bun , e primul interviu pe ziua de azi:>. Deci acum o avem alături de noi pe Deea. Da , este din nou o membră a echipei , si ce?
Vreau să aflu câteva lucruri despre tine înainte de a incepe ( locul nasterii , orasul actual , etc )
26 Septembrie,1994,Orșova, iar orașul actual este Timișoara:x

1.De ce ai ales să postezi sub numele de Dreamer?
Pentru mine, scrisul pe blog inseamnă relaxare.Iar înainte de a începe să postez pe blog m-am gândit care este lucrul care mă relaxează cel mai mult. Răspunsul era și încă este VISAREA. Întodeauna când am vreo problemă sau sunt prea stresată de viața mea curentă, mă bag ca într-o peșteră in interiorul creierului meu și dau drumul la imaginație. Deaici și numele de visător

2.Iți place să postezi pe blog?
Logic, foarte mult. Aș dori să am mai mult timp să scriu mai des.

3.Ce părere ai despre blog? Ce trebuie făcut să fie și mai vizitat , să aibă mai mult succes?
Hmm... Mă gândesc să aibă articole din toate domeniile, cât mai mulți oameni, cu interese diferite să găsească posturile noastre interesante.

4.Cât ai de gând să mai faci parte din echipa asta?
Atîta vreme cât ține blogul, atît voi sta și eu alături de voi !

5.Ce urăști cel mai mult la acest blog?
Nu pot să zic că nu imi place ceva la blog, deorece dacă nu mi-ar plăcea aș incerca să schimb. Sunt foarte mulțumită de blog

6.Ce gen de muzică asculți?
Lista mea e luuuungăăăăăă..... Voi pune câteva nume , să vă faceți o idee
Mettallica
Nirvana
Queen
Nightwish
Coldplay
Adele
James Morrison
Jason Mraz
Mika
Flo Rida
Maroon 5
AC/DC
Ozzy Osbourne
Guns ‘N’Roses      lista poate continua …..

7.La câte posturi/săptămână vrei să ajungi?
Mă gândesc cam la 2.

8.Ai vreo părere proastă despre colegii de echipă?
Îmi place să lucrez cu ei , dar aș vrea să ii cunosc mai bine .

Si cu asta am încheiat , iți urez un An Nou Fericit alături de cei dragi:)
La fel si tie >:D<!
Share:

Amintiri , amintiri și iar amintiri.

Dacă în postul de mai jos , Deea ne-a vorbit despre amintirile ei , vreau și eu să mă exprim. Întotdeuna mi-am dorit să fac un post care să cuprindă trecutul meu. Trecutul meu e probabil la fel ca și al tău. Știi cum era înainte să apară calculatoarele sau telefoanele mobile. Eu sincer , eram pe afară mai toată ziua. Vara era raiul pe pământ. Nu exista zi în care să nu îmi chem prietenii și să stau cu ei până seara târziu , să joc diferite jocuri sau să stau pur și simplu la colț de stradă și să povestesc. Toate aceste lucruri mi-au rămas în memorie dar și în inimă. Îmi aduc și acuma aminte , acele țevi mai mult ruginite de la bunica mea din zonă , pe care îmi pierdeam mai toată ziua. Dănuț poate să vă explice și el , deoarece am copilărit împreună. Era ceva frumos , ceva ce în ziua de astăzi nu prea vezi. Poate sună aiurea acuma , dar când aveam în jur de 12-13 ani , făceam baze pe țevi. Tăiam copaci , puneam acoperiș , ne făceam loc pe jos , puneam parchet și ală îl furam , deci era ceva incredibil. Mai țin minte și tuburile cu cornete. Splendid! Ceva foarte tare! Nu am cuvinte , mai îmi aduc aminte cum mă chinuiam să îl confecționez , cum îl lipeam cu bandă adezivă , cum îl coloram sau cum îmi făceam amărâtele de cornete. Altă amintire ce mi-a venit pe moment este una foarte interesantă , distractivă dar și amuzantă. Jucam fotbal cu prietenii la colț de stradă , între 2 pomi. Faza amuzantă era că , întotdeuna când ne simțeam bine , apărea un moș care ne spunea să ne cărăm , cică îi prăfuiam geamurile. Hmmm , să vedem , îmi vine în minte jocul meu preferat , v-ati ascunselea pe care îl jucam doar seara sau noaptea. Eram vreo 20 dacă nu mai mulți deci vă dați seama ce senzații tari trăiam. Mai țin minte tonele de semințe pe care le mâncam la colț de stradă. Mergeam zi de zi la magazinul de pe colț și cumpăram semințe la kilogram. Luam câte 2-3 kilograme de semințe pe zi. La un moment dat , începea să mă usture limba. Să mă mai gândesc , sunt prea multe amintiri pe care le-am trăit. Hai să vă zic una haioasă pe care Dănuț și-o aduce aminte cu multă bucurie: Eram într-o noapte cam pe la 1-2 , stăteam la bunica lui în față. Știu că eram doar noi 2 , deoarece restul plecaseră. Stăteam și povesteam până când deodată se aprinde becul la vecina. Noi știam că peste drum stau 2 bunăciuni și am început să facem diferite suntete ceva gen: Aughhhh. După vreo 10 secunde maxim , ceva ce nu ne doream. Apare mama lor:)). Am tăcut din gură și ne-am făcut că plouă:)). Deci , cum să zic , nu am cuvinte , e ceva inexplicabil , ceva ce nu prea poți să exprimi în scris , este un sentiment extraordinar pe care eu îl pun într-un singur cuvânt și anume COPILĂRIE!
Share:

Amintiri crestate în lemn

De ceva vreme sunt foarte atentă în jurul meu. Observ natura, fețele oamenilor și lucrurile. Văd cum nimic nu stă pe loc, viața nu sta pe loc.Am observat de curând câte bănci sunt la mine în cartier.Niciodată nu le-am dat prea mare importanță.Ce lucru amuzant! Având în vedere de câte ori m-am așezat pe ele, in cât de multe contexte le-am folosit.  Acum mă gândesc la ele ca la un martor tăcut.Părtașe la tot felul de înâmplări si momente.

Dacă stau bine să mă gândesc o mare din amintirile mele importante, nu zic neapărat frumoase, le-am trăit pe o bancă . Ce ciudat sună.Acolo, pe lemnul tare am râs, am legat prietenii.Am desenat vise, uitându-ne la stele.Am pierdut nopți întregi într-un râs fără oprire, când „mai stau 10minute” devenea ora 3 dimineața.  Într-o zi caldă de vară, am stat sub lemnul ars,îndurerați de moartea unui om care nu merita să fie luat dintre noi. Aceeași bancă a avut grija de mica iubire care creștea în sufletul meu. Tot ea,a fost martorul tăcut atunci când mi-am pierdut dragostea, cînd tu m-ai părăsit, parcă nu m-am simțit atât de singură când reveneam la lemnul prea plin de amintiri. Am despicat firul in patru , am discutat probleme de interes internațional,banca noastră se poate mândri cu lucrurile pe care le-a învățat de la noi. Tot ea părea că râdea de noi când stăteam mahmuri fiecare pe colțul său într-o liniște totală. 

Mă gândesc cu mare drag la banca noastră.Știu că dacă s-ar întâmpla ceva și ar dispărea de acolo, o dată cu ea, amintirile mele și-ar pierde din culoare. Lucrurile din jurul nostru au câteodată talentul neplăcut de a ne trezi amintiri pe care poate am vrea să le dăm uitării, dar banca mea, nu face asta. Păstreză vie o parte din mine, o parte din noi toți.  Poate par o ciudată când spun ce importante sunt pentru mine câteva bucăți de lemn. Dar, poate asta e:Lucrurile mici și gratis, ajung la sufletul nostru.
Share:

Concert Duo Voice & Paula Seling

Da , am fost și eu la concertul organizat de Paula Seling și Duo Voice. Scuzați claritatea pozelor și a videoclipurilor , dar am stat acolo undeva departe și nici acustica nu era cine știe ce.


Share:

Haide la tanti vrăjitoare

Deci să vă explic mai bine. De vreo 3 zile dacă nu mai mult , se vorbește despre vrăjitoare. Da , despre alea gen Femeia Bărbat Miranda , Ochi-Chior Suedia și alea. Eu sincer nu pot să le înțeleg scopul acestor animale. Păi sincer , haideți la mine că vă ghicesc în urină și flegmă. Îmi dai 1 leu și îți ghicesc viitorul. Auzi cică unii au dat mii de euro , iar aceste zise vrăjitoare au greșit verdictul. Păi normal , dacă ești prost să mergi la ele. Dacă vii la mine o să ai noroc tot timpul. Dacă mergi la ele și le spui: Tanti Vrăjitoare , citește-mi și mie viitorul. Ea cica îl citește parcă ar fi Nostradamus și când ieși pe ușă dă mașina peste tine. Vii înapoi și ea îți spune că mai trebuia să dai 5 lei în plus ca să îți spună acest incident. Al dracu să fiți! Îmi place că unele dintre ele au făcut cică Școala De Vrăjitorie. Mna , pe malul râului sau la colț de stradă. Au și nume celebre ca ,Vrăjitoarea Boa$$ă , MercedesaCăNuAvemDacie , PirandaCăȘarpeNuEBun , MamaOmida , FlutureleBlack , CireșicaCăPrunaNuEGustoasă , etc. Deci sincer mai bine mergeți și vă împușcați cu tot cu ele. Dacă o să adun în fiecare zii peste 100.000 de vizualizări pe blog , atunci cred și eu în vrăjitoare. Glumesc normal , dacă strâng atâta știu că e doar meritul meu și al echipei , dar slabe șanse , foarte slabe. Deci , ce să mai zic , numai bine!
Share:

Stai jos , fă!

O să vă povestesc o întâmplare identică care se pretrece zi de zi când merg la școală. Și dimineața și după-masa , lumea se înghesuie la ușile autobuzului. Se calcă în picioare , nu așa. Dacă nu ești atent , te bagă sub autobuz și te folosesc drept scară. Să vezi ce urât fac babele și moșii , care dacă nu prind un loc liber , te blestemă până te ridici singur. Mai avem și categoria de oameni care vin cu 10 sacoșe la ei , abia urcă , dar în loc să se pună jos ei pe scaun , pun acele sacoșe din care câteodată curg fel și fel de chestii , zeamă mai bine zis. Cine știe ce cară ală pe acolo , ceva ciorbă și îi cade pe scaun , vii tu de exemplu și te pui pe acel scaun , iar după aceea constați că puți a ciorbă la fund. Am văzut azi , un om care a intrat în autobuz cu bradul. Deci să fim serioși. Cum să bagi un brad în autobuz , deală de 1.80. Nu aveam loc pe scaun , așa că m-am pus și eu acolo într-un colț , credeam că o să scap de lumea care se împinge și care te blestemă. Dar fix acolo , în locul acela minunat , lipsea un brad. S-a pus ăla lângă mine și de fiecare dacă când punea șoferul frână îmi dădea cu creanga în cap. Nu aveam loc să mă mișc , așa că am suportat bradul ucigaș. Mai era azi o femeie , care cică se chinuia să mănânce o pleșcăviță:)). Deci , din câte știu eu , nu ai voie să mănânci în autobuz. Dar na , femeia GHIBOL nu a înțeles și băgă în ea , de parcă nu a mai mâncat de 3 săptămâni. Curgea acolo pe jos zeama. Mai trece dracu un om și mai calcă și alunecă. Zeama e periculoasă , aveți grijă. Ce să mai zic. Numai bine! Aaa , era să uit , uite 1 melodie care mă face fericit!
Share:

Gata, s-a sfârșit! Nu s-a sfârșit! MUIE!

UPDATE! Numele blogului s-a schimbat(numele nu știu dacă este definitiv)! Aștept și un slogan! Am găsit și slogan deci , nu mai am ce să vă spun decât numai BINE în viață! Salut!
Bună , adică chiar nu e bună. Nu e un post pe care să îl scriu cu cea mai mare plăcere , dar trebuie , deoarece mulți nu au văzut mesajul acela din postul precedent. Mă retrag! Pe o perioadă nedeterminată! Da ai văzut bine , mă retrag din blogsferă. Nu ai cu cine , sincer. Deci nu că vreau să mă plâng , să îmi faceți monumente dar chiar trebuie să fac acest post. Ce am realizat în 8 ani? Da , am uitat să vă spun , am început la vârsta de 10 ani. Primul blog nu era cine știe ce , nu știam absolut nimic , dar am avut oameni care m-au ajutat să învăț și le mulțumesc din toată inima pentru asta. Am avut cred că mai bine de 6-7 bloguri , nici eu sincer nu știu câte. Cele mai importante au fost KRobby.Com și acesta. Cu aceste 2 bloguri am cunoscut cu adevărat ce înseamnă și cu ce se mănâncă blogging-ul. Acest blog a fost conceput inițial pentru a ajuta oameni. Am vrut să întemeiez o echipă pe care să o învăț câte ceva. Am reușit , eu așa cred. Mi-am format o echipă care o să posteze pe viitor. Deci , eu cred că mi-am dus scopul până la capăt. Am scris în viața mea mai bine de 3000 de posturi. Da în 8 ani , chiar dacă multe posturi erau formate din imagini sau muzică. Acum pe acest blog am scris peste 250. Sper să mai intrați din când în când pe blog și să citiți posturile anterioare. Numai bine!


Da , nu s-a sfârșit pulă! Mi-am revenit și sunt gata de o nouă provocare! Pentru toți cei care m-au insultat și au dansat pe mese nu am decât cuvinte de laudă: MUIE! Mi-am revenit și sunt gata de luptă! Ce m-a făcut să mă răzgândesc? Prietenii! Toată lumea întreba cum de mă las? Le-am zis problema și de atunci , din ziua în care am zis că mă las , parcă s-a rupt ceva! Dar nu e nimic , mi-am revenit asta e important. Haide , am un chef nebun să scriu posturi! Am și ceva idei , dar le las pe zilele următoare! Scuzați , dar sincer eram confuz la început , acum nu am decât ură pe care vreau să o exprim! Numai Bine!
Share:

Chef de concert ??

Hello, hello !

Am avut o saptamana groaznicăăă, de fapt, ce sa mai zic, o lună nașpa și așa am poftă de distracție. Din fericire pentru mine, știu ce fac vineri seară. Voi știți?Dacă nu, vă zic eu :)

O prietenă de-a mea organizează un concert in club DAOS, dacă ați auzit de el. Este in Timișoara vis-a-vis de Pasmatex.
Concertul este organizat de asociația pentru liceeni Youth Bank.Această asociație are scopul de a sponsoriza proiecte gândite de liceeni. Eu cred că este ceva foarte important, chiar merită.

Formația se numește ALL IN GREEN și își lansează albumul. Stilul lor este Alternativ pop-rock/Electronică
Concertul are loc mâine de la ora 9 in DAOS, biletul costă 10 lei și se poate cumpăra de la intrare.



Vă las și afișul :)



Cu drag, DREAMER .
Share:

Întâmplarea ta haioasă

Bun , după ce m-am consultat cu Roxy , m-am decis să fac un post tare. Prin acest post putem să ne cunoaștem mai bine între noi sau pur și simplu să râdem unul de celălalt. În ce constă postul. Păi după ce tot mi-am adus aminte de copilărie , am zis să fac și un post în care fiecare să lase un comment cu întâmplarea lui haioasă petrecută desigur în anii de glorie:)). Să încep eu:

Pff , mi-e greu să clasific. Hmmm , nu știu dacă e cel mai amuzant dar e cel puțin haios. Știu că într-o zi , de vară , soare , caldură , apar și eu în peisaj. După ce am făcut duș , mă pregăteam să ies afară. Deoarece era spălat pe jos în bucătărie , maicămia plecase de acasă fără să îmi spună că bucătăria se transformase în patinuar , apar din nou eu în pantaloni scurți bucurându-mă de aceea zi frumoasă. Deodată sună telefonul aflat pe pult în partea din capăt a bucătăriei. Aici intervin eu , SUPERMAN! Fugind să văd cine este și să-i răspund , m-am dus la dracu pe gresie. M-am întors cu roțiile în sus. Cum vreți voi să spuneți. După ce mi-am dat un spate de gresie și un cap , mai de telefon îmi ardea. Desigur după ce mi-am revenit , deoarece nu e plăcut să-ți f..i un cap de gresie , răspund la telefon și o voce a unui prieten mă întreabă EȘTI BINE MĂ! Da sunt foarte bine , după ce mi-am făcut un cucui și o vânătaie pe spate. Acum urmați voi!
Share:

Ție nu ți-e dor?

Vreau și eu să vorbesc despre copilărie. Știu că poate ați citit și pe altundeva posturi de genul acesta sau chiar la mine dar vă spun cu mâna pe inimă că acest post este diferit. Vreau să trezesc din voi măcar o parte din trecut , să vă amintiți de trecutul petrecut afară , jucându-vă cu prietenii diferite jocuri sau știu eu ce. Foarte mulți dintre noi , au stat măcar odată la colț de stradă mâncând semințe , povestind sau jucându-se ascunsa. Îmi aduc cu drag aminte de vremurile când aveam 10-11 ani și stăteam la colț de stradă cu o mână de copii , povestind și mâncând semințe. Pe mine sincer , în perioada vacanței mă băgai în casă la 1-2 noaptea. Chiar dacă rămâneam doar 2 stăteam și povesteam fel și fel de chestii. Îmi aduc aminte că , locul meu preferat era la bunica mea. Acolo aveam cei mai mulți prieteni. Ori că mergeam spre seară la fotbal , ori mâncam semințe și stăteam la o bârfă , important e că ne-am simțit bine. Jucam și jocuri cum ar fii: leapșa , baba-oarba , ascunsa , prinsa , etc. Ce vremuri! Acuma stai și tu 2 secunde și aduți aminte de acele vremuri. Nu erau mai frumoase decât acestea din ziua de azi? Știu că la bunica mea , aveam niște țevi pe care stăteam ori că era vară , ori că era iarnă. Nu exista zi în care să nu ies afară. Era paradisul pe pământ când mă duceam și sunam la prieteni la poartă și ieșeam cu toții afară. Am intrat împreună și in belele. Țin minte că jucam 21 la colț de stradă , poarta fiind alcătuită din 2 copaci. Ce vremuri!. Câte înjurături am auzit de la moșul de pe colț care tot ne spunea să plecăm , deoarece faceam praf și îi murdăream geamurile. Mai era și treaba cu tuburile și cornetele. Mi-am rupt degetele făcând cornete , dar nu am nici un regret. Ne întreceam care are cel mai tare tub:)). Aveam echipe , ne împărțeam și ne luptam. Stai și gandește-te și tu la momentele acelea. Ce zici? Ți-am atins puțin viziunea? Trecutul? Mi-e dor de acele vremuri! Numai bine!
Share:

Vreau


Vreau să stau intinsă pe spate și să mă uit la stele.
Vreau să fie cald.
Vreau să fiu acolo departe,printre munți
Vreau să aud pârâul curgând liniștit, ca și cum m-ar  aisgura că totul va fin bine.Vreau să pot împrumuta calmul apei  care curge cristalină și neîncetat .
Vreau să închid ochii și să pot zbura departe de aici, departe de sentimentele care  încet, încet se îngălbenesc , deoarece tot mai mult timp trece peste ele.
Vreau să simt mirosul crud de verdeață
Vreau să respir aer  tare de munte de cât mai sus.
Vreau să plouă,atât de tare, să cadă valuri intregi peste pământ și peste mine. Să spele toată cenușa ce a rămas în urmă,inima mea să fie intactă iarăși.
Vreau ca cineva să mă strângă în brațe atât de tare încât să mi se oprească respirația.
Vreau să devin iarăși acel cineva din trecut, pentru care visele deveneau realitate .
Vreau să încep să construiesc noi amintiri cu oameni vechi .
Vreau să iubesc  oameni, locuri, natura, animale, VIAȚA.
Însă, ce fac încep prin a visa, primul pas? Sper că nu și ultimul....


Share:

Ești un om

Pur și simplu SUPERB!
Eşti un……om.
Eşti doar un om între alţi 7 miliarde,de pe o planetă care alături de alte 7 planete alcătuiesc 1 sistem solar între alte 100 de miliarde de sisteme solare care alcătuiesc o galaxie între alte 100 de miliarde de galaxi..

Stele-numai 100 de miliarde de trilioane.
Înmulteşte o familie cu alte 7 miliarde de familii de pe acest pământ şi conştientizează că nu eşti nici buricul pîmântului, nici Chuck Norris şi nu poţi tu să faci legea în lume.
Acest univers este atât de mare şi dacă începi să-l explorezi chiar dacă nu eşti om de ştiinţă, nu te vei plictisi niciodată. Este o perspectivă a aşezării noastre în univers, asupra căreia e bine să zăbovin din când în când. Nu trebuie să facem din ea mare chestie şi să uităm de viaţa cotidiană unde trebuie să ne descurcăm, dar nici să trăim pe acest pământ şters, comun…rezumându-ne doar la televizor,frigider,shopping şi manele,…nu ca nu ar avea farmecul lor.

În opera ştiintifică al lui Stephen Hawking, unde sunt toate întrebările posibile legate de univers, toate răspunsurile date de mii de ani duc la Dumnezeu. Şi cercetările ştiintifice nu îl contrazic, dimpotrivă ,îl confirmă. Originea acestor lucruri nu se poate confirma altfel. Să vă pocnească aşa o minunare emoţionantă până la piele de găină, măcar o dată în viaţă, când aveţi dintr-odată revelaţia că îi mega extraordinar că Dumnezeu a facut lumea asta atât de mare şi de spectaculoasă şi ca a fost aşa de drăguţ că ne-a pus şi pe noi să o vedem şi să ne bucurăm de ea. Cu cât aflăm mai multe despre univers, cu atât întelegem că locul nostru în univers este mai neînsemnat decât credeam odinioară. Au existat epoci întregi, mii de ani în care oamenii credeau că noi suntem buricul universului,că soarele se învarte în jurul pământului, că pământul este plat şi că se află în centrul universului şi de asemenea universul se învarte în jurul nostru.
Dumnezeu a facut toate acestea,acest univers atât de mare şi minunat, ca tu să devii cocalar.Nu este o jignire adusă universului?.....şi tu eşti o piţipoancă. Avem impresia că toata lumea se învarte în jurul nostru,avem impresia că suntem minunaţi,dar nu facem decât să ne arătăm şi mai mult naivitatea.Trebuie să devenim oameni,nu să ne prefacem.
Având la bază acest subiect, se pot deschide încă alte 100(crearea noastră cât şi alcătuirea,scopul nostru,perfecţiunea,etc),dar fiecare om de pe pământ trebuie să aibă cunoştiinţe minime legate de această temă. Încercaţi să vă faceţi călătoria prin viaţă cât mai plăcută şi să iubiţi tot ceea ce vă înconjoară.
Te crezi atât important? Uită-te la cer. J

Share:

Scapă de Status Changer!

Poți să scapi de prostia aia de status changer , faceți așa: Messenger -> Preferences -> Ignore List -> si apoi Click pe “Ignore anyone who is not in my Yahoo! Contacts” bifați aia și gata:) Numai Bine!
Share:

Arătați-vă adevărata față!

Toată lumea mai nou participă la campania aceea organizată de ProTv: De ce iubesc România! Toată lumea are avatare tăiate cu drapelul național și cu poza lor în mijloc sau diferite poze cu steagul național. Toată lumea e mare român în momentele acestea. Toată lumea se înregistrează și își urcă video-ul pe net să vadă prietenii ce patriot poate să fie. Într-o propoziție putem rezuma așa: Toată lumea iubește România. Cum dracu? Acum câteva săptămâni unii vroiați să plecați din țară și deodată iubiți această țară? Cum vine asta? Faceți-mă și pe mine să înțeleg. Nu pot să spun că nu iubesc România , aici m-am născut , aici am familia/prieteni , iubesc peisajele și cam atât. Unii oameni sunt prea proști , nu o ducem bine , învătământul e dus cu pluta , spitalele sunt murdare și așa numite: Vi în spital cu 1 boală primești gratis încă 3 ,  conducerea țării mai bine nu exista așa că nu pot să spun că nu iubesc România. Îmi dă o senzație aparte , mă simt foarte bine când mă trezesc și mă gândesc că urmează încă o zi trăită aici. Numai Bine!:)
Share: