21 mai, lumea mai trăiește 1000 de ani

Iată dragi prieteni,este 21 mai ziua în care un tembel a zis că se sfârșește lumea.Dar eu văd că încă trăim,asta e bună nu?Sincer cred că este o prostie faza asta.Sfârșitul lumii trebuia să vină de 30 de ori până acum,dar se pare că trăim.Deci să vă spun ceva,nu vă mai luați după acești oameni care pur și simplu vor să-și facă publicitate.Voi vedeți cât haz de necaz a făcut știrea asta,ce campanii de promovare s-au făcut,dar omul acela stă acasă și cică se uită la TV cu familia la sfârșitul lumii.Deci încă o țeapă luată de cei care cred în prostiile astea,cred în oameni care vin la Tv cu Biblia în mână.Sfârșitul lumii vine când vrea Dumnezeu,nu când vine un cretin și se laudă că a făcut nu știu ce calcule și Pac a rezultat din teoria coi-lung că vine sfârșitul.Vă zic noapte bună și un sfârșit de lume frumos la culcare.
Share:

6 comentarii:

  1. Link Exchange
    Nume:Spooky Shit
    Adresa:http://very-spooky-shit.blogspot.com/
    Descriere:World of paranormal

    RăspundețiȘtergere
  2. Va rog nu luati in seamna acest articol deoarece nu este adevarat. SFARSITUL LUMII a venit. Eu scriu acest comentariu de pe lumea cealalta si va spun, acest individ incearca sa va induca in eroare. SFARSITUL LUMII chiar a venit.

    Acest comentariu este un pamflet si trebuie tratat ca atare. See you on the other side. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Muresan Andrei
    Rezolvat,astept sa ma adaugi si tu:).

    RăspundețiȘtergere
  4. @Bruno
    Asta e buna:)).Ne vedem acolo:)).Aduc si o Cola sa ne paraie mai bine ficatul:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu te-am adaugat in dreapta sus vezi :)

    RăspundețiȘtergere
  6. asta o fost o mare prostieeee la fel ca toate celelalte inventate de ei cu privire la sfarsitul lumii.nimeni nu stie cand va fi.:)).:*

    RăspundețiȘtergere