Oare ce iși doresc oamenii de la persoanele din jurul lor

Îmi trenură degetele pe tastatură încercând să scriu acest post. Nu mi-a fost niciodată mai greu să scriu un post în viața mea. De ce trebuie să îl scriu acum numai eu știu , totul se învârte in cap și simt că trebuie să îl scriu. Totul din jur îmi spune să scriu acest post , vreau să mă opun, dar nu pot. Deci să trec odată la subiect.
,,Ce își doresc oamenii de la persoanele din jurul lor,, O întrebare pe care încerc să o rezolv. Să îți spun sincer niciodată nu prea am știut ce vrea o persoană anume de la mine. Concret niciodată nu am fost bun la asta. Însă , încetul cu încetul am prins putere și am reușit să descopăr. Oamenii au vrut multe de la mine pe parcursul aniilor , unii ajutor în diferite domenii , alții diferite sfaturi , etc. Însă cel mai greu mi-a fost să mă împart pentru fiecare. Chiar dacă de multe ori nu reușeam să fac acest lucru , rămâneam cu conștiința împăcată că măcar am încercat. Foarte greu mi-a fost însă momentul acela când am ajutat , apoi am primit o grămadă de reproșuri. Însă am crezut în mine și am reușit să trec peste. Am știu mereu că există cineva în aceea mulțime de oameni care încă crede în mine. Care oricât de dezamăgit/ă ar fii , tot va crede în mine. Și nu am gândit prost , tot timpul am avut pe cineva care a crezut că pot să fac ceva. Ca un exemplu , când mi-am deschis pentru prima oară blog-ul , am vrut să ofer la cât mai multă lume informații utile , posturi de calitate din care să învețe , la unii a prins însă ideea , iar unii m-au contestat. Nu m-am lăsat , am luptat și acum sunt aici și vă scriu acest post , încercând să ofer ceva bun spre citit dar mai ales de băgat la cap. Foarte multă lume se întreabă pe sine însuși ce doresc oamenii de la ei. Păi diferă de comportament , de om , de țară și de foarte multe lucruri. Poate unul din Africa își dorește de la cei din jur un pahar de apă , iar unul din celălalt capăt al lumii își dorește un telefon. Totul se leagă , dar după cum spuneam , totul depinde de mentalitate. Eu cred că,  pe primul loc în lista dorințelor se află dragostea. Așa cred eu. Ce să fac , sunt mai diferit. Nu există loc pe pământ unde să nu își dorească un om de la altul afecțiune , protecție , fericire și dragoste. Așa cred eu. Sper că gândesc bine. Eu sper că dacă ai citit acest post , să înțelegi și ceva din el. Numai bine!
Share:

2 comentarii:

  1. Eu cred ca unul din cele mai importante lucruri la care trebuie sa te astepti/sa oferi este respectul. Respectul sincer si reciproc. De acolo pornesc relatii bune/proaste de orice si de prietenie si de dusmanie si de ce vrei tu . :D

    RăspundețiȘtergere