Nu lăsa telefonul să îți controleze viața-Partea 2-a

 Bună din nou dragi cititori. În primul rând vă doresc un Paște fericit alături de cei dragi. Să începem postarea. 


Acum mai bine de 8 ani am făcut o postare scurtă despre subiectul dezbătut astăzi. Aici găsiți postarea (https://krobby.blogspot.com/2015/09/nu-lasa-telefonul-sa-iti-controleze.html). Trebuie să revin cu unele treburi legate de aceea postare. 


Niciodată nu mi-a plăcut să stau pe telefon foarte mult timp. Am încercat de fiecare dată să fac altceva , înafară de a sta cu capul plecat în telefon. De multe ori mi-a ieșit , iar probabil la fel de multe ori nu mi-a reușit. Haideți să vă povestesc eu pe scurt de ce telefonul distruge societatea în general.


1. Comunicarea: da , comunicarea este simplă când vorbești cu o persoană de pe telefon. Însă situația se schimbă când persoanele se văd față în față. Mai nou din câte am văzut , lumea se pierde face 2 face , nu prea au încredere în ei , sunt rușinați , nu mai au cuvintele la ei ș.a.m.d. 


2. Rețelele de socializare: să nu mă fac înțeles greșit. Rețelele de socializare au și un rost al lor bun , dar mă refer strict la oamenii care își crează un profil pe un anumit site de socializare , se dau într-un anumit fel pe internet și în viața reală sunt complet diferiți. Chestia aceasta nu am înțeles-o niciodată și probabil nu o voi înțelege nici pe viitor. 


3. Site-urile de dating: în principiu, scopul lor când au fost create , au fost bune. Între timp , au apărut conturile false , oamenii care își fac publicitate pentru anumite site-uri. Cel mai trist este când o persoană își face un cont fals doar pentru amuzament. Cea mai penibilă chestie posibilă , din punctul meu de vedere. 


4.onlyfans: cred că toată lumea știe despre ce este vorba în acest site. Plătești să vezi femei dezbrăcate , când internetul este plin de filme porno gratis. Ce să faci în viață când este greu. Simplu , onlyfans. Probabil doar cei fără minte pot să plătească , la fel cum și cei fără minte ajung să își vândă trupul pe site. Probabil mulți o să mă ia la mișto și o să le ia apărarea , dar este punctul meu de vedere. 

O să continui și cu partea 3-a , dar momentan este de ajuns. O zi bună.




Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu