Ce face dragostea din om?

În următorul post am să vă spun o poveste. Nu orice poveste ci una cu un cuplu pitzi-coca. Era odată ca niciodată un cocalar căruia îi plăcea să schimbe femeile ca pe ciorapi. Dacă pitzipoancele nu îi dădeau “obiectu muncii” cocalarul le dădea cu jet şi pleca. Norocul cocalarului a fost că a dat peste aceasta pitzipoancă care în dragoste ar face orice.ORICE. Cocalarul este ca un leu. Mai întâi “pândeşte prada” şi după aceea dă “marea lovitură”. Şi asa după 3 luni , MAGIC HAPPENED. Cocalarul a dat lovitura. Acuma că ştie că pitzipoanca îi oferă tot ceea ce vrea , nu vrea să o mai lase. Ca şi în orice cuplu , există conflicte. Acuma am o intrebare : Cum îţi dai seama? Verifici  facebook-ul şi ce vezi : Pitzi changed her relationship status from being engaged to single. Peste 3 zile : Married to single. Oare pitzipoanca s-a săturat să-şi satisfacă cocalarul? Fiind părăsită pentru a X oara , aceasta se preface ca şi cum nimic nu s-a întâmplat şi vrea să-l dea dracu pe cocalarul ei. Dar oare poate? Nu,nu poate. Fireşte că la fiecare postare a acesteia , se găseşte să  comenteze câte un viitor pretendent.
Câteva posturi ale acesteia pe facebook :
  • Tu ai să plângi , eu am să râd ! => În timp ce ea rade cocalaru vânează altă “gazelă”.
  •  Şi am invăţat să nu îmi mai pese ! => Cum să nu îi pese? A pus atâta “suflet”.
  •  Fără tine viaţa sens nu are. => În ziua precedent nu ii păsa,acuma se plânge.Decide-te femeie!!!
  • E la fel de tristă ca deşertul fără ploaie!
  • [simte-te !] => Hehe,mda.Ce glumă bună.
  • Mă poţi întoarce din drum, doar nu mă lăsa să plec. => Well,asta e.Dacă nu ai “semnat contract cu el” , te-a lăsat draga pitzipoancă.
Concluzie : un cuplu pitzi-coca într-o relatie nu îşi arată sentimentele ci ceea de ce sunt în stare să facă.
Sper că nu am fost prea rea. Dar când văd aşa ceva îmi vine să mă urc pe pereţi. Apropo,personajele sunt adevărate , sunt persoane pe care le cunosc.
Share:

Oameni nervoși

În primul rând vreau să vă salut din nou:). Astăzi m-am plimbat ca tot omul cu bicicleta. Până aici nimic anormal nu? Să vă povestesc mai în detaliu. În timp ce te plimbi cu bicicleta te aștepți să mai dai de un nebun , o proastă care să te mai lovească cu mașina , deoarece în țărișoara noastră nu prea există piste pentru bicicliști. Bun , deci după ce am făcut introducerea să trecem la cuprins.

În timp ce mă plimbam , am dat peste nebuni să spun așa. Azi era una cu un BMW X6 , eu frumos am trecut pe trecerea de pietoni cu bicicleta , culoare verde , iar ea a început să mă înjure din senin și să mă claxoneze din nu știu ce motiv. Probabil se grăbea , nu știu care era vina. Eu nu m-am putut lăsa mai prejos și i-am bagat vreo 3 înjurături , să vadă că pot fi și eu tare în gură fir-ar pițipoanca dracu. Dacă ai BMW ești mare și tare hă? I-am arătat eu , chiar dacă mulți o să mă judece și o să spună că nu trebuia să o insult , dar credeți-mă dacă de fiecare dată tăcem și ne ascundem nu o să ajungem niciunde. Seara la întoarcere , să nu comenteze șoferii , am luat-o pe pista de bicicliști. Până aproape de casă nimic anormal , relaxare , vânt plăcut , până am ajuns la o intersecție. Am trecut din nou pe trecere , de data aceasta nimic anormal , și dau să trec pe pistă , să fiu și eu om civilizat , să nu calc oamenii de pe trotuar. Merg cât merg , eram cu un prieten , iar la un moment dat erau 4 oameni în față care ocupau și pista. Merg în spatele lor , opresc la care unul dintre ei , mai precis o femeie: Ia la ăsta bă , ne calcă cu bicicletele , nu are pe unde să meargă + o înjurătură. Până la urmă am acceptat acele injurii și am trecut de ei. Ajuns aproape de casă , din nou dau de 3 oameni care ocupau pista. Merg din nou încet și le spun calm: Vă dați vă rog mai încolo să trec cu bicicleta?. Unu dintre ei , de data aceasta un bărbat spune în felul următor: Mă tu nu ai loc să treci pe altundeva , nu vezi că ne deranjezi? Hai pleacă! Eu tare în gură i-am răspuns înapoi: Bă imbecilule nu vezi că e pistă de biciclete? Ești chior? Și am plecat mai departe. Am terminat și cu cuprinsul , să trecem la încheiere.

În încheiere nu prea am ce să vă spun. Am ajuns acasă teafăr. E cel mai important , ne auzim în următorul post. Numai Bine!
Share:

Primul cuvânt: Post

Deci să revenim. Am promis că o să fac un post despre mine. Vreau să văd cum iese un post dat din comentariile altora. Deci să vedem:
Ella Mary: Vorbăreț: Chiar sunt vorbăreț , îmi place să vorbesc mult , să fac lumea să râdă , chiar dacă de multe ori reușesc sau nu. Întotdeuna am fost vorbăreț , niciodată nu mi-a plăcut să tac , am gură să vorbesc așa-i? Îți place sau nu e alegera ta. Eu o să fiu vorbăreț în continuare.
Adrian S.B: Simțul umorului dus până la extrem: Bine punctat. Chiar fac de multe ori acest lucru. Ăsta sunt eu! Așa îmi fac eu prietenii să zâmbească.
Dragoș: haios, într-un fel prostănac, dar îl accept ca best friend :): Deci , eu sunt prostănac când vreau , iar când devin al dracului de serios și deștept lumea nu mă prea place. E bine așa?
Roxy: sufletist,sociabil,distractiv: Sufletist DA , Sociabil DA , Distractiv DA! Pun mult suflet , cine mă cunoaște vede acest lucru. Sociabil sunt întotdeuna , iar distractiv am fost întotdeuna , chiar dacă câteodata mai mult sau mai puțin.
Annitu: Nu mă pot rezuma la un cuvânt, dar fie: prietenos: Îmi place să fiu prietenos , de ce să nu fiu? Cuvântul prietenos cred că mă caracterizează cel mai mult.
Mădălina: amuzant,sociabil,sufletist,încrezător,drăguț,prietenos,bun sfătuitor,înțelegător: Încrezător sunt , drăguț sunt , bun sfătuitor ( tot timpul îmi place să dau sfaturi chiar dacă câteodată nu sunt potrivite , dar gestul contează.) , înțelegător ( aproape tot timpul am încercat să îi înțeleg pe ceilalți , recunosc câteodată am dat fail ).
Deea: Ok, primu cuvânt care îmi vine în minte DESPRE tine : Paraziții: Ce tare :). Nu am crezut că o să scrie cineva acest cuvânt. Îi ascult pe cei de la Paraziții de la vârsta de 6 ani!. Mi-au plăcut , îmi plac , și o să îmi placă în continuare! Muzica lor este de calitate , reprezintă doar adevărul!. De ce să ascult altceva , când pot să îi ascult pe cei de la Paraziții. Deci , cei care spun că ascult manele să se gândească înainte să mă judece!.
Cu această propoziție închei , dacă aveți ceva nelămuriri postați un comentariu mai jos. Numai Bine!:)
Share:

Ăsta-i viitorul

Vă rog frumos cumpărați viagra cât mai apucați:)). Apasă te rog pe poză pentru mărire!

Share:

Leapșă de la Annitu

Am primit o leapșă de la Annitu , pe care chiar doresc să o rezolv. Să începem:
1)Luați cartea cea mai apropiata,deschideți la pagina 18 și scrieți aici rândul al 4-lea.
“La un pas doar de pragul aurorei , firele scânteietoare ale trasoarelor au țesut deasupra câmpului ciopârțit de canonada din ajun văl de borangic țiuitor.”( Zile de Front)
2)Fără să verificați,cât e ora?
12:45
3)Verificați! 
12:50
Share:

7

  1. Vrei să simți o mireasmă de Boss? O combinație de gaze cu parfum de femeie. Te invităm să tragi o tură cu tramvaiul 7 din Timișoara.
  2. Vrei niște nebuni care mâncă pită , soluția ta este tramvaiul 7.
  3. Vrei să îți spargi capul stând pe scaun , soluția ta este 7-le.
  4. Vrei să leșini , să cazi și să mori fără ca nimeni să te ajute? Acest tramvai este soluția.
  5. Vrei să plângi când nu e cazul , tramvaiul miracol te ajută.
  6. Vrei să vezi multe ciori? Acest tramvai este plin de ei.
  7. Și în încheiere , una clasică: Vrei nu vrei , 7-le îl iei:)).
Share:

Primul cuvânt

Deci , în primul rând să mă scuzați , deoarece nu am mai postat de mult un articol. În al doilea rând vreau să încerc un joc. Uitați regulile:
1. Scrieți primul cuvânt despre mine trecut prin mintea voastră.
2. Din aceste comentarii adunate o să fac un post haios sau depinde cum iese.
Share:

Love or not love ??



Hello ! După o destul de lungă absență am mai ajuns și eu să mă gândesc la blogușorul acesta plin de interese al nostru iar starea mea de azi care semănă cu un mare semn de întrebare, mă face să scriu ,să cer părerea și altora.

Nu am o experiență prea vastă în acesti 17 ani pe care i-am trăit până acum, dar aceasta este vârsta la care neînțelegerile cad năvală peste noi și chestia nasoală este că dor al dracului de tare . Mă tot întreb ce înseamnă "Dragostea" la vârsta aceasta . Există așa ceva !? Sau este doar o manifestare de orgoliu , atracție , obsesie, habar n-am !Teoretic , o relație înseamnă sacrificiu , nu înseamnă doar bine și frumos , când pleci la drumc cu cineva știi că nu o să fie unul lin și însorit . Dar, am observat că nimeni nu se mai înhamă la asta, toți vor no strings attached, fără niciun fel de responsabilitate. Urăsc faptul că acum nu pot face diferența între bine și rău în domeniul acesta . Poate pentru că nici nu știu ce e bine și rău . Îmi e teamă , dacă direcția la care mă hotărăsc să fie cea bună . Nu vreau să învăț din greutăți , aș vrea să pot știi pur și simplu care e persoana mea potrivită acum , exact acum .

Am observat că uneori noi putem fii tare răutăcioși. Ținem la o persoană cu toată inima și totuși orgoliul sau tot felul de idei preconcepute , își fac loc și pierdem persoana aia . În "vasta" mea experiență am fost de ambele părți . Am rănit fără să gândesc și am fost rănită . Și totuși nu pot face diferența între nepăsare și orgoliu. Nu reușesc să văd daca cei din jur chiar doresc să facă să fie bine sau pur și simplu pentru ei este o chestie care nu ține sub nicio formă de afecțiune .

Știu că toți greșim , toți rănim , chiar dacă nu vrem , însă cum poți găsi persoana aceea care să o poți ierta de fiecare dată fără să te gândești la ce este mai rău ?
Share:

Despre dragoste ( partea 2-a )

Buna,ma numesc Madalina si este primul meu articol pe blog.Vreau sa va vorbesc cate ceva despre dragoste.Dragostea este cel mai nobil sentiment trait de oameni. Prin dragoste inveti sa iubesti ,sa respecti si sa traiesti.
Dragostea e ca un vis.Vi s-a intamplat vreodata sa visati ceva atat de frumos incat dupa ce va-ti trezit sa incercati sa adormiti la loc ca sa va continuati visul?Asa este dragostea din punctul meu de vedere.Dar ati reusit vreodata sa va continuati visul?Nu!Asa este si dragostea.Dragostea adevarata e unica.Nu vine de doua ori in aceeasi viata.Din dragoste te schimbi,fizic si psihic.
Vezi lumea cu alti ochi.Vezi lucruri minunate pe langa care treceai poate zilnic si nu le vedeai.Florile au un miros mai puternic,pasarile canta mai frumos,cerul e mai albastru si multe alte exemple.
 Dragostea pentru mine e cel mai puternic drog.Cand iubesti esti atat de sensibil la tot ceea ce te inconjoara.Nu te mai poti concentra la nimic.Consider ca dragostea este tot ce avem ,este singura modalitate in care ne putem ajuta unul pe celalalt.Pentru a descoperi dra gostea ai nevoie de persoana potrivita pentru acest lucru.In caz contrar esti expus la pericolul de a nu intelege dragostea ,si poate chiar de a renunta la ea.
Aceasta este dragostea din punctual meu de vedere.

Share:

Melodia ta preferată

Bun deci să vedeți cum stă treaba. Pe blogul anterior am avut fix acest post. A avut succes , deci nu cred că o să iasă rău nici aici. Cum stă treaba:
  1. Trebuie să lași un comment cu melodiile/melodia ta preferată.
  2. Eu o să public fiecare melodie in post cu numele persoanei care a dat comment.
  3. Prin intermediul acestui post o să ne cunoaștem mai bine gusturile muzicale. 
  4. VĂ ROG SĂ NU POSTAȚI MANELE!  
BandOfBrothers:
  1.  Ombladon- Nici o lacrimă
  2.  Eminem- Not Afraid
  3.  Ombladon- Ultimul tren
  4.  Eminem- 25 to life
  5.  Eminem- Beautiful 
 
Gaby:
  1.  Ombladon- Traume
  2.  Ombladon- Egali din naștere
  3.  Eminem- A kiss

  1.  Johnny Logan- Hold me now

  1.  Veritasaga- Copilul din mine
  2.  Cedry2k- Cancer
  3.  Dj Undoo- Îmbracă sunetul ft. Praetor

Bruno:
  1.   Armin van Buuren feat. Cathy Burton - Rain (Maor Levi Remix)
  2.   Sander van Doorn pres. Purple Haze feat. Colin Janz - Timezone
  3.   Above & Beyond - Prelude
  4.   Orjan Nilsen - The Mule
  5.   Funkerman feat. Red Hot Chili Peppers - Otherside 2010 (Original Mix)

Mădă:
  1.  Slash- Gotten Feat. Adam Levine
  2.  John Meyer -Assassin
  3.  Justice -D.A.N.C.E.
  4.  Lionel Ritchie -Easy
  5.  Diddy- Coming home
  6.  Antonia- Marionette

Roxy:
  1.  Adele- Rolling in the deep
  2.  Ludacris- How Low
  3.  Snoop Dogg - Sweat
  4.  LMFAO - Party Rock Anthem ft. Lauren Bennett
  5.  Nicole Scherzinger - Right There ft. 50 Cent
  6.  Michael Jackson- You are not alone
  7.  Smiley- Dream Girl
  8.  SecondHand Serenade- Your call 

  1.  ATB - Ecstasy 
  2.  ATB - You're Not Alone
  3.  ATB - Long Way Home
  4.  Tiësto - Just Be
  5.  Armin van Buuren vs Sophie Ellis-Bextor - Not Giving Up On Love
  6.  Armin van Buuren ft Sharon den Adel - In and Out of Love
  7.  Tiesto feat. BT - Break My Fall

  1.  Guess Who- Unu,altu 
  2.  Antonia- Marionette
  3.  Raluca- Out of your business
  4.  Starchild ft Allexinno- Senorita
  5.  George Hora- I Need Somebody
  6.  Keo ft Skizzo Skillz- Fac ce vreau
  7.  Eli ft Mark si George Hora- Fiecare face ce vrea
  8.  Jeremih ft 50 Cent- Down on me
  9.  Nicole Scherzinger ft 50 Cent- Right there
  10.  Lil Shean- Un inger pierdut
  11.  Maximilian- Sophie
  12.  Snoop Dogg ft David Guetta- Sweat [remix]  
Almigi:
  1. Snoop Dogg- Sweat 
  2. Skizzo Skillz- Cum o cheama 
  3. J. Cole – Work Out 
  4. B.o.B – High Life 
  5. Styles P – Harsh 

    Ella Mary:
    1. Amsterdam Avenue - Sick In Love
    2. B.O.B. Ft Hayley Williams & Eminem-Airplanes
    3. B.U.G. Mafia - Fara Cuvinte (feat. Loredana)
    4. Bentu de Soli - Pearls Of Summer
    5. Blero - Sexy Moves 
    6. Budo Hodza photography thao nguyen xanh
    7. Chris Brown - Deuces (ft. Tyga & Kevin McCall)
    8. Chris Brown & Benny Benassi - Beautiful People 
    9. Crush ft. Alexandra Ungureanu - I need you more 
    10. DEEPSIDE DEEJAYS - NEVER BE ALONE 
    11. Def Leppard - Hystria
    12. Def Leppard - Love Bites
    13. Def Leppard - Miss You In A Heartbeat
    14. Def Leppard - When love and hate collide
    15. Demarco-Duppy know who_fi_frighten-rks
    16. .Dj Project & Deepside Deejays - Over and over again
    17. Don Omar-Danza Kuduro (Feat. Lucenzo) 
    18. Emil Lassaria & F.Charm - 9MM
    19. Eminem-Space Bound
    20. Eminem - Beautiful
    21. Fara Zahar - Cine mi-a impuscat maimuta
    22. Kobi Peretz - Kama Ahava 
    23. Lucky Man Project - Pumpin 
    24. Maximilian feat. Junky - Tu Nu Vezi
    25. Metallica - Fade To Black
    26. Metallica - Harvester Of Sorrow
    27. METALLICA - NOTHING ELSE METTERS
    28. Metallica - The Unforgiven(part 3)
    29. Mishelle feat Randi - Only You
    30. Mt Eden Dubstep (HD) - Sierra Leone
    31. Ombladon_-_Ultimul_tren
    32. Parazitii - Vrei banii 
    33. Nicole Scherzinger feat. 50 Cent - Right There 
    34. Raluka - Out Of Your Business 
    35. Reamon_-_Super_Girl
    36. Rihanna-Skin
    37. ROA - Ne place
    38. Rihanna - Man Down
    39. Shayne Ward - No Promises
    40. Shinedown - 45
    41. Shontelle - Impossible
    42. Smiley - Dream Gir
    43. Stereosonic - We Rollin
    44. Snoop Dogg - Sweat (David Guetta Remix)
    45. Spike - Realitate
    46. The Asteroids-galaxy tour-the golden_age
    47. The Prodigy - Voodoo People 
    48. Tim Berg - Seek Bromance
    49. Yann Tiersen - Comptine D'un Autre Ete
    50. Cheloo - Paranoia e mare 
    51. Cheloo - Unde se termina visele
    52. Cheloo feat. Fritz - Pericol
    53. Cheloo - Timp pentru mine
    54. bitza-take_me_slow_(cu_vanessa_s)
    55. Bitza_cu_Loredana_-_Lasa-ma_sa-ti_arat
    Share:

    Ce e chestia asta?

    Nu știu să vă spun ce e chestia asta din poze , dar pe cuvântul meu l-am pozat pe cer. Am vrut să fac poze la lună și în timp ce pozam a apărut chestia asta. Deci nu mă întrebați ce este. Inițial a fost în formă întreagă dar după aceea s-au despărțit. Vedeți în pozele de mai jos.


    Share:

    Leapşă: dacă ai rămâne fără internet…

    Bună din nou. Am primit o leapșă de la Annitu. Hmm , chiar îmi place această leapșă. Bun deci , să începem.
    Dacă rămân fără net , aș suna la ei să văd ce s-a întâmplat. Dacă nu se rezolvă , sun 2-3 prieteni și ies în oraș. Dacă nu vin în oraș , mă pun să mă uit la TV sau la un film luat de pe net. În general nu prea îmi place să stau pe internet , dar dacă nimeni nu iese afară mă simt nevoit. Îmi place să petrec timpul pe afară. Sunt un om haios. Ce să mai spun , aș face poze. Îmi place foarte mult să fac poze. Chiar dacă sunt un începător , vreau să capăt experiență , de aceea încerc să fac mai tot timpul poze. Dacă tot rămân fără internet nu-i nici o problemă am la laptop wireless. Fur de la vecini și tot am net sau am acel stick de la RDS care nu depinde de netul mare:)). Deci pentru mine e ceva normal să rămân fără internet , adică nu mă panichez și încep să-i sun pe ăia non-stop. Cam atât , deoarece sunt obosit:).
    Share:

    Mă bucur


    Vreau în primul rând să le urez un călduros La Mulți Ani celor care își serbează ziua de nume în această zi. De ce mă bucur? E simplu prieteni. Proiectul pe care l-am început începe să dea roade. Care proiect? Proiectul cu copii talentați care nu au un blog și scriu la mine. Prin intermediul acestui post vreau să îi felicit , deoarece chiar au talent , nu glumă. Sunt niște oameni deosebiți. Pentru mine înseamnă foarte mult , deoarece învăț de la ei. Sunt serios și pot să vă spun cu mâna pe inimă , că sunt mai talentați decât mine. Asta este părerea mea. Eu nu pot să scriu în acel fel , deci pot doar să mă uit , să analizez și să încerc să scriu în felul lor.

    Cum am descoperit aceste persoane? Este bună întrebarea. Cred că mi-a dat Dumnezeu acest dar. Mi-a zis că trebuie să mai scrie și altcineva pe acest blog , nu numai eu. Așa că încet am format o echipă , fără șef , nimeni nu e șef aici. Toți suntem egali. Să vă povestesc cum am descoperit aceste persoane , pe rând.

    Prima oară l-am cunoscut pe Bruno , el m-a ajutat să fac acest blog , mă ajută să îl întrețin , când am nevoie de ceva pe blog , el este întotdeuna acolo. Mersi Bruno:).

    Pe Mary am cunoscut-o cu ceva timp în urmă. Nu a scris pe blog , sper să o facă , are talent (chiar foarte mult), dar m-a ajutat aproape de fiecare dată. Când rămâneam în pană de idei , vorbeam cu ea și așa lua naștere postul. Mi-a dat totul ca acest blog să prindă contur. Prin acest post vreau să-i urez încă odată un călduros La Mulți Ani!

    Pe Deea ( Dreamer) am cunoscut-o prin intermediul lui Mary. Are talent , a scris deja pe blog , puteți să vă convingeți singuri de calitatea posturilor , citindu-le. Sper să scrie cât mai mult. Îi urez baftă în continuare.

    Pe Daniel îl știu de o viață. A avut blog , el m-a ajutat să îmi fac primul blog , are talent ,experietnță are tot ce îi trebuie să fie un blogger de calitate. Sper să scrie cât mai mult la mine pe blog:).

    Nu în ultimul rând , vreau să o prezint și pe Roxy. Pe ea am cunoscut-o de puțină vreme , am văzut că are talent , așa că am rugat-o să publice la mine pe blog.
    Aici închei prezentarea echipei , nu are rost să scriu mai mult , deoarece cuvintele nu-și au rostul.
    Share:

    Unde ești copilărie

    Bun , deci după cum spuneam , eu vreau să promovez cultura pe acest blog. Încă de acum câteva posturi am spus că vreau să îmi fac o echipă de oameni talentați. Am adunat până acum pe Deea , Daniel și pe supra-cunoscutul Bruno. Acum a venit și rândul lui Roxy. Postul este unul superb , părerea mea. Citiți și comentați.
    Copilaria=
    cea mai fr
    umoasă , distractivă şi inocentă perioadă a vieţii.Bun până aici este clar.
    Însă,de câţiva anişori mi se pare ceva dubios la ea.Analizând  copii din ziua de azi, am observat ca ea îşi pierde rostul, iar maturitatea îşi face apariţia muuuuult prea repede. Comparativ cu copilăria de acum câţiva zeci de ani (unde mă includ şi eu),este una agresivă,influenţa cea mai mare aducând-o mass-media care ştie să promoveze numai crimă,bătaie,droguri şi sex.În fruntea “instrumentelor”   care distrug copilăria se află şi iubita noastră tehnologie.  
    Unde eşti copilărie cu inocenţa ta cu tot?
    Share:

    Viața de câine

    În acest post vreau să vorbesc despre câini. Pe parcursul a 2 zile am auzit nenumărate povești tragice care pe mine personal nu mă bucură. Nu e vorba despre oameni , ci despre câini. Ieri , spre seară , un ciobănesc german al unui prieten de-al meu a fost lovit de un camion și a murit pe loc. Șoferul camionului nici măcar nu s-a oprit să vadă ce s-a întâmplat cu el. Nu dau vina totală pe șofer , dar nici nevinovat nu e. El gonea cu 100 de km la oră pe o străduță. Dacă în locul câinelui era un copil? Nu cred că era altă situație , copilul murea și el. Astăzi am auzit de la o prietenă alt caz. Cățelul unei prietene a murit la fel , călcat de o mașină , iar șoferul nu a oprit nici de această dată. Am auzit nenumerate cazuri de acest gen. Măcar dacă ai lovit un câine , oprește dracului mașina. Tu pe lângă faptul că ai lovit un câine , ai rănit și sufletul cuiva. Nu îți dai seama? Poate ai omorât un câine care a crescut odată cu persoana respectivă. Cum crezi că se simte acea persoană.
    Eu țin foarte mult la câini. Acum aproximativ 1 lună mi-a murit o cățea pe care o aveam de 16 ani. Era deja bolnavă și bătrână , am dus-o la veterinar dar mi-au spus că nu am ce să-i mai fac. Credeți-mă acel câine a crescut cu mine. A murit de bătrânețe. Dar hai să vedem. Dacă murea călcată de o mașină? Cum credeți că mă simțeam știind că acea cățea a crescut cu mine. Poate pentru unii acest post nu înseamnă nimic , dar credeți-mă , sunt și persoane cărora le pasă. Acum aproximativ 1 an am fost la adăpostul de animale din Timișoara. Într-un cuvânt: Groaznic! Animale bolnave , mizerie , 1 îngrijitor și un om sau ce era și ală la peste 300 de câini. Imediat după ce am intrat mi-am dat seama că trăiesc în România. Era un câine care pur și simplu se chinuia. Avea un picior rupt , blana cred , dacă nu mă înșel era arsă , nu mai avea o ureche dar oamenii de acolo îl lăsau să se chinuie. Omoară câini sănătoși , dar lasă să trăiască un câine care mai bine murea. Asta e România nu ai ce să-i faci.
    Acum mi-a povestit Ella Mary că , într-o zi ce mergea în oraș , un câine negru , micuț , de vreo 6-8 a urmărit-o. După câțiva pași , s-a întors și l-a trimis acasă , nu e bine să te urmărească un câine , deoarece nu știi niciodată unde poate să ajungă. Câinele , a luat-o înapoi spre casă , dar o bătrână care stătea pe malul Begăi a strigat după el , acesta fiind un pui a traversat și a fost călcat de o mașină. Câinele nu a murit , a fost îngrijit de către Mary , dar ce vreau eu să vă spun , este că acea femeie din mașină nu a oprit. Din nou aceași chestie. Oameni fără creier. Acum la final vreau să vedeți un video făcut în memoria câinelui care odată a fost al unei prietene cunoscute de  Mary. Îmi pare nespus de rău pentru această pierdere:(.

    Share:

    Vreau , Vreau , Vreau !!

    Astăzi nu mă simt în stare să discut nu știu ce problemă națională/internațională de interes general. Astăzi nu mă interesează nimic înafară de ceea ce se întâmplă cu mine.Da, sună puțin individulalist,dar chiar nu e.
    Am un chef nebun de ducă. Tot ceea ce e în jurul meu imi face poftă de ceva nou, ceva ce n-am mai experimentat până acum . Pot spune oficial că vacanța asta de vară a fost cea mai nasoală din toate cele 10 pe care le-am trăit. E vară. Ar trebui să iubesc fiecare secundă care trece,să trăiesc fiecare secundă care trece, dar în schimb ce fac ? Îmi plâng de milă pe blog.Din păcate nu am avut ocazia să plec la mare anul acesta și mor de dorul ei. Toate melodiile pe care le ascult,totul din jurul meu, imi fac o pofta nebună de distracție. Rochii lungi și vaporoase, sandale cu platformă, apă , nopți lungi ,lungi , muzică dată la maxim ...... și briza mării ,asta cred că îmi lipsește cel mai mult . Aș vrea ca acum să fiu alături de prietenii mei care au ocazia să facă ceea ce visez eu acum.
    Voi unde ați vrea să fiți la ora asta ? Unde vă plimbă imaginația?
    Vă las și o melodie care pe mine înnebunește cu gândul la mare.

    Share:

    Am câștigat!

    Bună din nou. Vreau să vă anunț că am câștigat concursul organizat de Annitu. Îi felicit și pe ceilalți participanți :). Nu vreau să mă laud , deoarece nu îmi stă în fire , dar i-am promis acest post. Mulțumesc lui Dreamer , Daniel , Ella Mary și lui Bruno. Fără ajutorul lor nu puteam să câștig acest concurs. Mulțumesc încă odată și vă rămân dator. Vreau să mai știți că pe acest blog se scrie totul de la 0. Nu copiază nimeni nimic. Totul e gândit de noi , nu furăm de la alții. Așa că băgați bine la cap înainte să ne învinuiți. Să revin la premiu. Am câștigat 1 lună publicitate pe site-ul ei și o diplomă virtuală ( e acolo în dreapta sus ) care mie sincer îmi place foarte mult. Mersi Annitu din nou!:)
    Share:

    Avem vreun viitor ? (part 1)

    Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" - Aceasta este fraza cu care deschid aceasta postare.

    "Romania..o tara foarte frumoasa..dar..pacat ca este locuita." spunea o vorba care in timp s-a dovedit a fi extrem de adevarata.
    Intrebarea sta in felul urmator: "Avem vreun viitor ?" Eu nu stiu ce sa zic. Foarte putin probabil. Politicieni corupti, oameni tristi, oameni care se sinucid zilnic, adica, intr-un singur cuvant: dezastru. O gramada de probleme sunt in Romania, iar eu o sa prezint cateva dintre ele:

    1. Siguranta - In tarisoara noastra, nicaieri nu poti spune ca esti in siguranta, dar absolut niciunde. Problema cu tiganii care se iau de tine din orice motiv (unde esti Antonescule ?!)

    2. Sistemul - Sistemul este de cacat, scuzati-mi expresia, dar chiar asa este. Sistemul sanitar care e absolut execrabil, mergi la spital cu o boala si iesi cu 2. O gramada de doctori au plecat in strainatate (bravo lor!). Sistemul invatamantului, care pe langa ca este cel mai greu din Europa, este si foarte tampit. Ganditi-va bine la literatura romaneasca care este in manuale... Despre ce este vorba ? Va zic eu, despre doi tarani prosti care se omoara intre ei..in stilu asta sunt ferm convins ca Stirile de la ora 5 nu vor duce niciodata lipsa de subiecte. Si inca ceva, oameni cu studii superioare (facultate, master etc), care au stat 20 de ani cu curu in banca, nu isi gasesc loc de munca. Eu de exemplu vreau sa ma fac jurnalist, dar tare ma indoiesc ca o sa reusesc in tara asta...

    To be continued..

    Share:

    Despre dragoste

    Multă lume îmi reproșează că nu știu ce înseamnă dragostea. Bă voi sunteți nebuni? Cum să nu știu. Dacă mă vezi blogger nu crezi că am simțit dragoste? Aia credeți voi. Iată părerea mea despre dragoste.
    Dragostea nu se descrie , se simte , după părerea mea desigur. Dragoste poate exista între o femeie și un bărbat ( știu că poate exista și între 2 femei sau 2 bărbați dar credeți-mă urăsc chestiile astea:)) ). Eu nu concep dragostea fără implicarea totală a ambilor oameni. Adică dacă femeia îl iubește 100% iar bărbatul numai 50% nu înseamnă dragoste , e pur și simplu bătaie de joc , înseamnă că mai este ceva acolo 50%. Poate altă iubită , corect? Cum sună dacă ea își dă viața pentru tine , iar pe tine nu te interesează. Sună urât nu? Acum stau și mă gândesc. Mai există dragoste adevărată? Cuvintele „Te Iubesc” , „Te ador” mai au o valoare? Păi să vă dau un exemplu: Vine unu pe stradă , cu o mașină „beton„ face vreo 3 ture pe acolo , se uită la tine , iar tu deja ai făcut pe tine de fericire , deoarece ăla te-a băgat în seamă. Mergi la el , te plimbă vreo 4 ture , vorbiți , cobori și te dai mare că te-ai cuplat cu el. Ești proastă dacă faci asta scuză-mi expresia. Defapt nu te-ai îndrăgostit de el , ci de banii lui și de mașină. Umblii cu el , te dai mare poate te mai și f..e , tu ești fericită , râzi cu fața aia:)). Ăsta e doar un exemplu , mai există cu sutele sau miile. Acum să trecem la infidelitate. Cum să încep? Dacă ai fost cu o fată câteva zile/luni/ani iar la un moment dat aflii că defapt ea mai era cu unu cum reacționezi? Dacă aflii că te-a înșelat cu altu , deoarece așa îi place ei , asta e ea , iar tu doar acum ai aflat:). Cum reacționezi în momentul acela? Există sute sau mii de feluri. Poate nu sunt eu genul potrivit să descriu dragostea dar crede-mă în postul acesta am dat totul să iasă bine:P . Numai Bine și aveți grijă la partener/parteneră.
    Share:

    Sticlă

               
     Poate că deja m-ai uitat.
    Poate că nu mai are rost să iți spun asta . . .
    Poate vei zice că am trecut dincolo de limite.Dar,poate că așa trebuie să fie .
    Îmi privesc iubirea printr-un geam de sticlă.
    Poate privesc ceea ce ar trebui să fie. Lumea perfectă, dragostea de neuitat, frunzele care cad nepăsătoare... 
    Dragostea de dincolo de geam nu e reală, nici măcar nu e perfectă. Printre frunze și picături cristaline, alunecă ușor.
    Totul se topește in jur.Frunzele s-au săturat și ele de minciuni,au renunțat.Știu că iarna le va distruge ,dar ele își îmbrățișează  sfârșitul fără să clipească.Nu-și mai fac speranțe deșarte că ceva le va lumina calea spre pierzanie.
    Oamenii de ce nu pot fi așa?
     Conștienți fiind de ceea ce îi urmărește de ceea ce le poate aduce sfârșitul,continuă.
                      
                       În fiecare zi o iei de la capăt,în fiecare zi ,deznădejdea îți topește sufletul,îți îngălbenește visele,îți întunecă sentimentele... Drumul te așteaptă.
    Închizi ochii înlăcrimați,strângi la piept ceea ce te face să continui.Acel mic obiect,acea minciună de care te agăți mereu, care nu te lasă să treci mai departe.
    Purtat de inchipuiri, te lași pradă amintirilor... Sărutul a înghețat pe buzele tale,mângâierile și-au pierdut finețea,le cauți , zbori printre fantasme,pulsul crește, furnicături aleargă prin corpul tău.
    Implori universul,implori viața , implori dragostea,implori ploaia,să-ți dea ceea ce numai este.
    Și te scufunzi,adânc, tot mai adânc. Rămâi cu amintirile tale,le rememorezi  mereu, speriat  să nu cumva să le uiți .Încerci din răsputeri să mai simți ce era atunci,dar dispar.
                     Dragostea dispare,amintirea s-a pierdut ,simțămintele sunt acum departe.
    Ajungi să te trezești intr-un cub cu pereți traslucizi de sticlă.În jurul tău frunzele moarte zboară nepăsător,copacii iși întind crengile neputincioși, vântul sâsâie plin de răutate. Îl auzi soptind: 
     Bine ai venit pe propriul tău drum al pierzaniei!”    
    Share:

    Concurs pe Annitu

    Bun , deci este a 2-a oară când particip la un concurs organizat de Annitu. Hai să nu mai trag mâța de coadă și să mă apuc de treabă. În primul rând vreau să vă spun că acest site este unul dintre cele mai vizitate site-uri de către mine. Când sunt trist sau am o stare mai proastă prima soluție este să intru la Annitu pe site acolo unde găsesc numai lucruri amuzante. Nu există zi în care să nu intru de cel puțin 10 ori. Are tot ce vrei. Te invit să intrii și tu , AICI! Prima vizită pe site a fost în urmă cu 2 luni cred. Am dat peste el din întâmplare , cred că de pe un blog. De atunci am făcut un link exchange , am băgat-o în lista de mess , am vorbit cu ea , mai bine spus mi-am făcut o prietenă:). Site-ul este unul complex , o să iau fiecare bucățică din el si o să îl analizez.
    Share:

    Numărul ascuns

    Să vă povestesc ce am pățit astăzi. Sună telefonul , mă uit și văd număr ascuns. Ce să fac , mă tot gândeam , deoarece aveam 2 posibilități:
    1. Să răspund și să mă trezesc cu un nebun care își bate joc.
    2. Să las telefonul să sune.
    Aleg prima variantă și mă trezesc cu o voce feminină care începe să își bată joc de mine. Să vă refac conversația cu ea.
    Eu : Salut , cine e?
    Ea : Vreau să te călăresc!
    Eu : Ce ai spus?
    Ea : Vreau să te călăresc.
    Eu : Auzi fată , tu îți bați joc de mine? Suni cu număr ascuns și crezi că poți să faci ce vrei cu mine?
    Ea : Vreau să te călăresc!
    Eu : Dute-n p..a mea! Călărește-o pe măta! Și i-am închis.
    După vreo 2 ore sună din nou telefonul , văd din nou număr ascuns , răspund să îmi bat și eu joc de ea.
    Eu : Salut , domnișoară Vreau să te călăresc!
    Ea : Vreau să te călăresc!
    Eu : Da nu vrei să îmi sugi p..a? 
    Ea: Vreau să te călăresc!
    Eu : Câți ani ai de faci asemena chestii?
    Ea : Vreau să te călăresc!
    Eu : Bine hai să îți spun 2 chestii! În primul rând nu sunt ponei , iar în al doilea rând nu vreau să mă călărești , ok?
    Ea : Vreau să te călăresc!
    Eu : Plin de nervi , deoarece mă grăbeam i-am băgat 2 înjurături și i-am închis!
    Vedeți voi , domnișoara era dornică să călărească un ponei da nu a nimerit bine! Asemena fenomene trebuie împușcate!
    Share:

    Trecutul bate prezentul?

    Bună, eu sunt Deea și acesta e primul meu post pe Krobby.net . Sper să fiu și eu  ceea ce voi cautati sau vă așteptați de la acest blog.
    PS: Eu ( Robby aka BandOfBrothers ) încă nu mi-am revenit , nu îmi vine să cred câta postul:)). Îmi place foarte mult.
    Tocmai ce m-am intors dintr-o mică vacanță la munte cu cortul . Lîngă Herculane sa  fiu mai precisă. Da, stiu, orașul numai este cine știe ce . Acum au rămas doar ruinele a ceea ce era unul dintre orașele preferate  de relaxare ale romanilor.
    Insă, urmele șterse ale istoriei care incă mai persista in Herculane, m-au pus pe gânduri. Oare trecutul , viața de acum 100, 500, 1000 de ani era o viață calitativ mai bună ca a noastră, celor din ziua de astăzi ?
    Mă gândesc  cum omenirea a distrus pe parcurs tot ceea ce se pot numi minuni ale naturii și le-a inlocuit cu “minuni” moderne adaptate traiului innebunitor , rapid si foarte programat pe care-l ducem cu toții. Poate mulți mă vor contrazice. Nici  eu nu mă pot declara 100% convinsă unde era mai bine: Atunci sau acum.Dar vreau să aduc niste argumente, atît pro cât si contra  pentru ambele lumi pe care le voi prezenta.
    Incă de la inceputuri natura a fost creata atît ca și o minune cât și ca ceva foate practic  , oamenii au invățat sa trăiasca alături de ea, pe lângă asta , natura insemna mâncare , adăpost, leacuri =VIAȚĂ.  

    Animalele sălbatice .... Nu stiu daca ați intrat vreodata pe siteul National Geographic să vă faceti măcar o mică, mică impresie despre ce inseamnă sau cel puțin insemna wild life . O multitudine de rase , specii , spectacole ale naturii chiar și in cea mai mică și neinsemnata  insecta . Prima oara au existat animalelele cu habitatele naturale , Polurile N si S , oceanele si munții . Cred ca aș scrie zeci de pagini și tot nu aș putea cuprinde totul . Oamenii se adaptau cu speciile alături de care trăiau. Acum e total pe dos . Pe lângă faptul ca sute de specii au dispărut deja , pădurile se defrișeaza cu brutaliate , parcă nu ne mai putem sătura de atît de multă industrie..  Animalele fug și se ascund in cele mai izolate regiuni ,care nu se știe cat de mult o sa mai reziste.
    Da, acum avem orașe intregi de clădiri de birouri , zgârie nori făcuții în totaliate din sticlă, trenuri cu o viteză aproape ireală. Medicina a avansat foarte mult . Aproape că poți aduce un om înapoi la viață cu aparatura necesara. Însă nu tot modernitatea a adus o data cu ea bolile? Cancerul pe care oamenii îl fac  la radiațiile de tot felul care se emit peste tot în jur.  Substanțe chimice pe care le ingerăm fără ca măcar să ne dăm seama . Aici unde e dreptatea? 

    Totuși  e foarte de mare ajutor că dispunem de atâtea oportunități. Suntem cu adevărat o specie superioară. Însă ceea ce mă miră este că cei mai inteligenți oameni nu lucrează în protecția mediului , nu sunt cercetători , nici măcar medici. Nu , sunt cei care lucrează să descopere noi bombe , noi substanțe chimice. Am citit undeva ca omenirea are destule bombe/exploziv să se autodistrugă de sute de ori . Asta inseamna lumea moderna . Cartiere intregi trase la xerox , vieti intregi  trase la xerox . Fenomenul globalizare despre care toata lumea vorbește acum , cuprinde Terra cu repeziciune . Nu cred că sunt singura care crede că toată lumea este condusă de un grup foarte mic de oameni cu o influență enormă. Poate asta se încearcă: Manipularea maselor prin toate mijloacele posibile:Tv, internet, globalizare.

    O dată cu Globalizarea însă, oamenii incep să-și piardă indentitatea, țările își pierd tradițiile și cultura. E trist ,întradevăr. E trist cum oamenii caută ceea ce se scurge prin fața lor. Acum încă mai există locuri pe acest Pământ unde mai poți lua o gură de aer proaspăt ,dar acest „acum” nu va mai exista pentru mult timp.
    Nu încerc să pornesc  nuștiu ce „Revoluție” pentru că știu că ar suna penbil având în  vedere statutul meu de adolescent pe care-l am într-o țara care este cum este. Vreau dooar atît ca voi, cititorii ,cîți sunteți ,să încercați să vedeți și frumusețea naturală a lucrurilor. Deschideți o carte,  uitați-vă jumate de ora la un documentar, în speranța ca pentru generațiile viitoare să conteze. 
    Share:

    Leapșă muzicală

    Iată o leapșă distractivă. Am mai rezolvat-o dar pe blogul celălalt. Am găsit-o pe net , deci nu știu a cui era inițial , deoarece tot mergea dintr-un blog în altul.
    1. Put your music player on shuffle.
    2. Press forward for each question.
    3. Use the song title as the answer to the question even if it doesnt make sense. NO CHEATING!
    4. Tag 5 ppl
    5. Bold the questions.
    Share:

    Motive pentru care nu suport religia/biserica

    Ante-scriptum: Salutare, sunt Daniel si este primul meu post pe acest blog.
    De la inceputul post-ului vreau sa spun ceva, ca sa intelegeti mai bine: religia si credinta sunt doua lucruri total paralele. Il iubesc pe Dumnezeu, dar religia e cea mai mare prostie inventata vreodata.
    Chiar daca am doar 15 ani, am constientizat niste lucruri in anii astia. Biserica este cea mai mare forma de manipulare.
    Nu suport religia pentru ca:
    1. Este cea mai mare forma de manipulare. Biserica te tampeste..rau de tot !
    2. Majoritatea (nu toti) preotiilor sunt doar niste escroci betivi care vor sa faca numai si numai bani. Si vorba aia: Banu’ ochiu’ dracului !
    3. “Nu ingropam copii nebotezati pentru ca sunt pagani” . Cum dracu’ poate sa fie asa un canon imbecil ? Bun, acum o sa ziceti ca au pacatul stramosesc, dar mie mi se pare o tampenie mult prea mare.
    4. Iisus nu avea voie sa intre in biserica si tot biserica a fost responsabila de rastignirea lui.
    5. Mii de oameni au murit din cauza bisericii.
    6. Este responsabila pentru cele mai cumplite razboaie din istorie.
    7. Preotii care savarsesc fapte grave nu sunt dati afara.
    8. biserica are o gramada de taxe inutile (ex. platitu’ mormantulului din 7 in 7 ani – pentru ce cacat e asta?) – Oare de ce ?
    9. Preotii turuie toate slujbele.
    10. In bisericile ortodoxe, ai peste 50% sanse sa stai in picioare, in mirosu’ ala de lumanari, avand sanse mari sa lesini.
    11. Biserica este o afacere doar.
    Bonus (inspirata de la Mihai Bendeac, dar exact asta simt si eu)
    IL IUBESC PREA MULT PE DUMNEZEU PENTRU A-MI PERMITE SA FIU RELIGIOS !!

    P.S.: La majoritatea motivelor m-am referit strict la biserica ortodoxa. Alte biserici nu am frecventat.
    Share:

    Bun venit , Daniel!

    După ce am adaugat-o pe Deea , iată că după 3 minute l-am adăgat și pe Daniel. Pe el îl știu de mic copil , de când aveam 2 ani. Pe el îl cataloghez drept frate. El a avut mai multe bloguri deci credeți-mă e prea bun. Știe să scrie băieți și fetițe. Ce să mai zic. El a venit cu ideea să îmi fac blog , el m-a ajutat întotdeuna la el , cu el mi-am făcut KRobby.Com. Să nu îl uităm și pe Bruno care mă ajută enorm , și prin această cale îi mulțumesc. Despre Daniel o să aflați mai multe după ce o să îi citiți posturile cu atenție. Nu o să vă pară rău. Îi urez mult succes și să scrie cât mai mult.
    Share:

    Bun venit!

    Acum câteva minute , am inclus-o pe Dreamer ( Deea ) în echipa mea. Ea va scrie posturi pe blog , chiar am văzut că are talent , dar o să îți dai seama tu mai târziu când o să îi citești posturile. Are idei geniale , dacă stau mai bine și mă gândesc , aproape identice cu ale mele. Este o fată frumoasă , drăguță , cu idei bune cum am mai spus. Nu vreau să intru în detaliile fizice , vreau doar să îi urez bun venit! Am decis să o adaug , deoarece are talent , viziune asupra viitorului , este perfectă pentru a scrie pe acest blog. Nu vreau să mint , dar pe parcurs o să mai adaug câteva persoane care au un stil superb de a scrie. Vreau să ajut persoanele care au o viziune impresionantă. Să revenim la Deea. Am cunoscut-o acum circa 3 săptămâni , și de atunci nu mi-am putut lua gândul de a nu o băga în echipă. A mai avut un blog , deci putem spune că are experiență , nu? Deci eu nu vreau să mai vorbesc atât , o să vă las pe voi să îi citiți posturile care vor urma , deoarece cuvintele mele nu au nici un sens comparativ cu posturile ei.
    Share:

    Gata, mi-am revenit!

    După câteva zile de confuzie , iată că nu mai las blogul în paragină , fapt dureros pentru dușmani/hateri. În fine , prin acest post vreau să îmi cer scuze pentru aiureliile mele , se mai întâmplă , nu sunt omul perfect , dar nici voi. Să trecem peste și să ne bucurăm pentru revenirea mea. Chiar dacă nu sunt refăcut 100% , vreau să nu credeți că acele posturi au fost scrise să intre mai multe persoane sau să îmi fac publicitate. După ce m-am consultat cu mai multe persoane/prieteni , am decis să revin. Le mulțumesc prin această cale! Să ne auzim cu bine!
    Share:

    This is the last time?

    Am trecut și trec printr-o perioadă grea , dar nu vreau să îmi dezamăgesc cititorii pe care îi am. Cu regrete , cu câteva lacrimi în ochi , o să mă retrag din blogging așa cum am început ,  cu fruntea sus. Nu vreau să îmi plâng de milă , dar mi-am dat seama că nu mai pot continua cu bloggingul. De câțiva ani de când sunt blogger nu am mai văzut așa ceva. Atacuri , injurii , gelozie , etc. Dacă cu câteva posturi înainte spuneam că nu mă retrag , că sunt tare pe picioare , iată că dejamăgesc , sună cumplit dar ce să fac. Am fost bun până acum , dar iată răsplata. Am adunat 120 posturi cu acesta , câțiva vizitatori , prieteni dar și dușmani. Mulțumesc încă odată persoanelor care m-au susținut , cu care am colaborat , mulțumesc lu Ella Mary în special , dar și celorlalți. Sper să ne mai auzim , și să nu credeți că nu o să vă citesc. Dacă se schimbă ceva , o să continui dar nu prea cred. Vă mulțumesc și să ne auzim cu bine!:)
    Share:

    Moare?

    Îmi iau o pauză să trec peste această perioadă , care nu e prea bună. Am o stare care nu poate fi definită. Sper să mai continui pe blog. Ne auzim! Numai Bine! O să decid în zilele următoare ce se v-a întâmpla cu blogul. Șansele de a continua sunt mici , dar întotdeuna se pot schimba. Dacă acesta v-a fi ultimul post , vreau să vă mulțumesc pentru colaborare , commenturi , vizite , etc. Vă Mulțumesc!
    Update: This is it , this is the last time!:(
    Share:

    Bestia de pe stradă

    Sincer îmi este greu să vă povestesc ce am văzut astăzi , dar iată că îmi iau inima în dinți și o să vă povestesc într-un final. Astăzi mă plimbam cu bicicleta , iar la un moment dat mă dau jos de pe ea , deoarece este o zonă unde nu este recomandat să mergi pe ea , poate îți sare un câine la gât. Mă dau jos , mă uit în stânga și în dreapta , nema câine , dar văd o „bestie” dacă pot să îi spun așa. Era un bărbat care bătea o femeie. Până aici nimic special nu? Dar pe lângă acei oameni se aflau și 2 fetițe de vreo 6-7 ani , care luau parte la acea catastrofă , plângeau , urlau , probabil au luat și bătaie. M-am oprit , crezând că sunt țigani , dar m-am înșelat. Erau români cel mai probabil , bine îmbrăcați , dar cam nebuni ( mă refer la părinți ). Merg vreo 20 de metri și mă opresc , las bicicleta rezâmată de un copac , și mă uit cu nepăsare cum acea femeie este lovită cu pumnii , picioarele dar și cu șnurul de la chei. Nu aveam cum să mă bag , deoarece era o namilă de om , dacă alții nu s-au bagat , stăteau pur și simplu în fața porții și se uitau parcă la o scenă de teatru. Nimeni nu s-a băgat , deoarece asta e România. Cum să se bage oamenii ăia , doar erau vreo 10 , dar nimeni nu se putea băga. Dacă săreau toți 10 cred că îl opreau pe ăla. Până într-un final a fost chemată poliția , dar na , a venit cam în 20 de minute. Și ceva care pe mine m-a lăsat mască , în timp ce treceam pe lângă ei , o fetiță , mică , frumușică cu ochii căprui dacă nu mă înșel a rostit printre buze următorul mesaj: „Te rog ajută-ne!” Credeți-mă că nu mi-a fost ușor să le las acolo să fie bătute , dar nici nu aveam ce să fac. Dacă eram măcar cât namila aia , mă băgam. Așa dacă nu s-a mai băgat nimeni , se bagă un copil nu? Sper să fie în regulă cele 2 fetițe , măcar atât , familia să se ducă sper la pușcărie sau să se întâmple ceva cu ei.
    Share:

    Un adevăr greu de digerat

    Iarăsi e vorba despre prieteni , ce să le faci. În postul acesta am vorbit despre felurile de prieteni. În acest post vreau să vorbesc tot despre ei , dar în alt mod. Tu știi ce înseamnă cuvântul prietenie? Eu cred că nu. Din zisele unui prieten , care spune în felul următor : „Dacă prietenii , se înjură între ei , se ceartă , atunci putem numii acest lucru prietenie? Dacă vine unu de pe stradă și te înjură , îl consideri și pe el prieten?” Cuvinte care mi se par 100% adevărate. Nu sunt eu prietenul potrivit , dar crede-mă sunt mai bun decât alții de 100 de ori.  Poți să îi spui unui băiat/fată că îi ești prieten/prietenă , dar aici mă refer doar la cuvânt nu și la înțelesul său. Întotdeuna am urât acel gen de persoană care îmi spunea prieten , dar când aveam nevoie de el pentru diferite lucruri , avea altceva de făcut ( chiar dacă nu era adevărat ). Nu m-am supărat niciodată , dar totul are un început. Aici nu vreau eu să îmi plâng de milă , sau eu mai știu ce credeți , aici vorbesc despre realitate , pe care mulți nu o știu. Folosiți cuvântul prietenie , probabil din interes. Azi tot văd copii aceia mici , nu există zi în care să nu se certe pe diferite lucruri. Păi aia o poți numii prietenie? Se bat , își dau în cap și dupaia se împacă spunându-și prieteni. Vremurile se schimbă și odata și oamenii cu ea. Sper că am spus totul ca la carte:) Nu sunt eu probabil un blogger bun , dar scriu din inimă.
    Share:

    O să le răspund celor care deja m-au întrebat

    Bun , deci am o serie de întrebări puse de diferite persoane cărora vreau să le răspund prin intermediul blogului.
    De ce scrii pe blog?
    Păi , am mai răspuns la această întrebare cred că de 1000 de ori. În fine. Scriu de plăcere , nu cer bani și nici nu vreau să fac din blogging o afacere.
    Ce subiecte scrii?
    Bună întrebare. Scriu subiecte pe moment , adică acele subiecte care îți vin atunci în minte. Scriu și subiecte din viața reală , întâmplări ,povestiri , comentez știri , etc.Vezi mai multe pe blog.
    Cât ai să continui?
    Până la moarte și dincolo de ea. Ce vreți să vă spun , că scriu un an și dupaia se întâmplă ceva și gata s-a zis , nu? Cât o să vezi blogul meu în picioare , crede-mă că sunt aici.
    E un blog prost?
    Nu vreau să fac tam-tam cu blogul , nu e cunoscut , dar nici prost nu e. E un blog de începător , chiar dacă am mai mulți ani de experiență.
    Îți ocupă mult timp?
    Sincer nu prea îmi ocupă mult timp.
    Cât timp îți ia să faci un post?
    Păi depinde , între 10 și 40 de minute. Depinde de lungime , idee , mai multe.
    Ai fani? S-au persoane care îți citesc blogul?
    Fani , vreo 100.000 , mâine o să îl întrec pe Justin Bieber ( fraierul ală ,  da ) :)) . Glumesc ! Da și am prieteni care îmi citesc blogul. Puțini , dar bine că mai există și persoane care îmi citesc blogul. Prin acest intermediu le mulțumesc din suflet!

    Pentru mai multe detalii lăsați un comentariu și o să vă răspund. Numai Bine!
    Share:

    Să mă autoevaluez

    Chiar dacă nu îmi place să mă autoevaluez , iată că de data asta mai există și o excepție. În general îmi las prietenii să mă evalueze. În acest post , o să fiu cea mai sinceră persoană pe care ați ascultat-o. Să începem. În primul rând , sunt o persoană normală , nu am ceva în plus , sau nu cred că am. Sunt mai glumeț , chiar dacă de multe ori această calitate/defect sau cum vreți să o numiți , poate dăuna , deoarece multora le face rău. Sunt o persoană timidă , chiar dacă mulți nu recunosc că sunt așa , eu o spun , deoarece asta sunt eu. Sunt o persoană care ține la prieteni , chiar dacă de multe ori acele persoane nu își dau seama , sau nu vor să își dea seama. Îmi respect toți prietenii , chiar dacă de multe ori sunt făcut prost sau eu mai știu cum. Nu mă supăr repede ( cred că este o calitate ). Sunt o persoană curioasă , îmi place să învăt diferite lucruri noi. Sunt/nu sunt o persoană sinceră. Știu că sună penibil , dar chiar recunosc că am fost în trecut o persoană nesinceră. De un timp , sunt o persoană foarte sinceră , spun totul pe față , sunt în perioada Beta dacă se poate spune așa. Sunt cuminte în general , iar defectul meu cel mai mare este că înjur. La asta încă lucrez , dar credeți-mă că fac tot posibilul să scap de acest defect. Sunt nervos.. Cum să nu fi nervos în ziua de azi? O să încerc să fiu o persoană calmă , iar când e cazul și nervoasă. Am mulți prieteni , dar și dușmani. Întotdeuna am zis , respectă-mă și te voi respecta. Îmi place să ajut oamenii. Am un blog necunoscut , scriu pe el idei , păreri , știri , tot ce vreau și pot. Sunt o persoană iubită? La asta încă nu am aflat răspunsul. Sper să îl aflu cât de curând. Am intors mult prea des din bunatate obrazul. Chiar nu am făcut bine , credeți-mă! Ascult muzică hip-hop. În rest mai ascult dar foarte rar genul house. Îmi plac cei de la Paraziții ,Eminem ,etc. Urăsc manelele. Iubesc femeile , nu sunt gay. Și cam atât , dacă mai o să îmi aduc aminte o să mai adaug.
    Share: